Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Wifi - snabbare uppkoppling mot avgift - deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Wifi - snabbare uppkoppling mot avgift - , luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi - snabbare uppkoppling mot avgift - , luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Executiverum

Renoverade executiverum med balkong eller terrass och havsutsikt samt solstolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi - snabbare uppkoppling mot avgift - , deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Tv med internationalla kanaler. Badrockar och badtofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Skiathos Palace men där utsikt och läge inte spelar någon roll. Bokar du kampanjrum blir du placerad i den rumskategorin där det finns plats. Det behöver inte vara en rumskategori som presenteras på vår hemsida.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i bäddbar fåtölj. Wifi - snabbare uppkoppling mot avgift - , deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum, wing

Superiorrum med balkong, solstolar och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Minibar ingår - endast alkoholfria drycker. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumssvit

Tvårumssviter med balkong och havsutsikt. På balkongen finns solstolar. Sviterna består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med soffgrupp som kan konverteras till ett andra sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddbara soffor. Wifi - snabbare uppkoppling mot avgift - , deponering och luftkonditionering ingår. Kylskåp. Minibar ingår - endast alkoholfria drycker. En tv med internationella kanaler i varje rum. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med öppen planlösning mot sovrummet med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 65-75 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.