Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markterrass eller terrass. Sovrum kombinerat med minikök med varierande inredning. En dubbelsäng och en enkelsäng eller tre enkelsängar. Wifi, luftkonditionering (i perioden 5 maj till 5 oktober) och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. I vissa lägenheter finns mikrovågsugn. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök med varierande inredning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering i perioden 5 maj till 5 oktober, och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. I några lägenheter finns mikrovågsugn. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök med varierande inredning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering i perioden 5 maj till 5 oktober och deponering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. I några lägenheter finns mikrovågsugn. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.