Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 99 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rymligt och fräsht. Utsikt över hav och pool. Fick fri frukost på ett grannhotell.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


3 av 10

+
Trevlig personal
-
Jag har varit på Epsilon 3 år förut 2016- 2018 fin pool med bar, frukost på restaurang vid stranden. Det var borta. Baren var borta. Enligt era annonser var de gamla bilderna kvar DÅLIGT. !!!!! Falsk Marknadsföring. Vi blev väldigt besvikna. Vi har rest med Apoollo i 30 år men nu är det nog slut med det.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


8 av 10

+
Stora rum centralt
-
Resturang på hotellet

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Otroligt trevlig personal, bra rum, bra städning. Personalen uppmärksammade att vi kom tillbaka i år igen och bjöd på en fruktkorg. Alltid ett leende i hotellreceptionen och alltid ett hej! Så nöjd!
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-07-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


8 av 10

+
Rent och snyggt. Mycket trevlig personal som fick oss att känna oss välkomna trots att det bar sista veckan på säsongen.
-
Den del av hotellet vi bodde i för tre år sedan tillhörde numer ett annat hotell. Gäller även poolen och området runtomkring som vi nu inte hade tillgång till. Det ör inte säkert att vi hade bokat Epsilon om vi hade känt till detta innan. Nu blev det bra ändå, som tur är.

Bekräftad gäst: 2022-10-30


10 av 10

+
Jättefin lägenhet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


8 av 10

+
Lägenheten och receptionens personal Framförallt Antonia som talade svenska.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
Vi är väldigt nöjda med hotellet men omgivningen var förfärligt tråkig med få restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

60% av resenärerna rekommenderar

220 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
79
Bra
 
45
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2023-10-06

av Maria R

Epsilon lägenhetshotell Rhodos

Vi bodde här 27 september t o m 4 oktober 2023. Vi är så nöjda med vår vistelse här• Lägenheten stora fina rum och vi fick ett rum med havsutsikt. Bra sängar härlig balkong. Personalen i receptionen så trevliga och serviceinriktade. Vi fick så fint bemötande och så bra tips på restauranger mm. Bussar går precis utanför o enkelt att ta sig till Rhodos stad o även till andra hållet Faliraki samt Lindos. Hälsningar Agneta & Maria

 
2023-09-28

av FarAway50755826642

Stor rymlig lägenhet. Trevlig hotellpersonal!

Vi hade en jättefin vecka på Epsilon. Stor och rymlig lgh, de bäddade och bytte handdukar varje dag. Bra AC och ett extra plus för bra förvaring. Personalen i receptionen var väldigt trevlig. En extra eloge till en tjej som pratade flytande svenska. Hon hjälpte gärna till med tips och goda råd. Poolområdet var enkelt, men väldigt fräscht och lugnt. Stort gym. Det finns en liten supermarket på hotellet där de har färskt bröd på morgonen och det nödvändigaste för frukost. Vill man göra egen lunch eller middag behöver man helst åka till en större butik. Hotellet saknar restaurang och bar, men det finns en jättefin strandbar-/restaurang nere vid stranden, Ammades. Kort gångavstånd. Där kan man även hyra solstolar. Biluthyrning precis utanför dörren.

 
2022-08-13

av MackanLindskog Malmö, Sverige

Lögner från Apollo

Vi kom till ett hotell som inte alls stämde med beskrivningen vi fått utav resebolaget på deras hemsida. Saker de utlovat var inte färdiga ännu och det var en byggarbetsplats. Personalen på hotellet var trevliga och det hela var inte deras fel så klart. I övrigt var rummet ganska slitet och märkligt, vasken till toaletten var utanför i hallen.... Det saknades kudde/sängkläder till en säng vilket tog lång tid att få. Vi bytte hotell efter att ha legat på resebolaget som till slut erkände att de hade gjort fel. Kan inte säga något om maten då restaurangen inte var färdig/öppen. Samma gäller strandbaren. Det nya fina poolområdet var inte heller färdigt men såg ut att kunna bli fint. Det är möjligt detta är ett bra hotell egentligen, kontrollera först så att det är färdigt innan ni åker dit

 
2022-06-16

av 12Norael

Hemskt.

Dålig service, toalettstol var trasig trots att de hade lagat den 2 gånger. Fastän den fortsatte göra läten fick vi inte byta rum. Städpersonal som bestal min klocka när jag va iväg och påstod att det var mitt fel. Städpersonalen öppnade dörren vid 2 tillfällen under morgonen fastän vi inte ville bli störda och hade hängt upp ”stör ej” skylt. Fick tillbaka klockan vid utcheckningen då jag hotade med dåliga recensioner och en anmälan. Byggplats utanför hotellet vilket inte alls va najs. Var även besviken på frukosten, man hade inte många alternativ att välja på och fick maten på bricka. Enda positiva är de stora och trevliga rummen och den svenska kvinna i receptionen som var trevlig. Rekommenderar inte alls tyvärr.

 
2022-05-28

av Marie A Uppsala, Sverige

Det bästa

Vi hade bokat Apollo Blue, 5-stjärnigt. Vi trivdes inte alls där, utan bytte till Epsilon, där vi bott 2017. Så otroligt trevlig personal! Vi bodde i en lägenhet som var 48 kvm. Stor balkong, med skugga hela dan. Sköna sängar och espressomaskin. Fräsch dusch och toalett!Supermarket ligger i samma byggnad, som man kan köpa färskt bröd till frukost. Den har allt nödvändigt. Otroligt sköna solstolar med en helt fantastisk serviceinriktad personal!!! De gjorde allt för att man skulle ha det bra! Brydde sig om alla! och hade alltid tid för en pratstund. Speciellt en kille ( tyvärr vet jag inte hans namn) skulle jag vilja ge en eloge till! Han visste verkligen vad service är!!! God mat i restaurangen vid stranden. Det enda som går att klaga på är att det är stenigt i vattnet, och kräver badskor. Kommer definitivt att boka detta igen! Service i verklig klass! Hotellpersonalen så gulliga och tillmötesgående!