1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elvita

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Gunilla,
Åkarp

+
Rent och snyggt, trevlig personal. Det vi behövde fanns.
-
Det enda vi saknade var en kaffekokare.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

Simon,
Hässleholm

+
Fri ac , fri kassabok, trevlig personal och öppettiderna i tex restaurang , butik och baren var väldigt generösa samt det var temakvällar i restaurangen minst 3ggr i veckan .
-
Städningen borde ta disken eller åtminstone lämna diskborste på rummet , jag vet att folk retade sig på att behöva hyra solstolar på stranden för 4€ per dag när man va gäst på hotellet . Skaffa wi-fi i hela hotellet och inte bara i bar och reception . Samt att när två personer hyr en tvårummare så borde sängarna kunna vara soffor om man lade dit ryggkuddar och satte ett bord där , vi slösade 1100kr på uppgradera rummet och det va helt onödigt enligt oss

Bekräftad gäst: 2019-05-19


10 av 10

Helene,
Kungsbacka

+
Nära strand o väldigt mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

Gunilla,
Trollhättan

+
Servicen, bra solstolar ,underbar städerska från Albanien.
-
Hjälp vid var resväskorna skulle komma på för band. 3 plans väskor kom på samma band. Många var oroliga att de ej skulle hinna med bussen till hotellet. Bra om någon personal stod där.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

Susanna,
Tornio Finland

+
fresh lägenhet, bra läget, bra poolområde
-
allt mat i restaurang var inte så god

Bekräftad gäst: 2019-05-15


3 av 10

Carina,
Trelleborg

+
Ganska trevligt område utomhus.
-
Mycket lyhört. Ingen sittplats i rummet. Ingen brandvarnare. Ingen kaffebryggare. Toaletten gick isönder 3 ggr. Iskallt i poolen. Grillat kött serveras kallt . Serveringspersonal gick i privata kläder och serverade mat i jeansjacka och en i täckväst. Borrade tidigt på morgonen.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

Monika,
Örebro

+
Fräscha lägenheter , dock kommentaren i "förbättringar".
-
Varmvattnet i köksdelen avstängt onsdag- lördag. Därefter strömlöst fr lördag. Vi krävde och bytte rum den sista natten.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


10 av 10

Mårten o Ingela,
Haverdal

+
Mkt bättre än beskrivningen
-

Bekräftad gäst: 2019-05-12


9 av 10

Annika,
Norrköping

+
Väldigt trevligt hotell med trevlig personal. Problemet var nog bara att vi "öppnade säsongen" och allt inte fungerade än.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

anders,
hallstavik

+
nära stranden
-
skall renoveras inför nästa säsong

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

170 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
72
Bra
 
35
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-05-20

Inlägg av Simon H

Semester i början på 2019s säsong

Läste mycket som inte var sant i tidigare recensioner och vill klargöra att a/c ingår i priset och sängarna var sköna och personalen mycket trevlig . Dock kunde städerskan diskat eller åtminstone lämnat en diskborste på rummet . Solstolarna på stranden fick man hyra men vid poolen va gratis . Affären hade det mesta och restaurangen serverade god mat för rimliga priser samt mycket bra servicetider för besökare . Vi hade hyrbil och körde till Rhodos stad och till och från flygplats och gps i telefonen funkade felfritt hela tiden så kan rekommendera hyrbil om man vill se mycket och besöka flera stränder för i ärlighetens namn så var inte stranden den bästa när man kommit en bit från hotellets solstolar fanns det byggrester/skräp och tom ett skelett från en stor get/ko eller åsna men kan ändå säga att det var en perfekt vistelse och har varit på Rhodos förr samt kreta några gånger men detta var semestern där jag kände att jag fick mest för pengarna . Helt nyrenoverat och väldigt fräscht så verkligen att rekommendera !

 
2018-08-28

Inlägg av fredrik s

Välj ngt annat hotell

Bland dom sämre hotellen i området! Jag och min bästa vän checkade in, kom in på våra rum och det var väldigt varmt på vårt rum. Jag gick ner till receptionen och frågade om man kunde få igång AC:n men då ville dom ha 60 EURO för enbart veckan vi var där...... Sedan städningen var under all kritik, det tog 4 DAGAR innan dom bytade sängkläder samt handdukar . Då ska jag tillägga att jag var i receptionen och meddela detta dag 2, så det tog ytterligare 2 dagar innan dom gjorde ngt åt det! Samt spindelnät under sängarna och dålig städning överlag :( Vad ni än gör, ta INTE med frukost varje dag när ni bokar! Frukosten stod i solen flera timmar, så skulle man bre en macka så var smöret som en soppa och frukten, ja ni förstår...... Ta det lugnt när ni ska sätta er på solstolarna, extremt slitna var dom så man var lite nojig och braka igenom.... Vill ni ha bra hotellmat så rekommenderar jag STARKT hotellet st james mittemot hotellet, superbra käk samt väldigt trevligt bemötande :) Jag och min vän såg ett litet mindre berg brevid hotellet så vi frågade i receptionen och det gick och gå upp för det berget, ABSOLUT svarade dom. Sagt och gjort, vi går mot berget men när vi börjar komma knappt en 3:e del av berget så var där avspärrat för turister och det har tydligen varit så en längre tid (flera år), så det känns som att dom inte riktigt vet vad dom snackar om i receptionen :(

