Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
5,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten! Lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


5 av 10

+
Poolområdet, restaurangen på taket.
-
Fullt på shuttlebussarna till och från stan. Tråkig och sur personal i baren runt poolen. Vi fick rum mot berget trots att Apollo skrev att vi firade födelsedagar och önskade fina rum.

Bekräftad gäst: 2022-07-02


7 av 10

+
Läge, utsikt, strand
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


9 av 10

+
Poolområde
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


10 av 10

+
Otroligt fin utsikt, poolområdet var fantastiskt. Städningen var noggrann och personalen var hjälpsam och trevlig. Hotellets restaurang hade mycket god mat och det var smidigt att hotellbussen tog en till stan gratis.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


7 av 10

+
Utsikten, maten, gratisbussar
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


9 av 10

+
Bra service. Fantastiskt läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2219 omdömen
Utmärkt
 
1329
Väldigt bra
 
437
Bra
 
227
Mindre bra
 
131
Underkänt
 
95

5 senaste omdömen

2021-08-13

av F7588LTmo

Kommer inte återvända

Vi bokade hotellet via Apollo och enligt bilderna och beskrivningen på hemsidan såg det ut att vara över standarden. När vi kom fram till hotellet såg entrén och lobbyn väldigt fräsch och lyxig ut. När vi dock checkar in och kliver in i rummet får vi nästan en chock. Rummet (som var ett standardrum) var smutsigt; fläckiga möbler som soffa, nattduksbord och övriga möbler i rummet. Golvet var smutsigt, balkongdörren gick inte att låsa och det absolut värsta var lukten av mögel. Det gick inte att vara i rummet på grund av denna doft och vi gick därför till receptionen för att begära nytt rum. Personalen i receptionen var dock inte förstående; de menar på att vi har bokat standardrum och att det är detta man får. Efter många om och men fick vi ett annat rum efter första natten, det nya rummet var inte det bästa men bättre än det första. Det näst värsta är bemötandet av personalen som jobbar i restaurangen. Inget ”hej och välkomna” utan servitören dumpade bara besticken och menyerna på bordet och stack därifrån. Jag kommer inte återkomma till detta hotell och skulle inte rekommendera det vidare.

 
2021-08-07

av Claraolss Sverige

Inte värt pengarna!

Rekommenderar inte detta hotellet. När vi anlände kl 15.00 fick vi inte vårt rum, trots att incheckning är kl 15.00. Vi möttes även av dålig attityd från personalen i receptionen som inte heller kunde berätta när vi skulle få rummet och vad förseningen berodde på. Rummet var sen också en besvikelse, dåligt städat och känns gammalt. AC:n känns inte som en AC utan mer en fläkt, där man inte kan reglera temperaturen och de går inte att få det kallt. Servicen överlag på hotellet var under all kritik. Priserna på mat, dryck och solstolar på hotellets egna strand var på tok för dyrt. När vi skulle checka ut ville personalen att vi skulle betala en nota på 400 kr från minibaren som var helt felaktig. Detta hotellet har lite att jobba på för att förtjäna sina stjärnor.

 
2021-07-31

av H6370LGrebeccak Rhodos stad, Grekland

Skiathos palace hotell

Jag rekommenderar verkligen inte detta hotell. Först när vi kom och skulle checka N så fick vi vänta i över en timme på vårt rum och vi ville gärna bada så länge medans vi väntade på rummet då klockan bara var runt 16.00 men fick svaret att det är försent att låna handduk och dom sa att vi kunde gå till resturangen om vi ville. När vi väl fick rummet så var det smutsigt och det luktade avlopp som vi klagade på under hela vistelsen men varje gång så var deras lösning att öppna balkongdörren. Sen bokade vi restaurangen på hotellet White view som som var väldigt dyr samt att dom serverar vatten och bröd när man kommer som du själv får betala för när notan kommer. Detta hotell borde faktiskt inte få ha dom stjärnorna dom har utan dom borde möjligtvis ha 2 st. Utsikten är det som är verklighet på detta hotell. En riktig besvikelse och väldigt dålig service tyvärr.

 
2021-07-16

av Evageliak00

Besviken

Först fick vi ett rum där varken Ac, tv eller telefon funkade. Trötta och hungriga med två små barn efter resan fick vi vänta på en lösning. Deras svar: reparatören kommer kl. 18. 00. Detta var något vi inte accepterade som svar och tack vare killen som hjälpte oss med resväskorna kunde vi få ett nytt rum med en fungerande Ac och telefon. Tvn var inte programmerad i detta rum och orken om att säga till igen tog slut. Personalen i receptionen är väldigt okunniga tyvärr. Maten på hotellet var inte det bästa heller. Det enda positiva var utsikten och att det är nära koukounaries stranden. Fanns ingen hiss eller ramp. Icke familjevänligt hotell. Många trappor ner till stranden. 10 euro för solstolar. Maten uppe på den ”fina” restaurangen var allt annat en fint, och smaklöst. Städningen var usel. Har aldrig varit med om så dålig städning. Bild nedan på deras bäddning. Handdukar och lakan byttes inte på hela veckan. Jag rekommenderar inte detta hotell.

 
2020-08-08

av 8enise

Fem plus!

Vi har spenderat 2 veckor på Skiathos Palace och har sedan dag 1 älskat det här stället. Om man vill njuta av en fantastik utsikt så finns inget bättre hotell på hela Skiathos, bilder gör sig ej rättvisa. Personalen tar stort ansvar för att vi som gäster ska känna oss lugna och trygga trots rådande situation med covid-19. Fantastiska rum och underbar personal, vi kommer tillbaka redan i år. Den här platsen måste upplevas. ♥️ Denise, Christofer och Marlon Bergstrand