Skiathos Palace

Hotell Skiathos Palace är beläget på en höjd med panoramautsikt över det vackra Egeiska havet och Koukounaries Beach. Här finns fina rum och ett härligt poolområde. På gångavstånd finns några av Skiathos bästa ständer. Missa inte grillrestaurangen White View som serverar grekisk mat och färska skaldjur.

Superdeal!

Nu kan du fynda sommarens resor till Grekland till låga priser! 

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum, direkt havsutsikt för 1-3 personer. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Executiverum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Superiorrum, wing, för 1-3 personer. Tvårumssvit för 1-4 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2641 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Skiathos Palace är ett stort hotell, beläget på en höjd med storslagen utsikt över havet och en av Skiathos mest populära stränder – Koukounaries Beach. Fint poolområde med solstolar, parasoller som samt poolhanddukar ingår. Pool- och snackbar med ett urval av enklare rätter.

Bufférestaurangen serverar frukost och middag samt à la carte-rätter. Grillrestaurangen White View bjuder på havsutsikt och serverar grekisk mat samt fisk- och skaldjursrätter. En kväll i veckan arrangerar hotellet BBQ-afton mot avgift (ingår för gäster med halvpension) .

Lekplats. Massage mot avgift. Vattensporter, mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet - snabbare uppkoppling mot avgift. Minimarket.

Ca 1 kilometer till mindre centrum. Hotellbuss ingår till Skiathos stad som ligger ca 11,5 kilometer bort. Här väntar ett större utbud av restauranger, affärer och nöjesliv. Till stränderna Koukounaries Beach och Marathon erbjuds hotellbuss. Under högsäsong vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 200 meter från hotellet (på grund av problem med framkomlighet kommer bagaget att tas direkt till hotellet med separat transport). Brant backe leder upp till hotellet. Genomfartstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Alla hotell, Koukounaries

Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos bor du i fina dubbelrum nära Koukounaries-stranden. Väljer du att stanna på hotellet finns här ett trevligt poolområde och en poolbar som serverar svalkande drycker. Från hotellet är det bara ca 100 meter till det lokala centrumet i Koukounaries, där det finns supermarket, restauranger och fler barer.

Elivi

Elivi är ett snyggt designat hotellet med perfekt läge ovanför stranden på Skiathos. Här väntar ett semesterlugn inbäddad i pinjeträd och sköna pooler och ett stort utbud av restauranger med allt från grekiska specialiteter, asiatiska smaker till influenser från köken runt Medelhavet. Rummen och sviterna är eleganta i ljusa toner och välj gärna en svit med privat pool för extra lyxig semesterkänsla.