Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 615 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget nära havet samt poolområdet
-
Städningen var dålig. Var även svartmögel kring duschen / handfat. Vattentemperatur samt tryck varierade hemsk så man kunde bli skållad eller bottenfrusen om man inte var snabb att rikta om strålen. Detta hände ofta med bara ett 10*15 tal sekunders mellanrum Utlopp för kondensvatten från olika AC:n rann ut på altanen vilket inte kunde fixas trots påstötningar svaret blev att de skulle fixa det efter stängning av Hotellet. Vi löste det själv med tillfälliga omledning av vattnet samt att vi fick låna hink (Var stor halkrisk) . Om man tittade i badrummet var det hål in i väggen vid armaturen samt även på sidan om VC spolknappen. Rund Paxfläkt fanns montera i ett fyrkantigt hål med stora hål in i väggen samt att fläkten var ur funktion. Designertvättstället o kranen gick inte ihop tvättstället monterat så långt in så man kunde inte skölja ansiktet utan natt slå huvudet i kranen istället fick man låta vattnet rinna av på framkanten av bänken och i viss mån på golvet.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


6 av 10

+
Kort vei til stranden. Fint basseng området
-
Solsenger på strand virket ikke som de ble vasket en gang i blandet. Hånkler og laken var grått og flekkete. Dårlig luft på rommet, måtte ha aircondition i gang.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


9 av 10

+
Inredningen, stilen! Läget! Supernöjda över lag!
-
Poolen behöver en liten renovering då delar av färgen på botten lossnade. Några solstolar som inte gick att fälla upp pga trasiga.

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


10 av 10

+
Mysigt, familjärt och rent. Bra läge nära till allt.
-
Frukosten kunde bli bättre. Dåligt utbud/variation.

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


6 av 10

+
Personalen va super trevliga. Läget på stranden va fint och trevligt poolområde.
-
Frukosten va väldigt spartansk och kändes inte helt färsk alla dagar. Vi hade oturen att få rummet jämte städerskan och hon körde på hög musik och hade dörren öppen på kvällarna när hon avslutade sitt skift. Hon samlade alla pantburkar i sopsäckar och det skramlade galet mycket när hon drog dom i trapporna.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

219 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
84
Bra
 
41
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-10-29

av 909bilalj Perstorp, Sverige

Sunkigt gammalt hotell

Vi var där med 3 barn allmänt sunkigt hotell, gammalt slitet Ac funkar ej, efter påtryckningar lagade de den. Allt var smutsigt. Vägrade byta vårat rum skyller på att det var full, fast det var tomt i de övriga rummen.

 
2023-07-26

av Kotten1234

Trevligt hotell med fin utemiljö

Rummen var fräscha och trevliga. Dock blev det ofta strul med betalning i baren/restaurangen. Dem hade dålig koll och men blev anklagad för att inte ha betalt trots att man hade det så mitt tips är att spara alla kvitton.

 
2023-06-06

av LinTil79 Norrköping, Sverige

Härlig vecka

Det här hotellet är perfekt för avkopplande semester. Lugnt läge i liten by. Fint stort poolområde och havet bara ca 20 m från hotellet. Hotellets restaurang och bar + ca 5 till på huvudgatan vilket är fullt tillräckligt för 1v semester. Vi var där för 6:e gången nu månadsskiftet maj/juni. Tack Elvita 😘 Alltid så trevligt att få komma till er!

 
2022-09-05

av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Bra läge

Hotellet är fräscht och har ett bra läge precis vid stranden som består av sand, stenar och klippblock. Det finns bra ställe att gå i på (sand) till höger om hotellet och till vänster är det bra vid udden för den som gillar att snorkla. Enrumslägenheterna är ganska små men välplanerade. Sköna sängar, även extrasängen. Badrummet är bra och fräscht. Ordentligt med plats. Vi hade lägenhet på markplan med terass, det var trevligt. Poolområdet är välskött liksom grönytorna. Restaurangen är inte den bästa på att laga mat, tyvärr. Desto bättre på drinkar! Låt er inte luras av den trevliga damen i receptionen som vill sälja på er dyr vip-taxi till Rhodos. Det tar maximalt en timme och 20 minuter med lokalbussen till Rhodos stad. Vip-taxin är dubbelt så dyr och går lika långsamt. Det är absolut till att rekommendera ett besök i Rhodos stad, samt Lindos. Pefkos, byn som ligger på gångavstånd är trevlig med många restauranger är även det värt att besöka. Städningen på hotellet var utmärkt! En bra sak är även att det inte var papperstunna väggar utan rejäla så det var tyst och lugnt när man stängde om sig. Som helhet är vi väldigt nöjda, vi var tre vuxna och två ungdomar i 20-års åldern.

 
2022-09-02

av 383stens

Läge vid havet

Mycket bra hotell med läge alldeles vid havet. Vid bad i havet vill vi rekommendera badskor eftersom det är besvärlig botten småsten blandat med kalkstenshällar. Välsorterad butik i anslutning till hotellet. Sammantaget en mycket bra semestervecka.