Nikolas

Hotell Nikolas utanför Lardos på Rhodos sydostkust är stället för dig som vill njuta av lugn och ro på semestern, långt från vardagens jäkt och måsten. Här bor du i lägenheter med bara några meter från strand och bad.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen, otroligt trevliga och tillmötesgående, man skulle kunna tro att i slutet på säsongen...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 15 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Nikolas är ett enklare hotell beläget vid klapperstensstranden i Lardos. Hotellet delar pool och faciliteter med närliggande hotell Elvita och vid ankomst sker incheckningen där. Poolområdet ligger vid hotell Elvita och har en pool, en separat barnpool och gratis solstolar och parasoller.

En kväll i veckan arrangeras grekisk afton med karaoke. Wifi ingår vid poolområdet och i receptionen. Deponering i receptionen mot avgift. Solstolar och parasoller på stranden mot avgift.

Det finns en liten supermarket i närheten av hotellet. 200 meter till lokalt centrum, ca 3 kilometer till centrala Lardos. Begränsad lokal trafik.   

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Enklare frukost

Frukosten serveras på hotell Elvita.

Bra att veta

Incheckning sker på hotell Elvita.

Alla hotell, Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa — ett fräscht hotell som har något för alla. Vid poolområdet finns möjlighet till skön avkoppling eller full fart med vattenrutschkanor och underhållning. All mat och dryck är inkluderad i priset och det finns flera restauranger med lockande mat att välja mellan.

St James's

St James's ligger direkt ovanför klapperstensstranden utanför byn Lardos på Rhodos. Här på södra delarna av ön är livet enklare, lugnare och ägarfamiljen Kandimiris bidrar till en personlig och familjär atmosfär. St James's är ett av våra utvalda Apollo Mondo Local-hotell.

Sunrise (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Sunrise ligger bara några steg från ett morgondopp från stranden i Pefkos. Här väntar lugna omgivningar, ett härligt poolområde och sköna semesterdagar med All Inclusive.

Sunshine Lardos

Sunshine Lardos är ett familjeägt hotell i Lardos på Rhodos sydostkust, omtyckt för sitt härliga poolområde och vackra utsikt över havet. Ett hotell perfekt för dig som vill ha en avslappnad semester!

Elvita

Elvita, som ligger i Lardos på Rhodos sydostkust, är lugnt och ligger fint precis vid klapperstensstranden. Här bor du i luftigt moderna lägenheter nära butiker, restauranger och tavernor.

Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger direkt ovanför den fina sandstranden i Lardos och är perfekt för familjer och par. Hotellet bjuder på grekisk gästfrihet och en fin trädgård. Vill du inte bada i havet så har hotellet ett härligt poolområde med pooler både för de stora och de minsta i familjen. Välkommen till Sun Beach Lindos!