Bluesun Neptun

Bluesun Neptun är ett trevligt All Inclusive-hotell, beläget direkt på stranden strax utanför Tucepi. Här finns ett stort härligt poolområde och aktiviteter för såväl stora som små.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum, garden wing för 1-2 personer. Familjerum för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och blev väl bemötta av hotellpersonal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 512 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bluesun Neptun har ett fint och rymligt poolområde med en pool som har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och på solterrassen. Handdukar mot deposition. Poolbar.

Bufférestaurangen Neptun serverar frukost, lunch och middag. Gratis wifi i lobbyn. Gratis tillgång till litet gym, bordtennis och till tennisbana. Aktiviteter för stora och små. Underhållning. Lekplats och barnklubb (för barn 4-11 år) i hotellets regi med engelsktalande personal. Hotellet har även en ungdomsklubb (12-16 år). Stort hotellområde med trädgård och fler byggnader. Musik från poolområdet kan uppfattas som störande.

Måltider

Enklare All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.00-14.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
  • Snacks, kl. 15.00-17.00 och 23.00-24.00.
  • Kaffe, te och kakor, kl. 15.00-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hotellet består av en huvudbyggnad och fyra sidobyggnader. Sidobyggnaderna är tre våningar höga, huvudbyggnaden är åtta våningar hög. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. En av sidobyggnaderna är sammanbyggd med huvudbyggnaden, övriga belägna ca 75 meter från huvudbyggnaden.

Alla hotell, Tucepi

Villa Marija

Villa Marija är ett mindre hotell som ligger nära hamnen i Tucepi. Njut av solen på takterrassen, bada vid klapperstensstranden eller snöra på vandringskängorna och ta dig till vandringslederna i Biokovobergen. Sommartid bjuder Tucepi dessutom på konserter och festivaler av olika slag.

Tamaris

Välkommen till Tamaris, ett av våra mest omtyckta hotell längs Makarska rivieran. Tamaris ligger precis intill strandpromenaden i Tučepis utkant och har en av rivierans finaste och mest omtyckta restauranger. Familjen som äger och driver hotellet gör verkligen allt för att gästerna ska trivas, vilket gör det till en älskad medlem i vår Apollo Mondo Local-familj.

Bluesun Alga

Hotell Bluesun Alga bjuder på skön semesterstämning med sitt perfekta läge vid strandpromenaden i Tučepi. Här finns ett fint poolområde med utsikt över havet. Hotellet erbjuder aktiviteter både dag- och kvällstid och vill du få upp pulsen kan du besöka hotellets gym.

Flora

Välkommen till Flora, ett mysigt lägenhetshotellet med vuxen atmosfär, nära Tucepis vackra klapperstensstrand. Här väntar lugna dagar vid poolen, eller varför inte besöka hotellets lilla konoban där du kan prova kroatiska viner? På hotell Flora kan du även hyra cyklar så du enkelt kan ta dig till någon av de fina små stränderna längs Makarska rivieran.

Laurentum

Laurentum är en liten hotellpärla med toppenläge vid strandpromenaden, i hjärtat av Tucepi. Från hotellet kan du skymta såväl småbåtshamnen som klapperstensstranden och Biokovobergen. Trots sitt centrala läget ger hotellet intryck av en oas med mycket grönska kring poolen och en härlig terrass att njuta av en fördrink innan middagen.

Villa Mare

Med det dramatiska bergsmassivet Biokovo bakom, och det klarblåa Adriatiska havet framför hotellet kommer du garanterat att få en minnesvärd vistelse på Villa Mare. Här kan du njuta av lata dagar på den sköna stranden och koppla av på rummets balkong när kvällen kommer. Välkomna!