Skiathos Palace

  • Fint poolområde
  • Panoramautsikt över havet
  • Gratis hotellbuss till Skiathos stad

Hotell Skiathos Palace är beläget på en höjd med panoramautsikt över det vackra Egeiska havet och Koukounaries Beach. Här finns fina rum och ett härligt poolområde. På gångavstånd finns några av Skiathos bästa ständer. Missa inte grillrestaurangen White View som serverar grekisk mat och färska skaldjur.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum, direkt havsutsikt för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Enkelrum för 1 person. Executiverum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Superiorrum, wing, för 1-3 personer. Tvårumssvit för 1-4 personer. Kampanjrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Otroligt fin utsikt, poolområdet var fantastiskt. Städningen var noggrann och personalen var hjäl...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2139 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Skiathos Palace är ett stort hotellkomplex, beläget på en höjd med storslagen utsikt över havet och en av Skiathos mest populära stränder – Koukounaries Beach. Fint poolområde med gratis solstolar och parasoller. Poolbar med ett urval av enklare rätter.

Bufférestaurang. Grillrestaurangen White View bjuder på havsutsikt och serverar grekisk mat samt fisk och skaldjur. En kväll i veckan arrangerar hotellet BBQ-afton mot avgift (ingår för gäster med halvpension) .

Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift). Receptionen har öppet dygnet runt. Hotellshop och lekplats. Massage mot avgift. Tennisbanor. Stort sällskapsrum i närheten av baren med tv och olika brädspel.

Ca 1 kilometer till mindre centrum. Gratis hotellbuss till Skiathos stad som ligger ca 11,5 kilometer bort. Här väntar ett större utbud av restauranger, affärer och nöjesliv. Till stränderna Koukounaries Beach och Marathon erbjuds gratis hotellbuss.  Under högsäsong vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 200 meter från hotellet (På grund av problem med framkomlighet kommer bagaget att tas direkt till hotellet med separat transport.). Brant backe leder upp till hotellet. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.

Alla hotell, Koukounaries

Panorama (Skiathos)

På hotell Panorama bor du i fina rum nära Koukounaries-stranden. Väljer du att stanna på hotellet finns här ett trevligt poolområde och en poolbar som serverar svalkande drycker. Från hotellet är det bara ca 100 m till det lokala centrumet i Koukounaries, där det finns supermarket, restauranger och fler barer.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel är ett lugnt hotell som ligger i närheten av stranden Koukounaries på ön Skiathos. Här finns en pool och barnpool, samt den kända gourmetrestaurangen Elia's som serverar modern grekisk mat. Hotellområdet är grönt och lummigt med både palmer och fina trädgårdar där det blommar.