Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och priset
-
Något bättre frukost

Bekräftad gäst: 2024-03-31


2 av 10

+
Läget är perfekt!!
-
Personalen är helt blasé. Det blev en vattenläcka och vattnet var helt brun och gulfärgat ett halvt dygn. Lyckades få en i receptionen att kolla det efter ett tag men inga varningar för att dricka eller använda vattnet sattes upp. Har bilder. Dom i frukosten hatar sitt jobb och de som städar drog på fullt ös utanför frukosten precis när alla åt. Jag bryr mig inte. Men det finns väl många som gör det.

Bekräftad gäst: 2024-03-31


9 av 10

+
Det centrala läget, med närhet till "allt", affärer, serveringar, trevliga restauranger och kommunikationer, lokala och interurbana busslinjer. Personalen är mycket hjälpsam och trevligt bemötande.
-
Se ovan. Frukosten borde ryckas upp. Det är väldigt låg standard och otroligt enahanda utbud. Ingen som helst förändring på över ett år!

Bekräftad gäst: 2024-02-25


7 av 10

+
Mycket trevlig personal, Frukost värdinnan gav alltid ett stort leende och höll väldigt snyggt i matsalen. I poolbaren fanns Norberto som var en trevlig kille och gjorde allt för att man skulle känna sig bortskämd. Rent och snyggt, allt fungerade, bra Wifi !
-
Hotellet har allt det behöver.

Bekräftad gäst: 2024-02-25


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
Good geolocation and hotel staff.
-
We were staying in room 204, it had no wifi access at all, mobile internet was also bad in that room. A parking space would be great too.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


3 av 10

+
Läget
-
Usla sängar m.m.

Bekräftad gäst: 2024-01-28


9 av 10

+
Läget nära bussar.
-
Det mest irriterande var kanske avsaknaden av mer än ett eluttag.

Bekräftad gäst: 2024-01-28


8 av 10

+
Närhet till allt
-
Reception har bra bemötande

Bekräftad gäst: 2024-01-21


9 av 10

+
Läget, långt från Lido och nära till Gamla staden mm. Mycket vänlig och hjälpsam personal.
-
Vi hade ett större rum förra gången med skåp och lådor så man slapp ha kläderna i påsar i fåtölj. Lite mer varierad frukost. Upplysning om var och hur man kan få hjälp med tvätt.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
7
Väldigt bra
 
42
Bra
 
34
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2024-03-17

av ullaf102 Västkusten, Sverige

Rent men mycket enkelt

Rent och säkert men lyhört. Det fanns inga täcken och påslakan utan endast filt och lakan vilken inte kändes så fräscht. Dessutom var det mycket enkel frukost; färskt bröd och lite frukt men inga grönsaker och filen eller om det var yoghurt kändes utspädd, detsamma med juicen. Den liknade mest svag saft. Och internet fungerade inte på rummet, som inte hade eluttag. Man fick i så fall dra ut sladden för kylskåpet och använda det uttaget.

 
2020-01-29

av Bohok3 Ljungby, Sverige

Prisvärt i centrum

Mycket prisvärt hotell i centrala Funchal. Gångavstånd till allt i stadscentrum. Gratis Wifi och frukost ingår. Inte öppnare men man får ju vad man betalar för och det är verkligen prisvärt tycker jag och min fru.

 
2019-12-25

av Lillmorten Karlstad, Sverige

Tillbaka ett år senare

Jag var så nöjd förra året att jag bokade samma hotell i år.. Fortfaran så är det en tråkig frukost med dåligt kaffe men numera finns det kylskåp på rummen vilket var en förbättring från föregående år....

 
2018-12-27

av Lillmorten Karlstad, Sverige

Mycket bra läge men tråkig frukost

Det bästa med hotellet är * Mycket bra läge (Älskar att vandra runt i gamla stads kärnan) * Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. * Snabb tvätt service. * Bra städning (Rent och snyggt varje dag) * Två st supermarket alldeles bredvid * Bra WIFI * Hotellet saknar takpool men det går att låna poolen på hotell Winstor som ligger bredvid.. Mindre bra. * Frukosten är fruktansvärd tråkig Med dåligt kaffe från automat och inga kokta eller stekta ägg detta borde vara enkelt att förbättra

 
2023-09-30

av PauloBica Entroncamento, Portugal

O mau funcionamento do ar condicionado estragou a estadia.

Então é assim, o ar condicionado só faz barulho, não faz frio, o sinal de wi-fi, quando há, é intermitente, como a televisão recebe o sinal via wi-fi, tv também é para esquecer. Por falar em esquecimentos, caiu no esquecimento o pedido na recepção de uma ficha tripla, porque tv, frigorífico e candeiro de pé, estes 3 equipamentos estavam para uma tomada (ver foto). Portanto, tinhamos de escolher, ou frigorífico, ou televisão (sem sinal), ou candeeiro, um must. A localização do hotel é boa, quanto à limpeza, nada a dizer e o pequeno almoço, que sendo fraco, não comprometeu. Resumindo, reservou-se o alojamento com determinados pressupostos para umas noites de descanso e tal não aconteceu naquilo que era essencial, dormir. Com o calor houve dificuldade em adormecer e acordou-se a meio da noite, igualmente com calor ... esta reserva não cumpriu a sua função.