Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 881 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till bad.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Lite mindre och därför mysigt. Tråkigt att den gamla restaurangen inte var öppen då den serverade mer grekisk mat vet jag sedan tidigare. Blev en besvikelse för mig .
-
Ta bort badkar och installera dusch då det inte finns något handtag att hålla i vid i och urstigning som blev ett problem för mig.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Nära till stranden.
-
Sängarna var väldigt hårda. Dåligt vattentryck i duschen.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


5 av 10

+
Läget med havet alldeles intill
-
Mycket slitet hotell som sjunger på sista refrängen. Badrummet var mycket slitet med rostiga dusch och tvättställskranar och rummet luktade mögel. Detta kan inte vara ett 4 stjärnigt hotell rumsmässigt iaf. Inredningen är från 80-talet.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


7 av 10

+
Fint poolområde, fin strandrestaurang
-
Börjar bli slitet. Bättre med duschhörna än badkar.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


5 av 10

+
Att det låg vid havet och hade fin pool.
-
Det stämde inte med beskrivningen, restaurang vad inte öppen, det fanns inte varken mat eller stolar för barn.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


7 av 10

+
Fint poolområde med lyxiga solbäddar. Poolområdet ligger precis vid stranden. Vi hade tvårumslägenhet på första våningen precis vid receptionen. Fräsch och rymlig lägenhet med stor balkong.
-
Hotellet beskrivs som ett hotell passande för barnfamiljer. Trots detta fanns det ingen barnmeny i hotellets restaurang vid poolen/stranden. Taverna var endast öppen för frukost. Mycket dåligt. I beskrivningen på er hemsida står det även att det ska finnas en vattenrutschbana för de äldre barnen. Denna var inte igång. Barnen blev väldigt besvikna. Spelrum fanns inte heller.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Balkong, rummets standard och frukostmatsalen.
-
0

Bekräftad gäst: 2021-09-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

194 omdömen
Utmärkt
 
54
Väldigt bra
 
74
Bra
 
43
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2021-09-06

av 402annikaf Uppsala, Sverige

Trevligt, lugnt och fräscht

Rent, fräscht. Bra att poolhanddukar ingick. Poolområdet samt strandsängarna sköts av strandbaren och du betalar en summa för hyra av solbädd men får äta och dricka för den summan. Finns gratis enklare solstolar vid poolområdet också. Helt ok priser dock och strandbadens mat är riktigt god, allt från sallader till kött och ’fingerfood’. Skulle inte rekommendera hotellet till barnfamiljer. Perfekt med litet centrum utanför hotellet. Rekommenderar att köpa badskor då det är stenigt, men längre ut, vid flytbryggan är det sandbotten👍🏽 besökte flera restauranger belägna vid stranden som var mycket bra. Promenadavstånd till Faliraki, buss till Rhodos stad tog 20 min. Superbra covid-anpassning på butiker och i hotellets frukostmatsal. Enda stället det inte funkade med covidanpassning var just lokaltrafiken med buss. Hyrde bil en dag via företaget som omnämns i receptionen, superenkel. Välstädade rum, bra AC men aningen hårda sängar. Perfekt med litet pentry. Kul att en receptionist pratade svenska, Tack för all hjälp! 😊

 
2020-01-26

av MariaW2689 Gävle, Sverige

Utmärkt

Helt suveränt hotell. Ingenting att klaga på, poolen, stranden och restaurangen ligger helt perfekt, behöver inte korsa några vägar. Trevlig och mycket tillmötesgående personal. Promenadavstånd till Faliraki. I själva hotellbyggnaden låg ett litet köpcentrum med butiker, restauranger och fik. Utanför hotellet är busshållplatsen som tar dig in till Rhodos stad. Åker dit i år igen👍

 
2019-07-03

av Fyrbarnsmamman

Fru

Fint hotell, fräscha enrumslägenheter med vacker utsikt. Små möjligheter att äta utanför hotellet om man inte tar bussen till Faliraki eller Rhodos. Dyrt att äta på hotellet, men kan verkligen rekommendera deras hamburgare. Sliten utrustning för bordtennis. Saknar parasoll vid poolen, för att få skugga där behöver man hyra en solsäng vilket kräver att man äter på hotellrestaurangen för cirka 35-40 Euro. Motsvarande gäller på stranden, men då finns parasoll närmare hotellet. Hade varit toppen men en djupare pool än 80-120 cm. För att bada på stranden krävs badskor, pga klippig, vass och ojämn botten. Annars klart och fint vatten. Badskor säljs i shoppen, som har rätt höga priser generellt.

 
2019-06-08

av Kristin O Gothenburg, Sweden

Greek retreat

Fantastiskt ställe på alla sätt! Underbar havsutsikt från hotellet, bra pool, riktigt bra barnklubb, vattenrutschkana, kristallklart hav, beach club, gym, massage på stranden. Trevlig personal! Åker gärna tillbaka!

 
2019-05-07

av Will0wfield Sala, Sverige

Inte värt sina solar på Apollo

Ett oerhört stort + till all städpersonal, de var dem som förhöjde hotellets värde. i övrigt inte värt så många stjärnor som hotellet säger sig ha. Att det sedan var en byggarbetsplats under hela vistelsen gjorde inte saken bättre. maten i restaurangen var medel inget att hurra för. Stranden tråkig och inte badvänlig. Strandsängarna för dyra ( de vanliga gratis) Ville man ligga vid poolen så fick man antingen betala 5 euro för säng med solskydd eller ligga gratis utan parasoll. Sängarna hårda och du fick leta länge för att hitta ett extra vägguttag. Slutligen tog vi tv:ns. Toalettsitsen passade inte in och för övrigt hyfsat slitet. Området är bara turister så söker du något med lite genuint grekiskt skall du inte åka hit. Ett plus för dansarna på grekiska aftonen.