 
2018-07-27

Inlägg av Hanna G

Mysigt, men inget speciellt

Jag och några vänner åkte till Elvita en vecka i Juli 2018. Vi alla tyckte att hotellet var helt okej bra, men man märker ganska tydligt att hotellet är ett billigt sådant. AC ingår inte i priset utan det kostar 60 euro för en vecka, 100 euro för två veckor. Löjligt dyrt då AC:n inte alls var bra och luktade unket så fort den var igång, men veckan där hade varit jobbig utan någon AC alls. Vi tycker att AC borde ingå i priset. Wifi:et var helt okej men inte snabbt alls och fungerade bara i receptionen. Vi bodde i rum 221 vilket var något liten för oss fyra. Det fanns ett dubbelrum och sedan sov de andra två i sängar som stod i hallen, men det funkande. Vi hade dock en stor fin balkong med utsikt över havet där vi spenderade mycket tid. Det fanns ingen handtvål i badrummet och handdukarna var otroligt hårda, de kändes som grovt sandpapper mot huden. För övrigt var köket helt okej utrustat, man skulle kunna rusta upp det ytterligare. Poolområdet var fint med många solstolar, det var dock svårt att få stolar då folk "paxar" solstolarna. Ibland kunde solstolar vara paxade med handdukar i flera timmar innan någon faktiskt använde solstolen. Hotellet har satt ut skyltar att grejer blir borttagna om de ligger där längre än 30 min, något som hotellet verkligen inte verkställer. Hotellet ligger precis vid stranden så det kändes mysigt att kunna bada i både havet och i poolen. Solstolarna på stranden kostade dock 3,50 euro per dag vilket känns konstigt då det är hotellets solstolar. Hotellets betalande gäster borde inte behöva betala extra för att använda hotellets solstolar. En jättefin och lugn strand där vi spenderade många timmar, något stenig så det kan vara skönt med badskor, vi körde dock utan och det gick bra. Vi fick ett mycket oprofessionellt intryck av restaurangen på hotellet. Det gick dock snabbt att få in mat och de hade mycket att välja på. Som vegetarian var dock utbudet begränsat och deras menyer var även felaktiga. De vegetariska rätterna var markerade med (V), så jag beställde en markerad rätt och smakade. Det såg ut som köttfärs och smakade så även fast rätten var speciellt markerad att vara vegetarisk. Märkligt. Fick dock utan extra kostnad välja en annan rätt, så de var måna om att rätta till deras misstag. Men nästan gång kan liknande saker hända fast med någon som är allergisk och då kan de inte räta ut sina misstag lika lätt... Vi hade en mycket bra och mysig vecka, men det var inte tack vare att hotellet var fantastiskt.

 
2018-06-24

Inlägg av faribasand Stockholm, Sverige

Sämst på alla sätt

Dålig städ!Spindelnät överallt i rummet. Torra handdukar (läs sandpapper) som var hål i. Lakan som var för små för att täcka madrassen! Endast en tunn för kort lakan på madrassen dvs. Ingen underkänna. Samtliga handtag klibbiga. Kylskåp KATASTROF, isboxen saknade dörr och ja bestod av is. Badrum, fel på spolning så vi två personer kunde ej gå på toa efter varandra utan man fick vänta en kvart! Golvbrunnen funkade inte så det blev översvämning i rummet ut till i korridoren men inte skickades någon för att torka upp! Utan vi fick ta våra handdukar. Vi hade en liten unge med som hade en olycka i sängen och när vi bad om en ren lakan så fick vi det med kommentaren "try to keep it clean"!!!! SÄMSTA SERVICEN EVER. Killen i receptionen behöver gå på bemötandekurs och lära sig costumer service. Enda lilla positiva var personalen i baren/restaurangen. Städ var så illa att tjejen fr Apollo kom och fotade och filmade när de inte hade åtgärdat. Efter att hon gjort det blev städet aningen bättre men spindelnäten fick vi städa bort själva! Rekommenderar verkligen inte denna hotell om du vill starta din semester med att skrubba rent hotellrummet först 😔😔😔

 
2018-06-16

Inlägg av Lisbeth S

Förskollärare

Ett helt ok hotell.Lugnt o skönt läge nära havet. Bra service.Minus:Inget att fixa kaffe i, att betala för solstolarna vid havet när man är hotellgäst,bort med dom som paxar solstolar vid poolen!!!!!!