1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elvita

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Madeleine,
Borlänge

+
Att det var så fina rum och att det låg på stranden.
-
Det måste finnas Wifi på rummen!

Bekräftad gäst: 2019-07-17


7 av 10

Patrik,
Järfälla

+
Nära till poolen, nära till Medelhavet, möjlighet att äta och samtidigt titta ut över Medelhavet, bra buss förbindelser, nära till supermarket/ butiker
-
När det framställs som att hotellet är nyrenoverat är det märkligt att standarden på hotellrummet är så låg: knoppar ramlar av byrålådor, vattenkokare som läcker vatten, balkongdörr som inte går att låsa, alla glas i köket i olika storlekar.... Poolområdet upplevde vi som ganska snuskigt. Hur ofta städas detta? Skräp ligger lite överallt (ibland ligger det kvar dagen efter), mycket sand i poolen...

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Magdalena,
Trollhättan

+
Närheten till både hav och poolområde
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

,

+
Perfekt läge nära havet och flera bra restauranter. Inte för mycket folk, varken vid poolen eller på stranden.
-
Det borde inte vara lov att boka solsängar vid poolen. Nu uppmuntrades det nästan till det, eftersom det var angett att det bara var lov att boka solsängar efter kl. 08:00.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

,

+
Väldigt bra läge, nära havet o flera bra restauranger.
-
Det borde finnas diskmedel o handduk o lite krokar i köksdelen. Bokade markterass för att slippa trappor men det visade sig att jag hade flest trappsteg av vårt sällskap som bestod av 3 olika lägenheter. Borde stå i beskrivning att det är trapp till MARKterass.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Tommy,
Långsele

+
Lugnt och skönt, nära till allt för en behaglig semester. Kan varmt rekommendera detta hotell och plats.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Hanna,
Björnlunda

+
Fräscht och som klippt ur en bilderbok
-
Ett litet bord inomhus som det går att äta vid. Den enda möjligheten var att äta på balkongen och där var det väldigt varmt på em. Tvättlina. Svårt att torka saker utan att de flög iväg

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Mikael ,
Gävle

+
Läget vid havet.
-
Lite mer varierande frukost.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


7 av 10

Edy,
Stockholm

+
Utsikten
-
Sten på stranden som stör och skadar.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Carina,
Mölnlycke

+
Fina rum. Bra kök.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

176 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
73
Bra
 
35
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av peterkatrin Sävedalen, Sverige

Vill gärna bo på Elvita igen!

Hotellet borde ha en stjärna till! Känns som minst fyrstjärnigt. Glatt överraskad när vi var på plats, allt med hotellet var över förväntan. Vi fick ett smakfullt inrett rum, det var fint och nyrenoverat. Härlig mjuk säng och bra AC, som behövdes i värmen dag som natt. Vi bodde i en tvårumslägenhet med balkong. I köksdelen fanns utrustning för att kunna laga mat och en rymlig kyl. Vi åt flera gånger på hotellets restaurang som låg med fin utsikt mot havet, maten som serverades var prisvärd och väldigt god, de har lyckats få en bra kock till Elvita. Personalen på hotellet är supertrevlig och gör vad de kan för att hjälpa till. Städningen var också bra, och gjordes varje dag. Det enda som kunde ha varit bättre är frukosten, den är trestjärnig. I övrigt ett toppen hotell som vi gärna besöker igen. Rekommenderar att ta taxi till Lindos för bad, vandring upp till Akropolis eller restaurangbesök. Men undvik isåfall inkastarna på huvudgatan i Lindos, som lockar med takterrass (fin utsikt men kass mat). I Lindos ska ni absolut inte rida på åsna upp till Akropolis, rent djurplågeri och fasansfullt trist el pinsamt att se fullvuxna sitta på de små djuren i de branta uppförsbackarna. Men hotell Elvita får en extra stjärna av oss, vi gillade verkligen hotellet som ligger jättefint precis vid stranden och det blå havet.

 
2019-07-02

Inlägg av Martin S Lund, Sverige

Mycket över förväntan

Nyrenoverat och fräscht. Hade kanske tur som fick rum som vette mot pool och hav, med skugga på balkongen hela dagen. Alla rum låg inte så bra till. Gott om solstolar vid poolen, fanns alltid någon ledig. Stranden vid hotellet är bra. Området runt hotellet har dock inte så mycket att erbjuda, alltså bra med bil.

 
2019-06-25

Inlägg av Rutan50 Lidingö, Sverige

Härlig vecka i solen

Ett helrenoverat Hotel ,gäst vänliga och god service. Rummen ljusa fräscha, fanns allt vi behövde för två personer.Sköna sängar ,rent och snygga inredningar ,bra AC dock sämre med wi-fi fungerade endast vid reception. Skönt egentligen så slipper man flippa på mobilen hela tiden .Maten ljuvligt god .Bästa läget vid havet ,små fina tavernor runt om med utsökt mat ,vid några meters avstånd supermarket/shopping så det räckte för oss.Gör gärna båtutflykt till Symi eller åk bussen lokalt till Lindos .Reser gärna till samma plats och hotel igen. Tack till Hannah i reception toppen tjej från Liverpool och Magnus förstås .

 
2019-06-02

Inlägg av johannaf659 Zakynthos, Grekland

Positivt överraskade

Vi hade inte så höga förhoppningar för detta hotell då vi inte betalade mycket för resan plus att det hade 2 stjärnor tror jag när vi bokade. Men vi blev positivt överraskade! Rummet var fräscht och det fanns tillgång till det mest nödvändigaste i ett kök för att kunna slänga ihop en frukost eller enklare lunch. Städningen var inte perfekt men inget som vi stördes av eller som var äckligt. Lite slitet rum, främst i badrummet men som sagt fräscht ändå. Bra poolområde med poolbar och resturang, du kan enkelt ligga vid poolen men gå ner och bada i havet. Dock stenigt på stranden och påväg ut i vattnet tyvärr, med nivå skillnader. Men det som höjer betyget för hela hotellet är maten i restaurangen, den var fantastisk god. Alltifrån toast, pizza till pasta och deras grekiska mat! Trots att vi var där i september så var alla trevliga och glada!

 
2019-05-20

Inlägg av Simon H

Semester i början på 2019s säsong

Läste mycket som inte var sant i tidigare recensioner och vill klargöra att a/c ingår i priset och sängarna var sköna och personalen mycket trevlig . Dock kunde städerskan diskat eller åtminstone lämnat en diskborste på rummet . Solstolarna på stranden fick man hyra men vid poolen va gratis . Affären hade det mesta och restaurangen serverade god mat för rimliga priser samt mycket bra servicetider för besökare . Vi hade hyrbil och körde till Rhodos stad och till och från flygplats och gps i telefonen funkade felfritt hela tiden så kan rekommendera hyrbil om man vill se mycket och besöka flera stränder för i ärlighetens namn så var inte stranden den bästa när man kommit en bit från hotellets solstolar fanns det byggrester/skräp och tom ett skelett från en stor get/ko eller åsna men kan ändå säga att det var en perfekt vistelse och har varit på Rhodos förr samt kreta några gånger men detta var semestern där jag kände att jag fick mest för pengarna . Helt nyrenoverat och väldigt fräscht så verkligen att rekommendera !