Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum i sidobyggnad

Familjerum med balkong eller terrass och havsutsikt. Rummen ligger i hotellets sidobyggnad. Familjerummen har ett sovrum med en dubbelsäng och ett litet separat rum med en enkelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av en sovrumsdel med en dubbelsäng och en vardagsrumsdel med två enkelsängar. Skjutdörr mellan rumsdelarna. Wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.