Kundomdömen om Elvita

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 369 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

+
Närheten till stranden, maten och den fantastiskt trevliga personalen.
-
Ha öppet några veckor till

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Fina rum. Bra läge . Bra att luftkonditionering ingick utan extra kostnad.
-
Dags att renovera poolområdet så hela hotellet blir fräscht

Bekräftad gäst: 2019-10-06


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

+
Lugnt och trevlig personal
-
WiFi måste bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Trevlig personal och nära till allt man behöver.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
Personalen
-
Toalett i källaren vid duschen vi fick använda när vi checkat ut

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Lugnt, fräscht, strandnära. Vänlig atmosfär!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


9 av 10

+
Lugnt hotell med perfekt läge! Lagom stort och trevlig personal. Trevliga rum, men något trångt.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


8 av 10

+
Närheten till strand och fräscha lägenheter.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

188 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
78
Bra
 
36
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av Fridajoh Stockholm, Sverige

Okey hotell

Okey hotell, mysigt område med trädgård och nära till havet. Dåligt städade rum hela veckan, vi köpte och gjorde frukost på rummet varje morgon vilket vi verkligen rekommenderas för hotellfrukosten var katastrof!

 
2019-08-15

Inlägg av KatjaVille

Mögeldoft från poolen o boende i bunker

Poolen stinker mögel och ens badkläder efter baden. Vi fick bo på markplan o det kändes som att bo i en bunker. Dessutom var det underhållning till sent på kvällarna vilket gjorde det svårt för våra barn att somna. Rekommenderas ej till barnfamiljer med små barn

 
2019-07-15

Inlägg av peterkatrin Sävedalen, Sverige

Vill gärna bo på Elvita igen!

Hotellet borde ha en stjärna till! Känns som minst fyrstjärnigt. Glatt överraskad när vi var på plats, allt med hotellet var över förväntan. Vi fick ett smakfullt inrett rum, det var fint och nyrenoverat. Härlig mjuk säng och bra AC, som behövdes i värmen dag som natt. Vi bodde i en tvårumslägenhet med balkong. I köksdelen fanns utrustning för att kunna laga mat och en rymlig kyl. Vi åt flera gånger på hotellets restaurang som låg med fin utsikt mot havet, maten som serverades var prisvärd och väldigt god, de har lyckats få en bra kock till Elvita. Personalen på hotellet är supertrevlig och gör vad de kan för att hjälpa till. Städningen var också bra, och gjordes varje dag. Det enda som kunde ha varit bättre är frukosten, den är trestjärnig. I övrigt ett toppen hotell som vi gärna besöker igen. Rekommenderar att ta taxi till Lindos för bad, vandring upp till Akropolis eller restaurangbesök. Men undvik isåfall inkastarna på huvudgatan i Lindos, som lockar med takterrass (fin utsikt men kass mat). I Lindos ska ni absolut inte rida på åsna upp till Akropolis, rent djurplågeri och fasansfullt trist el pinsamt att se fullvuxna sitta på de små djuren i de branta uppförsbackarna. Men hotell Elvita får en extra stjärna av oss, vi gillade verkligen hotellet som ligger jättefint precis vid stranden och det blå havet.

 
2019-07-02

Inlägg av Martin S Lund, Sverige

Mycket över förväntan

Nyrenoverat och fräscht. Hade kanske tur som fick rum som vette mot pool och hav, med skugga på balkongen hela dagen. Alla rum låg inte så bra till. Gott om solstolar vid poolen, fanns alltid någon ledig. Stranden vid hotellet är bra. Området runt hotellet har dock inte så mycket att erbjuda, alltså bra med bil.

 
2019-06-25

Inlägg av Rutan50 Lidingö, Sverige

Härlig vecka i solen

Ett helrenoverat Hotel ,gäst vänliga och god service. Rummen ljusa fräscha, fanns allt vi behövde för två personer.Sköna sängar ,rent och snygga inredningar ,bra AC dock sämre med wi-fi fungerade endast vid reception. Skönt egentligen så slipper man flippa på mobilen hela tiden .Maten ljuvligt god .Bästa läget vid havet ,små fina tavernor runt om med utsökt mat ,vid några meters avstånd supermarket/shopping så det räckte för oss.Gör gärna båtutflykt till Symi eller åk bussen lokalt till Lindos .Reser gärna till samma plats och hotel igen. Tack till Hannah i reception toppen tjej från Liverpool och Magnus förstås .