Skiathos Palace

  • Fint poolområde
  • Panoramautsikt över havet
  • Gratis hotellbuss till Skiathos stad
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Skiathos Palace är beläget på en höjd med panoramautsikt över det vackra Egeiska havet och Koukounaries Beach. Här finns fina rum och ett härligt poolområde. På gångavstånd finns några av Skiathos bästa ständer. Missa inte grillrestaurangen White View som serverar grekisk mat och färska skaldjur.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum, direkt havsutsikt för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Enkelrum för 1 person. Executiverum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Superiorrum, wing, för 1-3 personer. Tvårumssvit för 1-4 personer. Kampanjrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2048 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Skiathos Palace är ett stort hotellkomplex, beläget på en höjd med storslagen utsikt över havet och en av Skiathos mest populära stränder – Koukounaries Beach. Fint poolområde med gratis solstolar och parasoller. Poolbar med ett urval av enklare rätter.

Bufférestaurang. Grillrestaurangen White View bjuder på havsutsikt och serverar grekisk mat samt fisk och skaldjur. En kväll i veckan arrangerar hotellet BBQ-afton mot avgift (ingår för gäster med halvpension) .

Gratis wifi (snabbare uppkoppling mot avgift). Receptionen har öppet dygnet runt. Hotellshop och lekplats. Massage mot avgift. Tennisbanor. Stort sällskapsrum i närheten av baren med tv och olika brädspel.

Ca 1 kilometer till mindre centrum. Gratis hotellbuss till Skiathos stad som ligger ca 11,5 kilometer bort. Här väntar ett större utbud av restauranger, affärer och nöjesliv. Till stränderna Koukounaries Beach och Marathon erbjuds gratis hotellbuss.  Under högsäsong vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 200 meter från hotellet (På grund av problem med framkomlighet kommer bagaget att tas direkt till hotellet med separat transport.). Brant backe leder upp till hotellet. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.