Lindos Blu

Lindos Blu är ett elegant boutiquehotell med hög servicenivå som välkomnar gäster över 17 år. Hotellet bjuder på en spektakulär havsutsikt från poolen. Lindos Blu är passar perfekt för en semester på tu man hand - tillsammans med sin partner eller vän. Atmosfären är romantisk och det finns många platser för en eftermiddagscocktail eller en middag med levande ljus.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum med delad pool för 2 personer. Juniorsviter för 2 personer. Juniorsviter med delad pool för 2 personer. Deluxerum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra service. Lugnt och skönt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2030 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lindos Blu, som ligger strax utanför Lindos är ett modernt och stilrent boutiquehotell för gäster över 17 år. Här bor du i rofyllda omgivningar med en fantastisk utsikt över havet och kan njuta av bra service. Hotellet har två olika poolområden med totalt tre pooler. Solstolar och parasoller, både vid poolen och stranden ingår. Poolbaren Allegro erbjuder dryck, smoothies och snacks. Pool-/strandhanddukar ingår.

På hotellets huvudrestaurang Smeraldo serveras buffé till frukost och middag och till lunch erbjuds à la carte. På Lindos Blu finns även à la carte-restaurangen Five Senses art Kouzina som väcker alla dina sinnen till liv. Vårdad klädsel - långbyxor för män krävs i båda restaurangerna. Ta en drink före eller efter middagen i loungebaren Luna Rossa och njut av den fantastiska utsikten.

Träna i det stora gymmet och här ingår även den fina havsutsikten. På hotellet finns även möjlighet att träna yoga och en tennisbana, mot avgift I spaavdelningen kan du boka avkopplande behandlingar och massage mot avgift. Ta en skön stund i bastun eller i ångbastun och sedan några längder i inomhuspool, en jacuzzi finns också.

Wifi ingår på hela hotellet. Minimarket. Ca 50 meter till stranden.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Är du ute efter ett semesterboende utöver det vanliga och vill bo i en juniorsvit superior med direkt utgång till en privat eller delad pool är AquaGrand Exclusive Deluxe Resort utanför Lindos, hotellet för dig. Här är atmosfären lugn och skön, och hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.

Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har ett perfekt läge ovanför stranden vid Vlycha Bay som räknas som en av de mest idylliska och fina stränderna på Rhodos. All Inclusive ingår och här väntar flera pooler, bland annat en relaxpool för vuxna och en pool med vattenrutschkanor och naturligtvis en härlig strand.