Epsilon

  • Granne med Faliraki Waterpark
  • Mitt på den fina Falirakistranden

Epsilon har ett bra läge mitt på den populära Falirakistranden på Rhodos. Här finns ett fint poolområde, vattenrutschkana, bra restauranger och rymliga lägenheter. Allt för att hela familjen ska kunna njuta av sköna semesterdagar.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Pool o läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 183 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Epsilon ligger i lugna omgivningar precis vid fina Falirakistranden. I närheten finns ett centrum med butiker, restauranger och nöjesfält. Även Faliraki Waterpark ligger nära hotellet, med allt från vattenrutschkanor, lazy river, fritt fall och mycket mer. Vill du åka in till Rhodos stad, som ligger ca 1,4 mil norr om hotellet, går lokalbussar i närheten av Epsilon.

Strandnära poolområde
Poolområdet ligger vackert nere vid strandkanten och har en huvudpool med barnsektion bland palmer och grönska. I närheten finns en separat barnpool samt ytterligare en pool med en vattenrutschkana för de äldre barnen. Från poolen är det lätt att ta sig ut på stranden där hotellet har en egen del med sköna solstolar och parasoller. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice finns mot avgift med möjlighet att byta handduk varannan dag.

Nedanför hotellet brer den välkända Falirakistranden ut sig, med gratis solstolar och parasoller. Det finns också solstolar med halmtak,

Mat och dryck
På morgonen kan du välja att äta frukosten i bufférestaurangen Ammades eller i strandrestaurangen. Till lunch och middag serveras en à la carte-meny i Ammades. Efter middagen kan du avsluta dagen med något gott att dricka i den mysiga strandbaren.

Sport och träning
På Epsilon finns ett gym med väl avvägd utrustning för dig som gillar att träna (stängt på söndagar). Det erbjuds även gruppträningspass, tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet.Gratis tennis (racketar mot avgift). Volleyboll, biljard och minigolf mot avgift.

Övrig information
Gratis wifi på hela hotellet. Lekplats. Elektroniska spel såsom air hockey mot avgift. Minilivs. Tvättservice mot avgift. Hotellet ligger i relativt lugna omgivningar, bara två kilometer från Faliraki. Det finns ett mindre shoppingcentrum i närheten. Genomfartstrafik.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Säsongsinformation

  • Enrumslägenheterna går endast att boka för sommaren 2021.
  • Frukost mot tillägg går endast att boka för sommaren 2021.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen