Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Stränderna
-
Billigare alternativ på mat och dryck. Bättre tryck i duschen. Svårt att skölja ur schampot ur håret.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
Svårt att välja vad som var bäst. Vackert anlagt, stort område med fantastisk utsikt. Fantastiska badstränder med fina, bekväma solsängar och parasoller. Den egna poolen och terrassen med vacker vy. Frukost där absolut inget fattades. Mycket vänlig och tillmötesgående personal. OSV!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Bra rum vacker utsikt, snäll personal, nära till stranden mycket fin hotell.
-
Allt var bra utom utbud av maten, vi fick gå utanför hotellet för att få Grekisk mat.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
-
Är man lovad fyra restauranger varav två ska erbjuda frukost då ska det vara så även om det är slutet av säsongen. Likaså stänga två av tre stränder.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


5 av 10

+
Det bäst är läget men det är långt ifrån ett 5 stjärnigt hotell... Det är slitet och servicen är tidvis dålig.
-
Bättre service.. Personalen kan vara rätt överlägsen och sur.. Rummen är slitna.. vi fick byta då första rummet stank av mögel... Rummet vi fick luktade av avlopp städas dåligt och var slitet.. Mat och dryck är dyrt och dåligt urval. Hotellet borde inte vara toppklassat och det är många andra som tycker samma

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


7 av 10

+
Stränderna och den fina omgivningen.
-
Den dyra maten och okunnig personal.

Bekräftad gäst: 2023-06-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

407 omdömen
Utmärkt
 
259
Väldigt bra
 
65
Bra
 
42
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2023-05-17

av juliaahnfeldt Stockholm, Sverige

Julia

Rummen är ny renoverade och fina men långt ifrån ett 5 stjärnigt hotell Acn fungerar knappt Man får be om påfyllning av vatten etc till minibaren Tv och musik kan du bara synkronisera om du har en android telefon! Appel iPhone fungerar ej!!! Roomservice menyn är liten och väldigt dyr De som jobbar förstår ej engelska och maten kommer fel ett antal ggr Ingen barn meny alls Hotellet har flera restauranger och barer allt är super dyrt och inte så bra samt att personalen ej kan engelska ALLS!!!! Svårt att beställa och de kan ej menyn Det har olika rätter på alla ställen och de springer som galningar för de har ej tex ketchup eller kaffe på restaurangen utan de hämtar dom så förvänta dig att få vänta 20 Min på ketchup. Frukost ok, bara buffé allt annat får du betala för tex en cappuccino. Spa och gym finns men är obefintligt!!! Poolen i spa hade jag aldrig badat i då den ej ser ren ut. Man får ta en buggy överallt men de blir sura om man inte ger dom dricks. Stranden fin vattnet fint men absolut inte värt pengarna och de borde inte få kalla sig ety 5 stjärnigt hotell. Taxi till stan kostar 50 euro Och tar 20 min Åk buss

 
2022-10-09

av 1972jessica

Fantastiskt på så många sätt!

En semester som vi aldrig kommer att glömma och en semester vi definitivt kommer att göra igen. Elivi hotell och dess vackra omgivning var fantastisk att vistas i. Personalen på Elivi hotell gjorde allt för att ge oss den bästa upplevelsen från början till slut, bemötte oss alltid med ett leende och fulländad service. Frukosten hade allt man kunde önska och den fantastiska utsikten från restaurangen där frukosten serverades gjorde att man aldrig ville gå där ifrån. Den lilla stranden nedanför hotellet, Ampelakia Beach hade sammetslen sandstrand, kristallblått vatten, lyxiga solsängar och extraordinär service. Definitivt vår favoritstrand av alla dem vi besökte under vår semester på Skiathos. Extra trevligt var även att man blev upphämtad av hotellets "buggies" och skjutsad till de olika stränderna eller restaurangerna dit man önskade åka på hotellets område. Om man önskade lämna hotellet kunde man ta taxibåt in till Skiathos stad där det fanns oändliga möjligheter till att hitta en mysig genuin grekisk restaurang. Vi älskade verkligen vår semester och kommer definitivt att återvända till denna fantastiska lugna ö med alla sina vackra platser, till hotell Elivi och till all vänliga människor vi mötte. Ett extra tack till Alexis, Stefios, Daniil och Andreas som gjorde vår vistelse extra minnesvärd.

