Sunrise (Rhodos)

All Inclusive-hotellet Sunrise är beläget i lugna omgivningar bara ett stenkast från stranden i Pefkos på Rhodos.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2 personer. Familjerum för 2-4 personer. Familjerum i sidobyggnad för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Stranden, personalen, bemötandet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 481 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområde med en separat barnpool och gratis solstolar och parasoller. Handdukar lan lånas mot en deposition. Poolbar och strandbar. Solstolar och parasoller på stranden är mot avgift på delar av stranden.

Trevlig bufférestaurang i grönskande omgivningar och med en fantastisk utsikt över havet. Grekisk mezerestaurang.

Bordtennis och basket mot deposition och reservation. Biljard mot avgift. Gratis yoga med hotellets underhållningsteam. Underhållning flera kvällar i veckan. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception dygnet runt. Cirka 400 meter till centrum i Pefkos och cirka 4 kilometer till centrum i Lardos. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.
  • En voucher erhålls för delbetalning av notan i restaurangen Meze, kl. 19.00-21.00.
  • Pizza och snacks, kl. 10.30-12.30 och 16.30-18.30.
  • Glass, kl. 10.00-18.00.
  • Kaffe, te och kakor, kl. 15.30-16.30.
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet.

Alla hotell, Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa — ett fräscht hotell som har något för alla. Vid poolområdet finns möjlighet till skön avkoppling eller full fart med vattenrutschkanor och underhållning. All mat och dryck är inkluderad i priset och det finns flera restauranger med lockande mat att välja mellan.

St James's

St James's ligger härligt till vid klapperstensstranden strax utanför Lardos. Här är livet enkelt och det mindre formatet bidrar till en personlig och familjär atmosfär. Detta tillsammans med hög komfort och nöjda gäster har gjort att St James's är ett av våra utvalda Apollo Mondo Local-hotell.

Nikolas

Hotell Nikolas utanför Lardos på Rhodos sydostkust är stället för dig som vill njuta av lugn och ro på semestern, långt från vardagens jäkt och måsten. Här bor du i lägenheter med bara några meter från strand och bad.

Elvita

Välkommen till Elvita och Apollo Mondo Local – hotell med lokal touch och personlig atmosfär. Hotellet, som ligger i Lardos på Rhodos sydostkust, är lugnt och ligger fint precis vid klapperstensstranden. Här bor du i luftigt moderna lägenheter nära butiker, restauranger och tavernor.

Sun Shine

Sun Shine är ett familjeägt hotell i Lardos på Rhodos sydostkust, omtyckt för sitt härliga poolområde och vackra utsikt över havet. Ett hotell perfekt för dig som vill ha en avslappnad semester!