Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
Good geolocation and hotel staff.
-
We were staying in room 204, it had no wifi access at all, mobile internet was also bad in that room. A parking space would be great too.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


3 av 10

+
Läget
-
Usla sängar m.m.

Bekräftad gäst: 2024-01-28


9 av 10

+
Läget nära bussar.
-
Det mest irriterande var kanske avsaknaden av mer än ett eluttag.

Bekräftad gäst: 2024-01-28


8 av 10

+
Närhet till allt
-
Reception har bra bemötande

Bekräftad gäst: 2024-01-21


9 av 10

+
Läget, långt från Lido och nära till Gamla staden mm. Mycket vänlig och hjälpsam personal.
-
Vi hade ett större rum förra gången med skåp och lådor så man slapp ha kläderna i påsar i fåtölj. Lite mer varierad frukost. Upplysning om var och hur man kan få hjälp med tvätt.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


6 av 10

+
Centralt
-
Mycket lyhört

Bekräftad gäst: 2023-12-03


9 av 10

+
Den låg centralt. trevlig personal i Receptionen o matsalen . kunde vara lite bättre frukost . en person som jobbade i matsalen. hann inte plocka undan saker. Inte gott kaffe från kaffe apparaten. Möjlighet att ha en vatten kokare på rummet. inte många el uttag på rummet. man kunde ser. till ex att ladda mobilen,
-
Bättre kaffe till frukost. kaffe apparat inte så gott kaffe. att få brygg kaffe .eller ha en kaffe kokare på rummen.Hade även en apparat till Juice. har kannor av färsk juice istället. Inga el uttag man såg på rummen.till ex att ladda mobilen. annars rummet rent. Tyst . jag hade en liten balkong.rum 505 .fanns där bättrerum?. Bästa var att det var centralt. o trelig ohjälpsamma personal. Mindre hotel bättre service.

Bekräftad gäst: 2023-03-21


8 av 10

+
Läget
-
Om frukosten varit bättre, haft ett större utbud med t e x ägg, bacon, färsk juice m m så hade hotellet varit toppen.

Bekräftad gäst: 2023-03-14


7 av 10

+
Läget, rent och snyggt i allmänna utrymmen
-
Väldigt hård säng, mycket lyhört

Bekräftad gäst: 2023-03-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

95 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
42
Bra
 
34
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2020-01-29

av Bohok3 Ljungby, Sverige

Prisvärt i centrum

Mycket prisvärt hotell i centrala Funchal. Gångavstånd till allt i stadscentrum. Gratis Wifi och frukost ingår. Inte öppnare men man får ju vad man betalar för och det är verkligen prisvärt tycker jag och min fru.

 
2019-12-25

av Lillmorten Karlstad, Sverige

Tillbaka ett år senare

Jag var så nöjd förra året att jag bokade samma hotell i år.. Fortfaran så är det en tråkig frukost med dåligt kaffe men numera finns det kylskåp på rummen vilket var en förbättring från föregående år....

 
2018-12-27

av Lillmorten Karlstad, Sverige

Mycket bra läge men tråkig frukost

Det bästa med hotellet är * Mycket bra läge (Älskar att vandra runt i gamla stads kärnan) * Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. * Snabb tvätt service. * Bra städning (Rent och snyggt varje dag) * Två st supermarket alldeles bredvid * Bra WIFI * Hotellet saknar takpool men det går att låna poolen på hotell Winstor som ligger bredvid.. Mindre bra. * Frukosten är fruktansvärd tråkig Med dåligt kaffe från automat och inga kokta eller stekta ägg detta borde vara enkelt att förbättra

 
2024-02-02

av ScandinavianHelsinki Helsingfors, Finland

Mddle of everything

Stayed in the fifth floor. Balcony was a joke so do not worth paying extra money. Cleaning was not working at all. I got some broken class to my toe in the first nite from moving the bed.. reception was good and the young lady at the breakfast. They were helpful

 
2024-01-21

av TimeTripping Vantaa, Finland

A decent stay

I would give full points had there been a more varied breakfast, but other than that, the hotel is absolutely fine. Great location, good friendly staff, and a perfectly functioning shower :) There is a little fridge in the room but no coffee or tea making tools, so you might want to take your own. Breakfast is 98% the same every single morning. Different bread, one type of cheese and ham, marmalades, cereals, apples, and pears. All in all, a great accommodation nevertheless!