Panorama (Skiathos)

  • Nära till Koukounaris Beach
  • Fina rum med chic inredning
  • Bra service

På hotell Panorama bor du i fina rum nära Koukounaries-stranden. Väljer du att stanna på hotellet finns här ett trevligt poolområde och en poolbar som serverar svalkande drycker. Från hotellet är det bara ca 100 m till det lokala centrumet i Koukounaries, där det finns supermarket, restauranger och fler barer.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt. Personalen serien maten priserna
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 298 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Panorama har ett fint poolområde med gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar finns att köpa på hotellet. Här hittar du också en pool/snackbar. Hotellet ligger dessutom nära den fina stranden i Koukounaries.

Bar och restaurang. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis deponering i receptionen. Bra taxibåt- och bussförbindelser till Skiathos stad (ca 13 kilometer bort). Ca 100-150 meter till mindre centrum i Koukounaries. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukost.

Alla hotell, Koukounaries

Skiathos Palace

Hotell Skiathos Palace är beläget på en höjd med panoramautsikt över det vackra Egeiska havet och Koukounaries Beach. Här finns fina rum och ett härligt poolområde. På gångavstånd finns några av Skiathos bästa ständer. Missa inte grillrestaurangen White View som serverar grekisk mat och färska skaldjur.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel är ett lugnt hotell som ligger i närheten av stranden Koukounaries på ön Skiathos. Här finns en pool och barnpool, samt den kända gourmetrestaurangen Elia's som serverar modern grekisk mat. Hotellområdet är grönt och lummigt med både palmer och fina trädgårdar där det blommar.