Elivi

Elivi är ett snyggt designat hotellet med perfekt läge ovanför stranden på Skiathos. Här väntar ett semesterlugn inbäddad i pinjeträd och sköna pooler och ett stort utbud av restauranger med allt från grekiska specialiteter, asiatiska smaker till influenser från köken runt Medelhavet. Rummen och sviterna är eleganta i ljusa toner och välj gärna en svit med privat pool för extra lyxig semesterkänsla.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Juniorsvit med privat pool för 2-3 personer. Dubbelrum med poolaccess för 2 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Svit med privat pool för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Svårt att välja vad som var bäst. Vackert anlagt, stort område med fantastisk utsikt. Fantastiska...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 385 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elivi är ett modernt och snyggt hotell som är ligger vid fyra fina stränder med skön sand och behagligt lugn. Vid stränderna finns även strandbarer. Solstolar och parasoller ingår. Apollo har rum på tre områden av Elivi med egen strand. Xenia är hotellets huvudbyggnad och ligger vid stränderna Koukonaires och Ambelakia. Grace ligger precis ovanför stranden Ambelakia och Nest Grove ligger vid Banana Beach.

På Elivi finns två poolområden med varsin pool och poolbar samt solstolar och parasoller att låna. I hotellets spa finns en inomhuspool som är uppvärmd imaj och i september-oktober.

På Elivi finns sex restauranger varav två frukostrestauranger. Xenia Restaurant och Nest Breakfast Restaurant serverar frukostbuffé. Det finns fyra à la carte restauranger, Leda & the Swan är ett stekhus med influenser från köken runt Medelhavet, Hagoromo är en japansk restaurang, Grace Restaurant serverar gourmetmat från köken runt Medelhavet samt Nest Greek Fish Restaurant som serverar grekiska fisk- och skaldjursrätter. Bordsreservation krävs på alla à la carte-restaurangerna. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna.

I hotellets spa kan du, mot en kostnad, koppla av med en skön massage, bada bastu, turkiskt bad eller ta några simtag efter frukosten. Vill du vara aktiv under din semester så finns det ett välutrustat gym, tennisbana, basketplan samt gruppträningsklasser. Barnklubb i hotellets regi.

Ca 12 kilometer till Skiathos stad där finner du ett brett utbud av restauranger, butiker och barer.

Wifi ingår över hela hotellet. Hiss finns endast i huvudbyggnaden.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.30-11.00.

Alla hotell, Koukounaries

Skiathos Palace

Hotell Skiathos Palace är beläget på en höjd med panoramautsikt över det vackra Egeiska havet och Koukounaries Beach. Här finns fina rum och ett härligt poolområde. På gångavstånd finns några av Skiathos bästa ständer. Missa inte grillrestaurangen White View som serverar grekisk mat och färska skaldjur.

Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos bor du i fina dubbelrum nära Koukounaries-stranden. Väljer du att stanna på hotellet finns här ett trevligt poolområde och en poolbar som serverar svalkande drycker. Från hotellet är det bara ca 100 meter till det lokala centrumet i Koukounaries, där det finns supermarket, restauranger och fler barer.