Kundomdömen om Skiathos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Utsikten
-
Städningen, personalens attityd, prisnivån i bar och restaurang, har man en buss som tar gäster till och från stad och strand måste man kunna lita på att man får plats utan att behöva boka flera dagar i förväg! Den slutade också gå alltför tidigt. Det blev många dyra taxiresor.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


7 av 10

+
Bra sängar, fint badrum, utsikten från den rymliga balkongen.
-
Transportservicen till staden kan stärkas, var ofta fullbokat redan dagen innan. Sänk priserna i restaurang och barer inklusive minibaren på rummet. Felaktiga debiteringar från minibaren.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


5 av 10

+
Frukosten
-
Entrén för stor och inte välkomnande. Receptionen och personalen där. Lite mer positiva och hjälpsamma

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


4 av 10

+
Frukosten
-
Barpersonalens attityd va de värsta vi har varit med om😡

Bekräftad gäst: 2021-09-04


1 av 10

+
Läget
-
städningen, det var otroligt skitigt på rummet har faktist aldrig sett ett så skitigt hotell tidigare då har jag ändå jobbat i balkan under kriget och i flera afrikanska länder, aircondition fungerade inte alls så det ju inte att sova på hela veckan. bad hotellpesonalen 3 gånger att ordna detta, de var helt ointresserade,

Bekräftad gäst: 2021-08-21


2 av 10

+
Utsikten och poolen.
-
Det mesta i övrigt, servicen var katastrofal. Vi fick inte vårt rum när vi anlände kl 15.00 trots att check in tid var då och vi fick inte heller någon förklaring till varför vi behövde vänta på rummet i två timmar. Ac:n på rummet var knappast en AC, snarare någon typ av fläkt och apropå rummet så var det också en besvikelse. De såg inte alls ut som på bilderna, det kändes gammalt och ofräscht. Städningen var också riktigt dålig och de första tre dagarna var städningen inte ens klar kl 16.30, då fick vi säga till för att få det städat. Priserna på mat och dryck på hotellet var utom rimlighet och vi köpte en isglass för 3 EUR. Hotellets egna solstolar på Maratha-beachen kostade 20 EUR trots att man bodde på hotellet, dvs var de stolarna dyrare än alla på Kokunaresstranden. Vi är riktigt missnöjda med detta hotellet och det är extra trist då det var ganska dyrt och vi trodde vi unnade oss något som var lite finare och lyxigare, men ok så fel vi hade.

Bekräftad gäst: 2021-08-07


3 av 10

+
Utsikten
-
Servicen var fruktansvärt dålig tyvärr. Otrevlig personal och ingen orkade hjälpa till eller svara på frågor.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


9 av 10

+
Läget, utsikten
-
Servicen från personalen, AC va dålig, byte av sängkläder byttes inte under hela veckan.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


6 av 10

+
Utsikten, pool-området, stor parkering även fast den inte var jättebra, fräscha rum och fin utsikt från balkong (direkt havsutsikt)
-
Personalen hade ingen jättebra koll. När vi kom fram så var inte rummet klart förrän 45 efter utsatt check-in tid. Efter att ha stått på oss fick vi ett rum, men som inte alls hade havsutsikt. Efter att vi gick tillbaka fick vi till slut rätt rum. Vi fick intrycket att personalen inte riktigt hade koll och var inte direkt brydda av att vi var missnöjda. Vid utcheckning så stod 20 euro extra på vår nota för öl och vin som vi inte ens hade tagit. Som sammanfattning var hotellet jättefint och lokalerna bra, personalen och service-nivån kunde förbättras.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2052 omdömen
Utmärkt
 
