Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-
Framför allt att barnen inte fick hoppa i poolen, vilket gjorde dem väldigt besvikna. Vi har varit på detta hotell tidigare och då var det tillåtet att hoppa (inte dyka) Saknade varierade smörgåspålägg på frukostbuffén. Personalen i receptionen inte särskilt välkomnande.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


7 av 10

+
Läget
-
Del av personalen som serverade vid måltiderna var rent ut sagt oförskämda. Med tanke på hotellets standard och prisbild så förvånades vi. Vi var tvungna att aktivt söka oss till personal med vanligt beteende.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


1 av 10

+
Det var nära de finaste stränderna
-
Se ovan. Bättre ventilation. Mögellukt nästan överallt. Våra kläder luktade mögel. Hemskt. Kunnigare och nöjdare och mer erfaren personal

Bekräftad gäst: 2023-08-05


9 av 10

+
Läget, fantastisk utsikt.
-
Ett 4-stjärnigt hotell borde ha vattenkokare/liten kaffemaskin på rummet. De finns ju nästan alla hotell idag.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


9 av 10

+
Det fina läget och poolområdet
-
Personalen i poolbaren var inte så trevliga. Vi fick nästan be om ursäkt för att få beställa. Det blev dock bättre under veckan

Bekräftad gäst: 2023-06-17


6 av 10

+
Utsikten
-
Rummet var nergånget

Bekräftad gäst: 2023-06-10


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2649 omdömen
Utmärkt
 
1611
Väldigt bra
 
491
Bra
 
277
Mindre bra
 
161
Underkänt
 
112

5 senaste omdömen

2023-09-15

av Fredrik W Stockholm, Sverige

Vacker läge, katastrofal mat.

Väldigt fint läge uppe på en klippa med otrolig utsikt. Extremt renligt med städerskor som jobbar dygnet runt. Maten däremot… i och med att man bor relativt isolerat blir man ganska beroende på hotellets olika restauranger. Och den ena var sämre än den andra. Majoriteten av sällskapet blev magsjuka. Maten är dyr, sanslöst dålig och serveringspersonalen är likgiltig. Åt inte en enda okej rätt under en veckas tid. Katastrof.

 
2023-09-13

av HansP562 Kinna, Sverige

Skiathos Palace Hotell

Mycket bra resorthotell ovanför Koukunaristranden. Hotellet är inte nybyggt men i mycket fint skick då det är underhållet och renoverat genom åren. Enda nackdelen är att hotellet hade 6 våningar och det finns inga hissar. Så det är ingenting för rörelsehindrade eller småbarnsfamiljer med barnvangnar eller äldre med rullatorer…

 
2022-11-21

av Lambes_S Stockholm, Sverige

Allt var bra!

Allt var bra! Nära de bästa stränderna på ön. men lite lång från stan, Man kan åka med hotellets buss till stan som går varje timme.Bra mat och utmärk service på restaurangen! Utsikten från hotellet är magnifik! Vi kommer säkert flera gånger i framtiden.

 
2021-08-13

av F7588LTmo

Kommer inte återvända

Vi bokade hotellet via Apollo och enligt bilderna och beskrivningen på hemsidan såg det ut att vara över standarden. När vi kom fram till hotellet såg entrén och lobbyn väldigt fräsch och lyxig ut. När vi dock checkar in och kliver in i rummet får vi nästan en chock. Rummet (som var ett standardrum) var smutsigt; fläckiga möbler som soffa, nattduksbord och övriga möbler i rummet. Golvet var smutsigt, balkongdörren gick inte att låsa och det absolut värsta var lukten av mögel. Det gick inte att vara i rummet på grund av denna doft och vi gick därför till receptionen för att begära nytt rum. Personalen i receptionen var dock inte förstående; de menar på att vi har bokat standardrum och att det är detta man får. Efter många om och men fick vi ett annat rum efter första natten, det nya rummet var inte det bästa men bättre än det första. Det näst värsta är bemötandet av personalen som jobbar i restaurangen. Inget ”hej och välkomna” utan servitören dumpade bara besticken och menyerna på bordet och stack därifrån. Jag kommer inte återkomma till detta hotell och skulle inte rekommendera det vidare.

 
2021-08-07

av Claraolss Sverige

Inte värt pengarna!

Rekommenderar inte detta hotellet. När vi anlände kl 15.00 fick vi inte vårt rum, trots att incheckning är kl 15.00. Vi möttes även av dålig attityd från personalen i receptionen som inte heller kunde berätta när vi skulle få rummet och vad förseningen berodde på. Rummet var sen också en besvikelse, dåligt städat och känns gammalt. AC:n känns inte som en AC utan mer en fläkt, där man inte kan reglera temperaturen och de går inte att få det kallt. Servicen överlag på hotellet var under all kritik. Priserna på mat, dryck och solstolar på hotellets egna strand var på tok för dyrt. När vi skulle checka ut ville personalen att vi skulle betala en nota på 400 kr från minibaren som var helt felaktig. Detta hotellet har lite att jobba på för att förtjäna sina stjärnor.