Deluxerum

Dubbelrum med balkong. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd. kuddmeny. Kostnadsfritt wifi, deponering och luftkonditionering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd. Kuddmeny. Kostnadsfritt wifi, deponering och luftkonditionering. Kylskåp.Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum med markterrass och poolaccess. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd. Kuddmeny. Kostnadsfritt wifi, deponering och luftkonditionering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsviter med markterrass och privat pool. Dubbelsäng med möjlighet till extrabädd. Kuddmeny. Kostnadsfritt wifi, deponering och luftkonditionering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 34-41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd. Kuddmeny. Kostnadsfritt wifi, deponering och luftkonditionering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med privat pool.

Svit med markterrass och privat pool. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd. Kuddmeny. Kostnadsfritt wifi, deponering och luftkonditionering. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.