1229
Väldigt bra
 
414
Bra
 
207
Mindre bra
 
119
Underkänt
 
86

5 senaste omdömen

2021-08-13

av F7588LTmo

Kommer inte återvända

Vi bokade hotellet via Apollo och enligt bilderna och beskrivningen på hemsidan såg det ut att vara över standarden. När vi kom fram till hotellet såg entrén och lobbyn väldigt fräsch och lyxig ut. När vi dock checkar in och kliver in i rummet får vi nästan en chock. Rummet (som var ett standardrum) var smutsigt; fläckiga möbler som soffa, nattduksbord och övriga möbler i rummet. Golvet var smutsigt, balkongdörren gick inte att låsa och det absolut värsta var lukten av mögel. Det gick inte att vara i rummet på grund av denna doft och vi gick därför till receptionen för att begära nytt rum. Personalen i receptionen var dock inte förstående; de menar på att vi har bokat standardrum och att det är detta man får. Efter många om och men fick vi ett annat rum efter första natten, det nya rummet var inte det bästa men bättre än det första. Det näst värsta är bemötandet av personalen som jobbar i restaurangen. Inget ”hej och välkomna” utan servitören dumpade bara besticken och menyerna på bordet och stack därifrån. Jag kommer inte återkomma till detta hotell och skulle inte rekommendera det vidare.

 
2021-08-07

av Claraolss Sverige

Inte värt pengarna!

Rekommenderar inte detta hotellet. När vi anlände kl 15.00 fick vi inte vårt rum, trots att incheckning är kl 15.00. Vi möttes även av dålig attityd från personalen i receptionen som inte heller kunde berätta när vi skulle få rummet och vad förseningen berodde på. Rummet var sen också en besvikelse, dåligt städat och känns gammalt. AC:n känns inte som en AC utan mer en fläkt, där man inte kan reglera temperaturen och de går inte att få det kallt. Servicen överlag på hotellet var under all kritik. Priserna på mat, dryck och solstolar på hotellets egna strand var på tok för dyrt. När vi skulle checka ut ville personalen att vi skulle betala en nota på 400 kr från minibaren som var helt felaktig. Detta hotellet har lite att jobba på för att förtjäna sina stjärnor.

 
2021-07-31

av H6370LGrebeccak Rhodos stad, Grekland

Skiathos palace hotell

Jag rekommenderar verkligen inte detta hotell. Först när vi kom och skulle checka N så fick vi vänta i över en timme på vårt rum och vi ville gärna bada så länge medans vi väntade på rummet då klockan bara var runt 16.00 men fick svaret att det är försent att låna handduk och dom sa att vi kunde gå till resturangen om vi ville. När vi väl fick rummet så var det smutsigt och det luktade avlopp som vi klagade på under hela vistelsen men varje gång så var deras lösning att öppna balkongdörren. Sen bokade vi restaurangen på hotellet White view som som var väldigt dyr samt att dom serverar vatten och bröd när man kommer som du själv får betala för när notan kommer. Detta hotell borde faktiskt inte få ha dom stjärnorna dom har utan dom borde möjligtvis ha 2 st. Utsikten är det som är verklighet på detta hotell. En riktig besvikelse och väldigt dålig service tyvärr.

 
2021-07-16

av Evageliak00

Besviken

Först fick vi ett rum där varken Ac, tv eller telefon funkade. Trötta och hungriga med två små barn efter resan fick vi vänta på en lösning. Deras svar: reparatören kommer kl. 18. 00. Detta var något vi inte accepterade som svar och tack vare killen som hjälpte oss med resväskorna kunde vi få ett nytt rum med en fungerande Ac och telefon. Tvn var inte programmerad i detta rum och orken om att säga till igen tog slut. Personalen i receptionen är väldigt okunniga tyvärr. Maten på hotellet var inte det bästa heller. Det enda positiva var utsikten och att det är nära koukounaries stranden. Fanns ingen hiss eller ramp. Icke familjevänligt hotell. Många trappor ner till stranden. 10 euro för solstolar. Maten uppe på den ”fina” restaurangen var allt annat en fint, och smaklöst. Städningen var usel. Har aldrig varit med om så dålig städning. Bild nedan på deras bäddning. Handdukar och lakan byttes inte på hela veckan. Jag rekommenderar inte detta hotell.

 
2020-08-08

av 8enise

Fem plus!

Vi har spenderat 2 veckor på Skiathos Palace och har sedan dag 1 älskat det här stället. Om man vill njuta av en fantastik utsikt så finns inget bättre hotell på hela Skiathos, bilder gör sig ej rättvisa. Personalen tar stort ansvar för att vi som gäster ska känna oss lugna och trygga trots rådande situation med covid-19. Fantastiska rum och underbar personal, vi kommer tillbaka redan i år. Den här platsen måste upplevas. ♄ Denise, Christofer och Marlon Bergstrand