Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Vårt rum var helt ok
-
Bedrövlig mat till varje servering och låsta tider för intag av mat.

Bekräftad gäst: 2022-08-14


5 av 10

+
-
Restaurang samt alldeles för mkt folk på litet poolområde. Hög ljudnivå, och stressig miljö.

Bekräftad gäst: 2022-08-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


7 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


6 av 10

+
Läget och blev väl bemötta av hotellpersonal.
-
P g a maten. Bl a väldigt torrt kött.

Bekräftad gäst: 2022-06-19


8 av 10

+
Att det låg nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


7 av 10

+
Läge
-
Ljudnivån i restaurangen. Bättre viner.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Nära stranden, gott om solsängar parasoll
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

520 omdömen
Utmärkt
 
190
Väldigt bra
 
214
Bra
 
67
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2021-06-15

av Marsaalam1 Timrå, Sverige

Njae! Bott på bättre ställen!

Njae , i Corona tider förväntar jag mig munskydd och spritning av händerna innan buffén men icke bara jag och min dotter spritade händerna! köer där du har den nästa precis bakom dig personal står och ser på bara! Stranden ligger precis vid hotellet men den är privatägd så där måste du betala för att ligga på plaststolar utan dyna. Maten en oljig soppa, torr kyckling eller segt kött, positivt var färsk frukt varje dag. Rummen otroligt lyhörda! Sköna sängar dock.

 
2019-10-07

av HolmgrenL

Mycket rent och fint hotel

Rummen var funktionella med bra utrymme för kläder, bra städning och mycket fräsch toalett. Uteområdet var rent och fint, hotellet låg bra placerat. Mycket fin natur och hela området/landet kändes rent och fint

 
2019-08-22

av Perssa

Inte något för all-inclusive

Matsalen är en skolbespisning! Dock med samma enkla mat alla dagar i veckan. Hur f-n kan resebolagen rekommendera detta som all-inklusive? För övrigt smakar de tre drinkar som ingår alla finkel! Synd på ett i övrigt bra hotell med fint läge.

 
2019-07-14

av Anneli F Hudiksvall, Sverige

Rent och fräscht hotell

Trevliga rum och bra städning. Nu var det så olyckligt med vädret denna vecka vi var här så poolområdet har vi ingen större uppfattning om. Vi kunde bara utnyttja området 1½ dag och vattnet var på tok för kallt att bada i. Det var några som var tappra och gjorde några försök att bada, men pga vädret var vattnet jättekallt. Både i poolen och i havet. Som i alla all-inclusive matsalar så blir det lätt högljutt och lite rörigt. Är det första gången man åker på en sådan resa kan det bli en lite traumatisk upplevelse, men har man åkt förut så vet man vad man ger sig in i. Maten var okej. Inga större kulinariska smakupplevelser, men hade inga förväntningar på det, när det är all-inclusive. Det röda och vita vinet var inte gott. Hade önskat att det fanns Sprite eller 7Up i läskautomaten så att man hade kunnat blanda ut åtminstone det vita vinet, för att få det lite mera drickvänligt. Ölen gick att dricka men var något svår att hälla upp i glasen då det blev mest skum. Då vädret var som det var så fylldes baren till bredden på kvällarna. Det blev trångt och det var ont om sittplatser. Barpersonalen kändes ganska sura och inte så serviceinriktade. Ibland fick man is i drinken och hade man tur fick man även en liten citronskiva i. Utbudet på drinkar som ingick i all-inclusivemenyn var inte så många och det blev lite tråkigt att bara dricka rom och cola i en vecka. Det var inte så mycket underhållning om kvällarna heller. Inte ens musik från en stereo för att liva upp stämingen lite.Kan bero på att det var i början av säsongen, men det blev ganska tråkigt att sitta där och surra i en välupplyst bar. Ingen mysfaktor där inte. Vi hade som sagt otur med vädret och upplevelsen kanske hade blivit en helt annan om solen och värmen hade varit med oss,

 
2019-05-19

av SofiaIX Stockholm, Sverige

Trevligt hotell med bra läge vid havet

Vi hade en trevlig vecka på detta hotell. Fina fräscha rum med bra städservice. Även poolområdet med tillhörande solstolar mm var fräscha. Ett bra mindre gym finns där man var ensam nästan varje dag. Jättefin lekpark finns för de som reser med barn. Mycket hjälpsam och trevlig personal, både i receptionen och i andra delar av hotellet. Varje gång vi frågade om något verkade personalen verkligen anstränga sig för att hjälpa till. Under en natt var det högljudda festande personer på hotellområdet vilket gjorde att vi inte fick mycket sömn den natten. Efter att vi påtalat detta till hotellpersonalen bemöttes vi väldigt proffesionellt och seriöst och de vidtog åtgärder för att säkra situationen inför kommande natt. Vi uppskattar verkligen hotellets bemötande som tog gästernas åsikter på allvar och var så tillmötesgående. Hotellet är förvisso ganska långt (ca 1,5 h) ifrån flygplatsen men har annars ett väldigt bra läge precis vid havet vilket gör att du från poolen kan gå ca 30m till havet. Fin strandpromenad finns också med trevliga barer/caféer. Vi rekommenderar hotellet och kan tänka oss åka tillbaka dit igen.