1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Tamaris

apollo mondo enjoy

 • Lägenheter för upp till 6 personer
 • Många återkommande gäster
 • Intill strandpromenaden

Välkommen till hotell Tamaris – ett av våra mest omtyckta hotell längs Makarska rivieran. Tamaris ligger precis intill strandpromenaden i Tučepis utkant och erbjuder rum och stora lägenheter för upp till sex personer. Hotellet är ett av våra Apollo Mondo Enjoy-hotell med hög kundnöjdhet och lokal touch.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Handikappvänlig tvårumslägenhet för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer/2-6 personer. Trerumslägenheter superior för 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Allt var bra
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 217 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Tamaris ligger i lugna omgivningar på strandpromenaden i Tučepis utkant. Vid hotellets poolområde väntar en mindre pool som har barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot avgift. Från hotell Tamaris är det nära till restauranger och caféer som ligger längs med strandpromenaden.

På hotellets à la carte-restaurang Freyja serveras det kroatiska rätter och snacks. Restaurangen har både inomhus- och utomhusservering. Gratis wifi i allmänna utrymmen samt på stranden nedanför hotellet. Gratis internethörna i receptionen. Massage och olika slags behandlingar mot avgift. Gratis bastu och litet men välutrustat gym. Valutaväxling och bankomat. Barnsäng och sulky finns (tillägg i bokningen för att vara garanterad). Gratis parkering. Liten butik på hotellet som säljer souvenirer, vin och ost.

Hotellet är byggt i sju våningar och har reception och restaurang på bottenvåningen. Till hotellet hör också en helt nybyggd flygel med rum och lägenheter. Musik från de närliggande hotellens poolområden kan uppfattas som störande. Begränsad trafik.

Läs mer om våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

Lägenheterna: Inga. Frukostbuffé mot tillägg.
Rummen: Frukostbuffé.

Bra att veta

Tamaris är en av vinnarna i TripAdvisors Travelers' Choice Awards 2018.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi