Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen
-
Lite krokar för kläder på någon vägg

Bekräftad gäst: 2024-05-19


9 av 10

+
Rymligt och fräsht. Utsikt över hav och pool. Fick fri frukost på ett grannhotell.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


3 av 10

+
Trevlig personal
-
Jag har varit på Epsilon 3 år förut 2016- 2018 fin pool med bar, frukost på restaurang vid stranden. Det var borta. Baren var borta. Enligt era annonser var de gamla bilderna kvar DÅLIGT. !!!!! Falsk Marknadsföring. Vi blev väldigt besvikna. Vi har rest med Apoollo i 30 år men nu är det nog slut med det.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


8 av 10

+
Stora rum centralt
-
Resturang på hotellet

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Otroligt trevlig personal, bra rum, bra städning. Personalen uppmärksammade att vi kom tillbaka i år igen och bjöd på en fruktkorg. Alltid ett leende i hotellreceptionen och alltid ett hej! Så nöjd!
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

232 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
82
Bra
 
45
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2024-06-02

av Sandra H

Rekommenderas varmt

Trivsamt hotell med fina rum och sköna sängar. Här bor hela familjen bra. Nära till stranden. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Vi vill rikta ett särskilt tack till Antonia, som är svensktalande, för god service och personligt bemötande.

 
2024-05-30

av Sven-Göran N

Semestervecka

Fantastisk personal som är beredd att hjälpa oss med precis allt . Alltid lika vänliga och tillmötesgående. Lägenheterna är ljusa och ändamålsvänliga. Det är andra gången vi bor på hotell Epsilon och förhoppningsvis inte den sista. Super market finns i hotellet och dessutom många affärer och restaurang anslutning till hotellet.

 
2024-05-26

av Mia A

Väldigt fin och underbar ö.

Rummen var jättefina och väldigt bra service. Personalen på hotellet var väldigt trevlig och hjälpe oss mycket med våra frågor. Fint och snyggt poolområde med bra solstolar. Bra service att man fick ta med hotellets badlakan till poolen och stranden. Bra att det var banfritt.

 
2024-05-25

av Margareta W

Pensionärer i övre medelåldern som är på Rhodos för semester

Vi var ett hotell nära stranden och vi valde och ha inga måltider det innebar att vi var i behov av en supermarket ganska nära och på grund av vissa gång svårigheter och problem att röra sig så fungerar det inte fullt ut för oss men det visade sig att hotellet hade en liten supermakt bredvid det löste sig vi åt lunch ute och middag ute vi hittade snart en liten enkel lunchrestaurang där vi kunde äta det var svårare att hitta en restaurang som ställde upp på våra krav för en middag men vi fick god hjälp ifrån en svensktalande personal i hotellets reception vi var lite besvikna på hotellets pool kanske beroende på att vi inte riktigt hade läst på hur det funkade och hur det var men att vi hade föredragit åt gott ner till stranden varje dag men på grund av våra gång och med käpp till exempel svårigheter så hade vi svårt att bada i havet men den lyckades till delvis en dag så köpte vi in oss på en All Inclusive dag så ett tips ifrån hotellet och det fungerade jättebra för oss

 
2024-05-19

av Ewa S

Härligt ställe att bo på med en fantastisk utsikt och helt underbar personal . Kommer gärna tillbaks

Underbar personal, fantastiska rum Lugnt o skönt. Trevlig galleria med många butiker o vattenhål. Vill hemskt gärna återkomma Rent och fräscht överallt och nära till taxi och busshållplatsen. Supermarket och apotek finns okså i byggnaden