Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 92 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mat o dryck o städningen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
-
-
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
Trevligt och bekvämt
-
Att kolla hur gammal man är. När dom ger en sitt rum vi gick 3 våningar har ont i höften fick byta rum så det var toppen

Bekräftad gäst: 2024-06-01


7 av 10

+
Läget.
-
Se ovan, städ som har lite bättre koll, maten till viss del.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


10 av 10

+
Gott om sällskapsutrymme, både ute och inne, närheten till havet och naturen med ”hiking och biking” bra service med cykeluthyrning, maten var bättre än förväntat, alltid något gott att äta. Mycket bra städning av rummet med byte av handdukar och sängkläder, sköna sängar, kuddar och täcken.
-
Tråkigt att rökning är tillåtet på allmänna utrymmen utomhus och på balkongen, ickerökare får flytta runt för att undvika rökare (svårt på balkongen, kunde inte nyttja den pga av en storrökande granne), bättre att upprätta rökzoner eftersom hotellområdet är så stort. Rummen hade gott om förvaring men väggkrokar vore toppen. Innehållsdeklaration på alla maträtter, möjlighet att ta med dryck till havet om man inte är en poolmänniska.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


6 av 10

+
Rent överallt och bekväma sängar. Ligger vackert i omgivningarna och nära havet. Trevlig, hjälpsam personal, mycket duktiga hjälpsamma städerskor. Jätte god mat, mycket att välja på, även för vegetarianer.
-
Det finns inte avgränsat plats ute för rökare. Jätte jobbigt med massa cigarettrök överallt. Det borde finnas tydligt avgränsat område för rökare så det blir trevligt för alla. Jätte jobbigt med illa stark luktade parfym på hotellet i området runt receptionen och vid ingång från polen. Det luktade stark parfym hela tiden och det var jätte jobbigt för mig. Hotellet ligger i lugnt område men tyvärr finns ute kraftiga högljudda störande ventilationer som hörs överallt och som förstör det vackra från naturen. Störande högljudda ventilationer hörs även från närliggande hotellet Tamaris och Jadran. Ventilationerna borde aldrig höras på hotellet så kraftig. Något måste vara fel.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


10 av 10

+
Lugnet & närheten till både pool & strand. Fräscha & fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Städning
-
Dålig underhållning och incheckning på hotellet

Bekräftad gäst: 2024-06-01


9 av 10

+
Fräscht, personal noga med att städa undan och hålla rent, läget vid havet , ac på rummet
-
Poolen hade några djupa ställen och det var höga kanter som ej var markerade så man kunde lätt sparka i kanten mellan nivåskillnaderna. Saknade vanlig juice till frukosten

Bekräftad gäst: 2024-05-25


9 av 10

+
Fina rum vi bodde i familjerum sidobyggnaden, pool, läget, all inclusive till det priset. Förväntningarna var lägre ställda med nedskrivet omdöme med "enklare all inclusive"
-
städningen utanför rummen med gammal disk och tvätt som fick ligga kvar

Bekräftad gäst: 2023-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

581 omdömen
Utmärkt
 
209
Väldigt bra
 
227
Bra
 
81
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2023-10-11

av Curiosity09657370646

Fantastisk hotel

Fantastisk anläggning alt fungerar perfekt Fantastiskt mottagande av hotel personal Mat var ställd fram till oss da vi kom fram klockan 10 på kvällen Rummet var toppen perfekt storlek god altan med god utsikt , bodde på 6 våning God pool och poll område Perfekt med en lite oliv lund om man vill ha lite skygga Endast 20 meter till havet från hotel trädgården Restaurangen har alt vid samtliga måltider intet saknas alt var hur bra som helst Trevlig personal som alltid ställer upp om man önskade det Live musiken var fantastisk Rekomenderar detta hotel Vi återkommer garanterat och tar vores släkt med

 
2023-08-20

av Linda K

Sandra

Härligt hotell med perfekt läge så nära havet. Ett av de finaste vi bott på. Lyxig känsla! Fantastiskt poolområde med stor pool som har djup på 1,10 m - 1,50 m. Kul vattenaerobic med personal som bjöd på sig själv. Stundtals VÄLDIGT hög musik vid poolen tyvärr. Synd! Vill du läsa- ta med öronproppar. Fina rum! Sköna sängar. Städning ok. Bra och serviceminded personal. Frukosten är bra! Lunch, snacks och middag får bara 2-3 i betyg av 5 möjliga. Hade gärna sett tex vattenmelon till snackset. Ang lunch och middag så finns det mycket att välja på men det är sparsamt med kryddor.. vilket gör att det inte smakar så mycket alls. Våga krydda! 😊 De såser/ röror som finns= skriv på skylt vad det är för något. Bra med urval av dryck, bröd och desserter. Det är inte långgrunt nere vid havet, vilket kan vara bra för barnfamiljer att veta om. Men mycket fin strand och såg inte en enda sjöborre(!) Rent och snyggt!

 
2023-05-20

av Lars K Leksand, Sverige

Tyvärr

Värdelös mat och restaurang Precis lika smaklös och interiör som en dålig skolmatsal Bristfälligt och arrogant bemötande av personalen Ingen service känsla alls tyvärr Rummet var helt ok men städningen bristfällig Tucepi är en trevlig by

 
2021-06-15

av Marsaalam1 Timrå, Sverige

Njae! Bott på bättre ställen!

Njae , i Corona tider förväntar jag mig munskydd och spritning av händerna innan buffén men icke bara jag och min dotter spritade händerna! köer där du har den nästa precis bakom dig personal står och ser på bara! Stranden ligger precis vid hotellet men den är privatägd så där måste du betala för att ligga på plaststolar utan dyna. Maten en oljig soppa, torr kyckling eller segt kött, positivt var färsk frukt varje dag. Rummen otroligt lyhörda! Sköna sängar dock.

 
2019-10-07

av HolmgrenL

Mycket rent och fint hotel

Rummen var funktionella med bra utrymme för kläder, bra städning och mycket fräsch toalett. Uteområdet var rent och fint, hotellet låg bra placerat. Mycket fin natur och hela området/landet kändes rent och fint