Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 54 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
5,9 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Utsikten över stranden så läget för hotellet var det bästa.
-
Städningen var under all kritik och service sådär.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


7 av 10

+
Bra standard, trevlig personal. Vi fick byta rum utan några problem.
-
Mögellukt i rummet.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Läget. Utsikten.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


5 av 10

+
Frukostbuffé höll god nivå.
-
Slarvigt renoverat, fuktskador ej alt undermåligt åtgärdade, luftkonditionering ej tillräcklig vid 28°+, pga av ovanstående, mögellukt i den del vi bodde, önskade en mjukare/lägre kudde, ef ett flertal påminnelser fick vi en likadan som redan fanns på rummet.

Bekräftad gäst: 2022-09-24


3 av 10

+
Telefonen på rummet var trasig, gick ej att åtgärda trots att vi lyfte detta i receptionen. Vi var tre i rummet men det var bara utrustat för två. Vi fick ett glas till efter 2 påminnelser i receptionen (som inte gick att ringa till). Felaktig sluträkning vid Utcheckning (13 euro för mycket) de utgick från att vi hade druckit allt ur kylskåpet och lagt detta på räkningen. Vi hade inte rört något.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Utsikten! Lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


5 av 10

+
Poolområdet, restaurangen på taket.
-
Fullt på shuttlebussarna till och från stan. Tråkig och sur personal i baren runt poolen. Vi fick rum mot berget trots att Apollo skrev att vi firade födelsedagar och önskade fina rum.

Bekräftad gäst: 2022-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2356 omdömen
Utmärkt
 
1425
Väldigt bra
 
449
Bra
 
235
Mindre bra
 
142
Underkänt
 
105

5 senaste omdömen

2022-11-21

av Lambes_S Stockholm, Sverige

Allt var bra!

Allt var bra! Nära de bästa stränderna på ön. men lite lång från stan, Man kan åka med hotellets buss till stan som går varje timme.Bra mat och utmärk service på restaurangen! Utsikten från hotellet är magnifik! Vi kommer säkert flera gånger i framtiden.

 
2021-08-13

av F7588LTmo

Kommer inte återvända

Vi bokade hotellet via Apollo och enligt bilderna och beskrivningen på hemsidan såg det ut att vara över standarden. När vi kom fram till hotellet såg entrén och lobbyn väldigt fräsch och lyxig ut. När vi dock checkar in och kliver in i rummet får vi nästan en chock. Rummet (som var ett standardrum) var smutsigt; fläckiga möbler som soffa, nattduksbord och övriga möbler i rummet. Golvet var smutsigt, balkongdörren gick inte att låsa och det absolut värsta var lukten av mögel. Det gick inte att vara i rummet på grund av denna doft och vi gick därför till receptionen för att begära nytt rum. Personalen i receptionen var dock inte förstående; de menar på att vi har bokat standardrum och att det är detta man får. Efter många om och men fick vi ett annat rum efter första natten, det nya rummet var inte det bästa men bättre än det första. Det näst värsta är bemötandet av personalen som jobbar i restaurangen. Inget ”hej och välkomna” utan servitören dumpade bara besticken och menyerna på bordet och stack därifrån. Jag kommer inte återkomma till detta hotell och skulle inte rekommendera det vidare.

 
2021-08-07

av Claraolss Sverige

Inte värt pengarna!

Rekommenderar inte detta hotellet. När vi anlände kl 15.00 fick vi inte vårt rum, trots att incheckning är kl 15.00. Vi möttes även av dålig attityd från personalen i receptionen som inte heller kunde berätta när vi skulle få rummet och vad förseningen berodde på. Rummet var sen också en besvikelse, dåligt städat och känns gammalt. AC:n känns inte som en AC utan mer en fläkt, där man inte kan reglera temperaturen och de går inte att få det kallt. Servicen överlag på hotellet var under all kritik. Priserna på mat, dryck och solstolar på hotellets egna strand var på tok för dyrt. När vi skulle checka ut ville personalen att vi skulle betala en nota på 400 kr från minibaren som var helt felaktig. Detta hotellet har lite att jobba på för att förtjäna sina stjärnor.

 
2021-07-31

av H6370LGrebeccak Rhodos stad, Grekland

Skiathos palace hotell

Jag rekommenderar verkligen inte detta hotell. Först när vi kom och skulle checka N så fick vi vänta i över en timme på vårt rum och vi ville gärna bada så länge medans vi väntade på rummet då klockan bara var runt 16.00 men fick svaret att det är försent att låna handduk och dom sa att vi kunde gå till resturangen om vi ville. När vi väl fick rummet så var det smutsigt och det luktade avlopp som vi klagade på under hela vistelsen men varje gång så var deras lösning att öppna balkongdörren. Sen bokade vi restaurangen på hotellet White view som som var väldigt dyr samt att dom serverar vatten och bröd när man kommer som du själv får betala för när notan kommer. Detta hotell borde faktiskt inte få ha dom stjärnorna dom har utan dom borde möjligtvis ha 2 st. Utsikten är det som är verklighet på detta hotell. En riktig besvikelse och väldigt dålig service tyvärr.

 
2021-07-16

av Evageliak00

Besviken

Först fick vi ett rum där varken Ac, tv eller telefon funkade. Trötta och hungriga med två små barn efter resan fick vi vänta på en lösning. Deras svar: reparatören kommer kl. 18. 00. Detta var något vi inte accepterade som svar och tack vare killen som hjälpte oss med resväskorna kunde vi få ett nytt rum med en fungerande Ac och telefon. Tvn var inte programmerad i detta rum och orken om att säga till igen tog slut. Personalen i receptionen är väldigt okunniga tyvärr. Maten på hotellet var inte det bästa heller. Det enda positiva var utsikten och att det är nära koukounaries stranden. Fanns ingen hiss eller ramp. Icke familjevänligt hotell. Många trappor ner till stranden. 10 euro för solstolar. Maten uppe på den ”fina” restaurangen var allt annat en fint, och smaklöst. Städningen var usel. Har aldrig varit med om så dålig städning. Bild nedan på deras bäddning. Handdukar och lakan byttes inte på hela veckan. Jag rekommenderar inte detta hotell.