Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass och med havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av en sovrumsdel med en dubbelsäng och en vardagsrumsdel med två enkelsängar. Skjutdörr med frostat glas mellan rumsdelarna. Wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong eller terrass. Familjerummet består av ett sovrum och en vardagsrumsdel med öppen planlösning. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2- 4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer