Kundomdömen om Elvita

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 612 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lina,
Eslöv

+
Trevlig och hjälpsam personal. Bra läge vid stranden
-
Billigare solstolar på stranden

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

Henrik,
Hässleholm

+
Bra städ, bra läge och trevlig personal som var serviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

Anna ,
Gävle

+
Hotellets läge vid stranden, fint poolområde och trevlig restaurang med havsutsikt!
-
Solstolar på stranden borde ingå för hotellets gäster samt att det var stenig botten när man gick i havet. Det borde förbättras!!

Bekräftad gäst: 2019-09-08


6 av 10

,

+
Nära till strand och pool
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

,

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-04


8 av 10

Kristina,
Eskilstuna

+
Närheten till strand, litet centrum och personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


8 av 10

Johan ,
Malmö

+
Jättefräscht hotell som efter renoveringen egentligen kanske motsvarar en stjärna till!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


7 av 10

,

+
-
Se till att laga poolstegar, polkanter som är vassa och lätt att barn skär sig.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

Christina ,
Falun

+
Läget till strand,restauranger och supermarket .
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


8 av 10

Ann-Kristin ,
Vänersborg

+
Trevlig personal Nyrenoverad fin lägenhet. Bra utrustning i köket
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

185 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
77
Bra
 
36
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-15

Inlägg av KatjaVille

Mögeldoft från poolen o boende i bunker

Poolen stinker mögel och ens badkläder efter baden. Vi fick bo på markplan o det kändes som att bo i en bunker. Dessutom var det underhållning till sent på kvällarna vilket gjorde det svårt för våra barn att somna. Rekommenderas ej till barnfamiljer med små barn

 
2019-07-15

Inlägg av peterkatrin Sävedalen, Sverige

Vill gärna bo på Elvita igen!

Hotellet borde ha en stjärna till! Känns som minst fyrstjärnigt. Glatt överraskad när vi var på plats, allt med hotellet var över förväntan. Vi fick ett smakfullt inrett rum, det var fint och nyrenoverat. Härlig mjuk säng och bra AC, som behövdes i värmen dag som natt. Vi bodde i en tvårumslägenhet med balkong. I köksdelen fanns utrustning för att kunna laga mat och en rymlig kyl. Vi åt flera gånger på hotellets restaurang som låg med fin utsikt mot havet, maten som serverades var prisvärd och väldigt god, de har lyckats få en bra kock till Elvita. Personalen på hotellet är supertrevlig och gör vad de kan för att hjälpa till. Städningen var också bra, och gjordes varje dag. Det enda som kunde ha varit bättre är frukosten, den är trestjärnig. I övrigt ett toppen hotell som vi gärna besöker igen. Rekommenderar att ta taxi till Lindos för bad, vandring upp till Akropolis eller restaurangbesök. Men undvik isåfall inkastarna på huvudgatan i Lindos, som lockar med takterrass (fin utsikt men kass mat). I Lindos ska ni absolut inte rida på åsna upp till Akropolis, rent djurplågeri och fasansfullt trist el pinsamt att se fullvuxna sitta på de små djuren i de branta uppförsbackarna. Men hotell Elvita får en extra stjärna av oss, vi gillade verkligen hotellet som ligger jättefint precis vid stranden och det blå havet.

 
2019-07-02

Inlägg av Martin S Lund, Sverige

Mycket över förväntan

Nyrenoverat och fräscht. Hade kanske tur som fick rum som vette mot pool och hav, med skugga på balkongen hela dagen. Alla rum låg inte så bra till. Gott om solstolar vid poolen, fanns alltid någon ledig. Stranden vid hotellet är bra. Området runt hotellet har dock inte så mycket att erbjuda, alltså bra med bil.

 
2019-06-25

Inlägg av Rutan50 Lidingö, Sverige

Härlig vecka i solen

Ett helrenoverat Hotel ,gäst vänliga och god service. Rummen ljusa fräscha, fanns allt vi behövde för två personer.Sköna sängar ,rent och snygga inredningar ,bra AC dock sämre med wi-fi fungerade endast vid reception. Skönt egentligen så slipper man flippa på mobilen hela tiden .Maten ljuvligt god .Bästa läget vid havet ,små fina tavernor runt om med utsökt mat ,vid några meters avstånd supermarket/shopping så det räckte för oss.Gör gärna båtutflykt till Symi eller åk bussen lokalt till Lindos .Reser gärna till samma plats och hotel igen. Tack till Hannah i reception toppen tjej från Liverpool och Magnus förstås .

 
2019-06-02

Inlägg av johannaf659 Zakynthos, Grekland

Positivt överraskade

Vi hade inte så höga förhoppningar för detta hotell då vi inte betalade mycket för resan plus att det hade 2 stjärnor tror jag när vi bokade. Men vi blev positivt överraskade! Rummet var fräscht och det fanns tillgång till det mest nödvändigaste i ett kök för att kunna slänga ihop en frukost eller enklare lunch. Städningen var inte perfekt men inget som vi stördes av eller som var äckligt. Lite slitet rum, främst i badrummet men som sagt fräscht ändå. Bra poolområde med poolbar och resturang, du kan enkelt ligga vid poolen men gå ner och bada i havet. Dock stenigt på stranden och påväg ut i vattnet tyvärr, med nivå skillnader. Men det som höjer betyget för hela hotellet är maten i restaurangen, den var fantastisk god. Alltifrån toast, pizza till pasta och deras grekiska mat! Trots att vi var där i september så var alla trevliga och glada!