1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Skiathos Palace

Deluxerum

Fina nyrenoverade rum med ljusa väggar och träparkett. Bekväm dubbelsäng (eller två separata sängar) och möjlighet till extrasäng i bäddfåtölj. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med två sängar (eller dubbelsäng) och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar som också kan användas som kylskåp. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till extrasäng i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler och minibar som kan användas som kylskåp. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Enkelrum

Enkelrum med tv med satellitkanaler och minibar, som också kan användas som kylskåp. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift) och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Executiverum

Renoverade executiverum med dubbelsäng eller två separata sängar och bäddsoffa. 48 tums LCD-tv med satellitkanaler, dvd/cd-spelare och minibar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), deponering och luftkonditionering. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med solsängar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 36-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Skiathos Palace men där utsikt och läge inte spelar någon roll. Bokar du kampanjrum blir du placerad i den rumskategorin där det finns plats. Det behöver inte vara en rumskategori som presenteras på vår hemsida.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Nyrenoverade superiorrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bäddsoffa eller bäddfotölj. Tv med satellitkanaler, cd-spelare och minibar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), deponering och luftkonditionering. Gratis internet via kabel. Hårtork. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum, wing

Nyrenoverade superiorrum med dubbelsäng eller två separata sängar och bäddsoffa. Minibar och 43 tums LCD-tv med satellitkanaler. Gratis wifi och gratis höghastighetsinternet via kabel. Gratis deponering och luftkonditionering. Badrock, badtofflor och hårtork. Dusch och wc. Balkong med solstolar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumssvit

Nyrenoverad tvårumssvit. Sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar samt ett vardagsrum med soffgrupp som kan konverteras till ett andra sovrum. Minibar. Två 43 tums LCD-tv med sattelitkanaler, gratis wifi och gratis höghastighetsinternet via kabel. Gratis deponering och luftkonditionering. Badrock, badtofflor och hårtork. Badrum med öppenplanlösning mot sovrummet. Dusch med badkar. Wc. Balkong med solstolar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: 65-75 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.