Kundomdömen om Panorama (Skiathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget vid Koukonarisstranden. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

+
mycket trevlig familj som är vänliga och vill ens bästa är återkommande på detta hotell alltid lika nöjd
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Personal och renlighet
-
Kylskåp kunde vara lite större och nyare modell

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Trevlig personal/ ägare.
-
Städa bort föregående gäst. Det fanns kläder kvar bakom möblerna.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

286 omdömen
Utmärkt
 
222
Väldigt bra
 
44
Bra
 
14
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-07-23

Inlägg av morbrorbjorn Vreta Kloster, Sverige

Rent och snyggt

Trevlig personal, ett familjehotell som gör allt för gästen. Vi har inget att klaga på förutom badrumsfläkten som lät som en skördetröska. Klimatanläggning som fungerade perfekt, när Skiathos bästa stränder, supermarket nära. Rekommenderas starkt!

 
2013-08-26

Inlägg av 66muller Malmö, Sverige

Mycket bra

Mycket trevligt hotell med hög standard. Härliga rum och en mycket trevlig restaurang. Det är nära till Koukounaries stranden och många andra stränder, vilket avgjorde när vi valde hotellet. Trevlig och hjälpsam personal

 
2013-03-03

Inlägg av Enebacken Lekeryd, Sverige

Fantastiskt!!

Det är nu tredje gången vi reser till Skiathos och andra gången till Hotel Panorama. Detta hotel är helt fantastiskt med sin trendiga inredning sin härliga grekiska atmosfär och den underbara personalen. Restaurangen har utsökt god mat, den bästa i området. Närheten till alla underbara sandstränder gör att man stortrivs på denna plats.

 
2020-10-03

Inlägg av AlJay88 Staffordshire, Storbritannien

Wonderful!!!

Booked as a last minute getaway and what a wonderful time we had, the hotel is lovely, spotlessly clean and the family and all staff very friendly and accommodating. We ate in the hotel restaurant on a few occasions - the food, drinks and service were first class. Highly recommended.

 
2020-10-02

Inlägg av william b Blackpool, Storbritannien

Beautiful Hotel

We have today returned from a 2 week holiday at the Panorama hotel. We honestly could not find fault! The rooms were immaculate. The staff were extremely helpful, nothing was too much trouble. The pool area was beautiful and clean. The hotel is situated on the main road. We worried about bars and restaurants being closed due to Covid-19, but we didnt need to worry as the majority of restaurants were open. The price of the drinks at the hotel were very reasonable, but be warned, they are very generous with their measures, as I found out the hard way! If I was to have one grumble, there were guests who chose to get up extremely early and put towels on the sun loungers. They did this every day. I didnt think people did this any more as it is frowned upon by many hotels. But all in all the hotel was excellent, the area is beautiful, very peaceful, and we would definately return to stay here. Well done guys for making us feel very welcome!