Hitta ditt Rhodos

Hitta ditt Rhodos

På Rhodos, som är ett av våra mest populära resmål, finns något för alla! Här hjälper vi dig att hitta den del av ön som passar dig bäst.

Afandou beach

Afandou & Kolymbia

Här finns några av Rhodos längsta stränder och många mysiga små badvikar. Här hittar du även Mythos Beach Resort, ett av våra populäraste Apollo Mondo Family Resorts med både barnklubb, simskola och träningspass. Du som gillar att träna på semestern väljer med fördel att bo på Levante Beach Resort, sporthotellet för hela familjen.

Läs mer om Afandou & Kolymbia
Lindos

Lindos

En av Greklands mest kända byar med vitkalkade små hus med blåa dörrar, smala gränder och kulturella sevärdheter. Med Apollo bor du på lyxiga hotell i Lindos, och reser du utan barn kan du boka det romantiska hotellet Lindos Blu som endast välkomnar gäster över 17 år.

Läs mer om Lindos
Rhodos Stad

Rhodos stad

Perfekta resmålet för dig som vill kombinera sol & bad med stadsliv! Trendig shopping, mysiga grekiska tavernor, pulserande nöjesliv och härliga stränder. Missa inte att besöka den gamla stadsdelen med medeltida atmosfär.

Läs mer om Rhodos stad

Kalithea & Faliraki

Falirakistranden sägs vara en av Rhodos bästa stränder. I Kalithea och Faliraki kan du till exempel bo på Epsilon, ett av våra Apollo Mondo Selected-hotell med hög standard för både familjer och par. Är du ute efter en fartfylld semester kan du bo på Amada Colossos som har en egen vattenpark med flera vattenrutschkanor.

Läs mer om Kalithea & Faliraki

Ialyssos & Ixia

I Ialyssos & Ixia finns många familjevänliga hotell och gillar du vattensporter är förhållandena för till exempel windsurfing perfekta här. Ialyssos & Ixia ligger på västkusten en kortare taxiresa från Rhodos stad. Solnedgångarna härifrån är magiska!

Läs mer om Ialyssos & Ixia
Pefkos

Lardos, Kiotari & Pefkos

Lugnt, genuina grekiska byar och nära till badvikar och långa klapperstenstränder. I Lardos, Kiotari & Pefkos finns alla förutsättningar för en skön semester. För en extra avslappnad semester, bo på ett av våra populära hotell med All Inclusive Rhodos Maris Resort & Spa eller Rodos Village Beach.

Läs mer om Lardos, Kiotari & Pefkos

 


Populära hotell på Rhodos

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort

Populära Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Fami... Läs mer
Från 4 662 SEK
Boka
Epsilon - sommar 2019

Epsilon - sommar 2019

Med sitt läge mitt på den populära Falirakistranden på Rhodos välkomnar Epsilon till ... Läs mer
Boka
Amada Colossos

Amada Colossos

Amada Colossos är ett stort och modernt All Inclusive-hotell som erbjuder bästa läge ... Läs mer
Från 8 135 SEK
Boka
St James's

St James's

St James's är ett populärt hotell med bra service och perfekt läge vid klapperstensst... Läs mer
Från 4 279 SEK
Boka