Minos Mare Royal

  • Strandnära
  • Frukostbuffé ingår
Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Minos Mare Royal! Detta omtyckta hotell bjuder på en semester ett stenkast från den härliga stranden i Platanes, öster om Rethymnon stad. Centrum av Platanes ligger inom promenadavstånd och här hittar du flera mysiga restauranger, små barer och butiker.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att strandstolarna ingår
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 380 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Moderna hotell Minos Mare Royal har ett fint poolområde med en stor pool och en separat barnpool. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad. Vill du beställa något svalkande att dricka finns poolbar och lobbybar.

På hotellet finns en bufférestaurang och en à la carte-restaurang (vårdad klädsel krävs). Gillar du att träna finns gratis gym och vill du verkligen koppla av ska du besöka hotellets spaavdelning och skönhetssalong. Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen och för de yngre finns en lekplats. Receptionen är öppen dygnet runt. Tvättservice mot avgift. Avstånd till centrum avser Platanes, cirka 5 kilometer öster om Rethymnon stad.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

En à la carte-lunch ingår/vistelse ingår.