 
2022-09-04

av ErikDennisScherman Härnösands Kommun, Sverige

Stjärnfall !

Vid ankomst till hotellet fick vi ingående information av en herre klädd i gröna kläder. Vi trodde att personen ifråga tillhörde städpersonalen. Det skulle senare visa sig att all personal hade gröna fladdrande byxor. Har aldrig sett en liknande klädsel på ett hotell med fem stjärnor. Mycket märkligt. Vårt hotellrum var mycket fräscht med en stor härlig balkong. I garderoben hängde fem galgar som skulle räcka till två personer under två veckor. Uselt ! Frukosten som serveras på hotellet motsvarar en typisk svensk hotell frukost. På alla fem stjärniga hotell som vi bott på så serveras det alltid en glas bubbel till frukosten. Det kan gästerna glömma på Hotell Elivi. Den här snikenheten skulle visa sig genomsyra hela hotellet. Hotellets restauranger är en mycket sorgesam historia. Har aldrig under femtio års resande bott på ett hotell som har serverat så usel mat och till sanslöst höga priser. Om det inte hade funnit tre bra lokala restauranger så hade semestern blivit en fullständig katastrof. Den privata stranden med gratis solstolar och handdukar är fantastiskt bra med en enastående service. Något som dock dämpar trivseln är den psykedeliska drog musiken som hela dagen ljuder ur högtalarna. När jag frågade varför man spelade sån hemsk musik för barnfamiljer och övriga gäster så var svaret att det hade ledningen bestämt. Hotell Elivi är inget femstjärnigt hotell och kommer heller aldrig att bli ett femstjärnigt hotell.

 
2022-07-10

av 1963Katarina Göteborg, Sverige

Vackert område, underbart boende men personalen behöver utbildas - så rörigt och ängslig personal

Vi bodde här på min mans 60-årsdag. Läget, stranden och rummet fantastiskt. Innan vistelsen mailade jag två gånger för att arrangera födelsedagen. Ingen svarade. Jag ringde till slut och blev runtkopplad i 15 min innan någon kunde svara. Min mans kollegor försökte ordna vin och frukt. Någon skulle ringa tillbaka. Ingen ringde. Detta hände flera gånger. I vårt paket ingick vin på rummet och lunch. Detta visste man inget om när vi kom. Jag fick påminna flera gånger. Lunchen löste sig till slut men vinet kom aldrig trots 3 påminnelser. Flera gånger beställde vi mat, dryck, salt, olivolja, notan men detta glömdes bort så fort kyparen lämnat oss. Många påminnelser denna veckan. Riktigt dåligt för 5-star hotel. Personalen var vänliga och försökte men vågade inte ta egna initiativ att lösa saker och tycks inte ha fått någon utbildning.

 
2022-06-04

av claudiacS7466LF

Elivi hotell i Skiathos

Väldigt fint, rent och lyxigt hotell. Personalen är väldigt trevliga och vill verkligen leverera den bästa servicen som går. Vi åkte i slutet av maj/början av juni och det var perfekt väder och ganska lugnt med gäster. Detta gjorde helhetsupplevelsen ännu bättre och lugnare. Vädret var då också perfekt med ca 25-27 grader. Enda negativa var att de restauranger som hotellet erbjuder inte lever upp till 5 stjärnig nivå och är rätt dyra. Killarna vid stranden Grace , Leonaidis, Costas and Andreas var ett super team som levererade toppklass service hela veckan! Utsikten, rummet, drinkarna, trevlig personal, havet och läget på hotellet gör att vår helhetsupplevelse är toppen. Skulle absolut kunna resa tillbaks!