Kundomdömen om Cape Kanapitsa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,2 av 10 baserat på 13 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,3 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Fredrik,
Malmö

+
utsikten
-
frukost, unken doft på rummet, allmän uppfräschning,ser ut som en byggarbetsplats på vissa delar av hotelet.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Tomas ,
Huskvarna

+
Läget
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-06-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

231 omdömen
Utmärkt
 
61
Väldigt bra
 
76
Bra
 
38
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-08-31

Inlägg av kazirax

Magisk utsikt

Jag och min man bodde här i två nätter. Helt magiskt utsikt, kändes som att balkongen var placerad precis över havet. Rummet i sig var helt okej, betonggolv och väldigt få och enkla möbler. Det var uppenbart att de haft någon typ av vattenskada i rummet. Toaletten var faktiskt inte fräsch men eftersom att vi endast var där i två nätter klarade vi oss. Kvinnan som jobbade på förmiddagarna var jätte trevlig och hjälpsam. Hotellet ligger också en bit bort så man behöver antingen ta en taxi in till stan eller hyra bil. Taxi kostade 15 euro in till stan och 20 euro till flygplatsen.

 
2019-07-13

Inlägg av Irma S

Fin utsikt!

Jag och pojkvännen var på Cape Kanapitsa och vi hade en supermysig resa. Rekommenderar STARKT att hyra en fyrhjuling en dag och åka runt. Tips att ta med badskor då man kan gå ner precis vid hotellet och gå i havet men det var fullt av taggbollar och sten, annars finns det en strand med fin botten bara några 100m bort. Utsikten är helt magisk, och har aldrig skadat någonting liknande, därför bör man ha överseende med hotellets kvalité. Sängarna är som att sova på sten och badrummet är rent utav ganska ofräscht. Personalen är dock väldigt trevlig och hjälper gärna till, bra på engelska också. Frukosten är faktiskt rätt bra och den mat man kan köpa som tex pasta och burgare är väldigt bra och prisvärd. Med andra ord - jag rekommenderar verkligen att åka hit u det är det finaste landskapet jag någonsin sett, men upplyser också om att det är bäst att åka om ni inte är personer som känner behovet av sköna sängar eller fräscha badrum.

 
2018-09-06

Inlägg av 903amandan Harnosand, Sweden

Supernöjda

Vi är supernöjda med hotellet. Läget är ca 10 min utanför Skiathos stad, enkelt att ta sig dit med lokalbussen som går varje kvart fram till 01. Utsikten är helt ogenerad! Servicen mycket god. Frukostbuffén är bra i grekiska mått mätt. Båda småvarma och kontinentala alternativ. Mycket rent och prydligt rum. Vi hade ett deluxe rum som var väldigt rymligt. We'd like to send a targeted and special THANK YOU to Katarina & Maya at the front desk, super service-minded and helpful! // Naeslund sisters

 
2017-09-26

Inlägg av Dennis B Kungälv, Sverige

Semester

Ett väldigt överreklamerat hotell. Viss personal väldigt nonchalant och direkt otrevlig. Väldigt dålig frukost med gammalt bröd, gamla gröna ägg, uppvärmt gammalt kaffe. Allmänt nedslitet många trasiga möbler. Utsikten var däremot fantastisk skulle inte rekommendera det ens till en ovän.

 
2017-08-27

Inlägg av P4399WZmarieb Stockholm, Sverige

Hotell vid havet

Vårt deluxerum låg ovanför poolen. Rummet var ostädat och "nybäddat" med fläckiga lakan, solkiga lampskärmar, oljefläckad sänggavel som satt löst och skallrade mot väggen bara man nuddade sängen. Badrummet var litet. Gångjärnen i dörren kunde väcka hela hotellet. Vi frågade i receptionen om vi kunde byta rum varpå de gick i försvarsställning och vart aggressiva! "Vi hade minsann bokat rummet och skulle ha kollat upp allt själva innan". Ving har 4 hjärtan på sin sida men hotellet är bara 2-stjärnigt. Så se upp! Kolla allt noga innan du bokar. Personalen fick åtgärda bristerna flera gånger innan vi var nöjda och Morten på Ving kom till oss då vi ville visa att hotellet inte stämde riktigt efter deras beskrivning. Han höll med. Morten följde upp och hörde av sig flera ggr. Personalen på hotellet frågade oss inte en enda gång om allt var ok nu! Inte ens när vi checkade ut. Rent av dåligt! Frukostbuffén var ok som serverades vid poolen, med en fantastisk utsikt. Tyvärr väldigt mycket getingar nu så det gick inte att sitta ute. Det finns 2 stränder om var sida från hotellet, ca 300 m att gå. Bussar in till stan går från stora vägen, ca 5-7 min promenad. Bussarna kan vara knökfulla och hoppar över hållplatsen då. Men man behöver inte vänta länge till nästa. Vi kommer inte bo här igen och vill inte rekommendera hotellet.