Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markterrass eller terrass. Sovrum kombinerat med minikök med varierande inredning. En dubbelsäng och en enkelsäng eller tre enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. I vissa lägenheter finns mikrovågsugn. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök med varierande inredning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. I några lägenheter finns mikrovågsugn. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök med varierande inredning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. I några lägenheter finns mikrovågsugn. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.