Deluxerum

Dubbelrum med balkong. Rummen ligger i området Nest Groove. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i Xenia som är hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum med poolaccess. På markterrassen finns bord och stolar, solstolar samt en stege ner i poolen. Rummen ligger i Xenia som är hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsviter med privat pool. På markterrassen finns soffa och bord, solstolar samt stege ner i poolen. Sviterna ligger i området Grace. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34-41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i området Grace. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med privat pool.

Svit med en privat pool om 27 m2. På markterrassen finns en soffa, matbord, solstolar och parasoll samt en stege ner i poolen. Sviterna ligger i området Nest Groove. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.