Deluxerum

Deluxerum med dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badkar och wc. Balkong eller terrass. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum med en sovrumsdel med en dubbelsäng och en vardagsrumsdel med två separata sängar. Skjutdörr mellan rumsdelarna. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum sidobyggnad

Familjerum i sidobyggnad med en dubbelsäng och ett litet separat rum med en enkelsäng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.