Rumstyper på Skiathos Palace

Deluxerum

Fina deluxerum med ljusa väggar och träparkett. Bekväm dubbelsäng (eller två separata sängar) och möjlighet till extrasäng i bäddfåtölj. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med två sängar (eller dubbelsäng) och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar som också kan användas som kylskåp. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med två sängar eller dubbelsäng och möjlighet till extrasäng i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler och minibar som kan användas som kylskåp. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Enkelrum

Enkelrum med tv med satellitkanaler och minibar, som också kan användas som kylskåp. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift) och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Executiverum

Renoverade executiverum med dubbelsäng eller två separata sängar och bäddsoffa. 48 tums LCD-tv med satellitkanaler, dvd/cd-spelare och minibar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), deponering och luftkonditionering. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med solsängar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Skiathos Palace men där utsikt och läge inte spelar någon roll. Bokar du kampanjrum blir du placerad i den rumskategorin där det finns plats. Det behöver inte vara en rumskategori som presenteras på vår hemsida.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Fina superiorrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Bäddsoffa eller bäddfåtölj. Tv med satellitkanaler, cd-spelare och minibar. Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift), deponering och luftkonditionering. Gratis internet via kabel. Hårtork. Badrock och badtofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum, wing

Fina superiorrum med dubbelsäng eller två separata sängar och bäddsoffa. Minibar och 43 tums LCD-tv med satellitkanaler. Gratis wifi och gratis höghastighetsinternet via kabel. Gratis deponering och luftkonditionering. Badrock, badtofflor och hårtork. Dusch och wc. Balkong med solstolar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumssvit

De fina tvårumssviterna har ett sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar och ett vardagsrum med soffgrupp som kan konverteras till ett andra sovrum. Minibar. Två tv-apparater med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrock, tofflor och hårtork. Badrum med öppen planlösning mot sovrummet. Badkar med dusch. Wc. Balkong med solstolar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 65-75 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.