Rumstyper på Aquila Rithymna Beach

Bungalow Seafront

Bungalow Seafront ligger direkt på stranden. Öppen planlösning med vardagsrum och sovrum utan dörr emellan. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Minibar och tidningar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Möjlighet till kontinental frukost på rummet. Egen incheckningsdisk och, om möjligt, sen utcheckning. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, terrass eller markterrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med heltäckningsmatta eller klinker. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Handdukar för pool och strand finns i rummet. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Ljusa dubbelrum i bungalowliknande byggnader. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Handdukar för pool och strand finns i rummet. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Fina enkelrum, några med heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum i separat trevåningsbyggnad, nära huvudbyggnaden, med en dubbelsäng i vardagsrummet och två bäddsoffor i barnens sovrum eller väldekorerade familjerummen, belägna i bungalower, med en dubbelsäng och två barnsängar. En skjutdörr separerar de två sovdelarna i båda typerna av familjerum. Nivåskillnad med ett par trappsteg förekommer.

Alla rum har tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Handdukar för pool och strand finns i rummet. Rummen i bungalower har balkong eller terrass mot trädgården, familjerummen i trevåningsbyggnaden har balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Aquila Rithymna Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2 personer.

Pool Bungalower

Pool Bungalow med markterrass och privat pool samt solstolar och parasoller. Öppen planlösning med vardagsrum och sovrum utan dörr emellan. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Minibar, tidningar, te- och kaffefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Möjlighet till kontinental frukost på rummet. Egen incheckningsdisk och, om möjligt, sen utcheckning. Fruktkorg samt en flaska vin finns på rummet vid ankomst första dagen. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.