Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av en sovrumsdel med en dubbelsäng och en vardagsrumsdel med två enkelsängar. Skjutdörr mellan rumsdelarna. Wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum i sidobyggnad

Familjerum med balkong eller terrass och havsutsikt. Rummen ligger i hotellets sidobyggnad. Familjerummen har ett sovrum med en dubbelsäng och ett litet separat rum med en enkelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.