Kundomdömen om Sunrise (Rhodos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 68 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget och stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-08-10


8 av 10

+
Nära till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-10


9 av 10

+
Hotellet låg inte i ett ”hotellgytter ”, kändes som att det fanns luft. Bra och snabb service i restaurang och barer. Helt magiskt god pizza som serverades mellan måltiderna. Fin strand, fina pooler. Bra med ett ”vuxenområde” (över 16 år) på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-04


9 av 10

+
Maten. Utsikten, läget vid havet. Bra med vuxendel vid poolområdet. Trevlig personal på restaurang och i bar.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


10 av 10

+
Stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-07-27


5 av 10

+
Stranden så klart!
-
Maten var inte super bra. En av de manliga väldigt mycket äldre servitörerna bjöd ut mig och stötte på mig. Han stod och vakta mitt bord (jag åkte ensam på denna resa) och väntade på att jag skulle prata klart i telefon, vilket jag började göra för att slippa prata med honom. Det hade varit bra om ni på er hemsida även har bilder på de rummet som jag bodde i.

Bekräftad gäst: 2022-07-24


2 av 10

+
Maten.
-
Med tanke på 4 stjärnor och pengarna för en semester i Grekland borde varit lite bättre. Dessutom våra rum va utanför huvudbyggnaden.

Bekräftad gäst: 2022-07-21


6 av 10

+
-
Ej tillräckligt antal solstolar på strand eller vid pool, ena poolområdet enbart för vuxna, ingen AC i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2022-07-20


5 av 10

+
Läge.
-
Var en hel del på rummet som fungerade inte.

Bekräftad gäst: 2022-07-14


7 av 10

+
Personalen och poolerna.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

493 omdömen
Utmärkt
 
151
Väldigt bra
 
154
Bra
 
99
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2022-08-16

av Emma I Stockholm, Sverige

Vuxendelen får mig att se mellan fingrarna

Det finns absolut en del detaljer att anmärka på här, som att wifi saknas totalt i den ”nybyggda delen med superior-rum”. Myror i badrummet. Kakelplattor sitter lösa. Låset i badrummet funkade inte så yngste sonen låste in sig första kvällen MEN, jag skulle ändå säga att en del annat överväger. Framförallt det poolområdet för enbart 16+ som är fullkomligt underbart. Hade ingen aning om detta och jag och mina tonårskillar har hängt här en vecka. Makalöst fint och skönt utan barnfamiljerna, som haft ett annat område. Stränderna är superfina. Ena är grund, ändå rätt mycket stenar och vattnet står i princip still där. Passar förmodligen barnfamiljer. Den andr stenig och vågig och superhärlig som kanske passar vuxna och snorklare bättre. Imponerande logistik vid bufférestaurangen. Aldrig nämnvärd kö. Alltid finns bra bord (i skuggan). Maten något ojämn, måendet fanns alltid supergoda nygjorda pizzor samt pasta bolognese vilket gjorde att de flesta barn förmodligen slipper gå hungriga. Tröttnar man på buffélivet finns à la carte restaurangen. Det var larvigt dyr köttbitar (barnportioner) för 35 Euro. Men förmodligen därför (!) är det klyftiga nog att ”bjuda” på 7 förrätter innan. 3-4 min med taxi från hotellet ligger byn Pefki med MASSOR av mysiga restauranger om man vill komma bort från hotellet. Att gå dit är nog en dum idé för det är kolsvart, ingen direkt gångväg och trafiken är galen. Går en lokalbuss också för ca 1,5 Euro!

 
2022-07-19

av l0urds

Underbart hotell

Underbart hotell i Pefki. Mycket trevlig och härlig personal. Snygga hotellrum, alltid välstädade. Maten var utsökt. Många olika rätter att välja bland och underhållning varje kväll. Personalen var undebara

 
2018-09-04

av MBP1965 Gävle, Sverige

Soptipp

Även detta år går vi efter stranden mellan Pefkos och Lardos. Baksidan på hotellet är en stor soptipp där det blandas lysrör med gamla solsängar...😫Hoppas att nästa år de ansvariga kan se till att städa upp på denna plats. Mot ett renare 2020👍

 
2015-07-15

av Anki A

Kock

Underbart hotell i Pefki. Mycket trevlig och härlig personal. Snygga hotellrum, alltid välstädade. Maten var utsökt. Många olika rätter , sallader, grillat och goda desserter. Ett av de bästa hotell man kan tänka sej!

 
2015-07-14

av semesterlina Vasa, Finland

Trevlig familjesemester

Jag och gubben bestämde oss för att ta en liten semester på fem dagar tillsammans med barnen och valde detta hotell. Det var en trevlig överraskning att vi blev helt nerkärade i det här hotellet! Maten var mycket god och varierande, vi alla hittade något vi tyckte om! Frukosten var bäst, fanns så mycket att välja mellan. Hotellet var dessutom rent och fräscht! Vi deltog också i programmen som hotellet ordnade och de var mycket underhållande. Vi kommer att komma tillbaka nästa år utan tvekan :)