Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos bor du i fina dubbelrum nära Koukounaries-stranden. Väljer du att stanna på hotellet finns här ett trevligt poolområde och en poolbar som serverar svalkande drycker. Från hotellet är det bara ca 100 meter till det lokala centrumet i Koukounaries, där det finns supermarket, restauranger och fler barer.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig personal, bra service och bra läge
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 324 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 700 m
Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Panorama Skiathos har ett fint poolområde med solstolar och parasoller. Poolhanddukar finns att köpa på hotellet. Här hittar du också en pool/snackbar. Hotellet ligger dessutom nära den fina stranden i Koukounaries.

Hotellet har en pool- och snackbar som är öppen från tidig förmiddag till efter midnatt. I hotellets restaurang kan du äta en enklare frukostbuffé samt lunch och middag från meny.

Wifi ingår över hela hotellet. Deponering ingår i receptionen. Bra taxibåt- och bussförbindelser till Skiathos stad, dit det är ca 13 kilometer bort. Ca 100-150 meter till mindre centrum i Koukounaries.

Måltider

Ingår:

  • Enkel frukost

Frukosten serveras kl. 08.00-11.00.

Alla hotell, Koukounaries

Skiathos Palace

Hotell Skiathos Palace är beläget på en höjd med panoramautsikt över det vackra Egeiska havet och Koukounaries Beach. Här finns fina rum och ett härligt poolområde. På gångavstånd finns några av Skiathos bästa ständer. Missa inte grillrestaurangen White View som serverar grekisk mat och färska skaldjur.

Elivi

Elivi är ett snyggt designat hotellet med perfekt läge ovanför stranden på Skiathos. Här väntar ett semesterlugn inbäddad i pinjeträd och sköna pooler och ett stort utbud av restauranger med allt från grekiska specialiteter, asiatiska smaker till influenser från köken runt Medelhavet. Rummen och sviterna är eleganta i ljusa toner och välj gärna en svit med privat pool för extra lyxig semesterkänsla.