1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cape Kanapitsa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,2 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,3 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Fredrik,
Malmö

+
utsikten
-
frukost, unken doft på rummet, allmän uppfräschning,ser ut som en byggarbetsplats på vissa delar av hotelet.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


10 av 10

Tomas ,
Huskvarna

+
Läget
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-06-24


4 av 10

Gitte,
Kastrup

+
Beliggenhed
-
At der på vores værelse, modsat vores rejsefæller, kunne terrassedøre kun lukkes/åbnes med stor besværlighed. At værelset/toilet/bad var meget nedslidt/brugt. Der var en lugt af kloak. Hotellet henviste til Apollo

Bekräftad gäst: 2018-09-22


4 av 10

,

+
Udsigten
-
Der er meget som skal renoveres, værelse 202 var i en trav tur igennem mørke og muklugtende gange,blokerede døre som tidligere må have været nødudgang.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Marlene ,
København

+
Venlighed, gæstfrihed og rent
-
Frie badehåndklæder til poolen

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

,

+
Dejligt hotel
-
Virkelig hårde senge

Bekräftad gäst: 2018-07-07


4 av 10

Einar ,
Stavanger

+
Beliggenheten
-
Rengjøring, orden på uteområder, oppgradering av rom

Bekräftad gäst: 2019-06-15


4 av 10

Marianne,
Stavanger

+
Utsikten
-
Hotellet bør vedlikeholdes. Det var mange små detaljer som burde vært utbedret. Resepsjonistene hilste knapt. Man følte at det ikke var noen tilstede som hadde ansvar for hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Jorid,
Trondheim

+
Stort fint rom, fin utsikt, perfekt beliggenhet og god frokost
-
Litt bedre service i poolbar samt støvtørking inne i skap og bak nattbord osv.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

Thor ,
Stavanger

+
Stille og rolig område. Kort vei til strand, taverna, butikk og taxibåt
-
Kaffetrakter på rommet

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

216 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
73
Bra
 
35
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-07-13

Inlägg av Irma S

Fin utsikt!

Jag och pojkvännen var på Cape Kanapitsa och vi hade en supermysig resa. Rekommenderar STARKT att hyra en fyrhjuling en dag och åka runt. Tips att ta med badskor då man kan gå ner precis vid hotellet och gå i havet men det var fullt av taggbollar och sten, annars finns det en strand med fin botten bara några 100m bort. Utsikten är helt magisk, och har aldrig skadat någonting liknande, därför bör man ha överseende med hotellets kvalité. Sängarna är som att sova på sten och badrummet är rent utav ganska ofräscht. Personalen är dock väldigt trevlig och hjälper gärna till, bra på engelska också. Frukosten är faktiskt rätt bra och den mat man kan köpa som tex pasta och burgare är väldigt bra och prisvärd. Med andra ord - jag rekommenderar verkligen att åka hit u det är det finaste landskapet jag någonsin sett, men upplyser också om att det är bäst att åka om ni inte är personer som känner behovet av sköna sängar eller fräscha badrum.

 
2018-09-06

Inlägg av 903amandan Harnosand, Sweden

Supernöjda

Vi är supernöjda med hotellet. Läget är ca 10 min utanför Skiathos stad, enkelt att ta sig dit med lokalbussen som går varje kvart fram till 01. Utsikten är helt ogenerad! Servicen mycket god. Frukostbuffén är bra i grekiska mått mätt. Båda småvarma och kontinentala alternativ. Mycket rent och prydligt rum. Vi hade ett deluxe rum som var väldigt rymligt. We'd like to send a targeted and special THANK YOU to Katarina & Maya at the front desk, super service-minded and helpful! // Naeslund sisters

 
2017-09-26

Inlägg av Dennis B Kungälv, Sverige

Semester

Ett väldigt överreklamerat hotell. Viss personal väldigt nonchalant och direkt otrevlig. Väldigt dålig frukost med gammalt bröd, gamla gröna ägg, uppvärmt gammalt kaffe. Allmänt nedslitet många trasiga möbler. Utsikten var däremot fantastisk skulle inte rekommendera det ens till en ovän.

 
2017-08-27

Inlägg av P4399WZmarieb Stockholm, Sverige

Hotell vid havet

Vårt deluxerum låg ovanför poolen. Rummet var ostädat och "nybäddat" med fläckiga lakan, solkiga lampskärmar, oljefläckad sänggavel som satt löst och skallrade mot väggen bara man nuddade sängen. Badrummet var litet. Gångjärnen i dörren kunde väcka hela hotellet. Vi frågade i receptionen om vi kunde byta rum varpå de gick i försvarsställning och vart aggressiva! "Vi hade minsann bokat rummet och skulle ha kollat upp allt själva innan". Ving har 4 hjärtan på sin sida men hotellet är bara 2-stjärnigt. Så se upp! Kolla allt noga innan du bokar. Personalen fick åtgärda bristerna flera gånger innan vi var nöjda och Morten på Ving kom till oss då vi ville visa att hotellet inte stämde riktigt efter deras beskrivning. Han höll med. Morten följde upp och hörde av sig flera ggr. Personalen på hotellet frågade oss inte en enda gång om allt var ok nu! Inte ens när vi checkade ut. Rent av dåligt! Frukostbuffén var ok som serverades vid poolen, med en fantastisk utsikt. Tyvärr väldigt mycket getingar nu så det gick inte att sitta ute. Det finns 2 stränder om var sida från hotellet, ca 300 m att gå. Bussar in till stan går från stora vägen, ca 5-7 min promenad. Bussarna kan vara knökfulla och hoppar över hållplatsen då. Men man behöver inte vänta länge till nästa. Vi kommer inte bo här igen och vill inte rekommendera hotellet.

 
2017-08-13

Inlägg av carinam521 Kvibille, Sverige

50-års present

Planerade den här resan i ett år innan för att överraska min man på hans födelsedag. Även våra vänner valde detta hotellet. Rummet var 2 enkelsängar med ett brett mellanrum mellan och det är inte hotellets fel utan apollo som inte informerar bättre att det inte är dubbelsängar fast de bara visade det på bilderna på sin hemsida. Fantastisk utsikt ingenting att klaga på där. Poolområdet är superfint och där sitter man och äter frukosten oxå. Rummet Märker snabbt att det är väldigt blött på toa, läcker vatten från toastolen. Många lampor fungerade inte och sminkspeglen hängde löst. När vi återkommer från en kvällsrundan på stan och går in i rummet går säkringar i vårt rum. Då tar mitt tålamod slut.... går ner i receptionen och säger åt dom att vi vill ha ett annat rum. Han fixar det tillfälligt, nån lampa i hela rummet som fungerar och man vågar inte röra nått. Nästa morgon går jag ner direkt då sitter där en kvinna som är väldigt hjälpsam. Vi får ett annat rum som är mycket bättre där allt fungerar och inget läcker och till och med en dubbelsäng. Frukosten är minimal. Inga grönsaker och när jag påpekar detta och frågar om de inte har tomat eller nått får jag bara NO till svar . Fast nästa dag var där tomater på frukostbordet. Käkade lunch där näst sista dagen och blev glatt överraskade då den var riktigt god. Tyvärr är de flesta av personalen oengagerade och bryr sig mest om varandra istället för gästerna. Kvinnan i receptionen var den som var trevligast och hjälpsammast. Hon hjälpte oss fixa en jeep och lite annat.