Kundomdömen om Minos Mare Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen gjorde allt för sina gäster.
-
För kallt i poolen. Ingen koll på madrasserna på solstolarna vid ena poolområdet… för det kunde vara fågelbajs där. Så ingen städning där vad det verkar.

Bekräftad gäst: 2024-05-28


8 av 10

+
Den trevliga personalen. Poolområdet. Lugnet. Att man fick badhandukar på plats. Att solstolar på stranden ingick. Vatten på rummet.
-
Önskemål/förslag: -Att dryck ingår till maten -kaffe på maten -kunna köpa lättare förtäring till lunch på hotellet (typ toast, sallad etc)

Bekräftad gäst: 2024-05-28


10 av 10

+
maten
-
lite väl små rum dricka på stranden som minos beach

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Bättre än förväntat, trevlig personal, fint rum nära till pool o hav. Fin frukost o middag. Fanns inget att klaga på direkt förutom att folk rökte på balkongen så det gick inte att sitta ute på sin egen utan doften av rök.
-
Gärna rökfritt på hotellets balkonger

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


3 av 10

+
Mycket bra att det låg nära stranden och att man hade access till solstolar på stranden. Att det var rent och fräscht. Att det var trevlig och vänlig personal. Att det kändes familjärt trots att det var ganska stort. Att det ingick en massage per person som var mycket bra.
-
Vi hade uppfattat det som att hotellet var rökfritt, men vi hade tyvärr grannar under och bredvid oss som rökte oavbrutet. Det var helt omöjligt för oss att använda balkongen, det gick inte alls att ha balkongdörren öppen under vår vistelse. Vi önskar att fler hotell blir helt rökfria för våra kommande semesterresor. När vi bokade resan gick det inte att välja bort halvpension. Därför blev vi mycket besvikna på kvaliteten på varmrätterna som serverades. Det hade varit bättre om hotellet utökat bufférätterna istället. Ingen mottagning på rummet gällande 4G eller 5G (mobiltelefonsamtal fungerade således inte alls). Rummets AC fungerade inte alltid, trots stängda dörrar. Det fanns ingen ventilation i badrummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-14


9 av 10

+
Rent och fräscht. Sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


9 av 10

+
Trevlig personal och rent och snyggt. Området vid hotellet trevligt och bra utbud.
-
Hade beställt De Lux Rum, men det kändes inte så, var ganska litet och påvert.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


8 av 10

+
Solstolarna
-
Visade bilder från två hotell så man trodde att hotellet man bokade va de hotellet men egentligen va ett hotell brevid

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Att det var tyst och hade luftkonditionering.
-
.

Bekräftad gäst: 2023-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

455 omdömen
Utmärkt
 
195
Väldigt bra
 
163
Bra
 
62
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2024-05-10

av Cecilia S

Allt var toppen! Vi återvänder gärna!

Ett fantastiskt hotell som vi gärna återvänder till! Väldigt trevlig personal. Rent och fräscht överallt. Nyrenoverade rum. Väldigt sköna sängar & kuddar. Maten var jättegod o väldigt varierande. Lugnt o skönt och inga köer i restaurangen. Uppdelat så man kunde ta mat på flera ställen. Perfekt! Bra med aktiviteter så som vattengympa, boule, dart & beachvolleyboll fördelade över dagen. Väldigt trevligt & fin service att de med jämna mellanrum kom ner med dryck på stora brickor till stranden. Gott om solstolar både vid pool o strand. Stenigt längst ner på stranden - ta med badskor. Kvällsunderhållning varje kväll (där finns dock förbättringspotential) Bara ett par minuters promenad upp till en shoppinggata. Där finns även flera ställen att hyra bil. Taxi in till Rethymnon ca 5km kostade 10 euro.

 
2023-09-02

av Partingla

Härlig semester

Ett mycket trevligt all inclusive hotell. Personalen fantastiskt trevliga. Fina relativt nyrenoverade rum. Närheten till havet. Inga problem för oss att få solstolar vid poolen. Bra variation på maten och lagom mycket att välja på. Underhållningen var inget vi prioriterar så vi hoppade den. Chico som höll i vattengympan var superduktig på att 'ta folk'. Om man ska klaga på något så var det väl kaffet som var lite blaskigt. Återvänder gärna. 🤗

 
2023-08-20

av Tommy L Göteborg, Sverige

En av de bästa semestrar vi haft.

Fantastiskt hotell, gillade verkligen hela upplägget med kvalite rakt igenom i all inklusive konceptet. Mycket trevlig och servicevänlig personal. Vi rekommenderar starkt detta hotell till alla, oberoende om man kommer som familj eller par.

 
2023-07-31

av annikalP2178ZT

Usel service och bokning av solstolar

Vill du åka på semester och gå upp 07.45 varje dag för att få en solstol då har du hittat rätt hotell. Det finns inte solstolar så det räcker vid poolen så alla går upp tidigt och bokar. Du måste dessutom deponera kontanter för att få låna en handduk, hotellet vägrar ta kort. När du äter på hotellet hinner du inte lägga ner besticken och tugga färdigt innan det kommer personal som vill slita tallriken ur händerna på dig. Den energin kunde istället läggas på att fylla på buffen som ofta tog slut om du inte var på plats 19.00 och kastade dig över vissa maträtter eller desserter. Hotellet har mycket internationella gäster vilket innebär att det röks överallt. Inklusive utomhus vid frukostborden. Poolbaren serverar utan någon kontroll alkohol till minderåriga.

 
2023-06-16

av 524mickes Länghem, Sverige

Familjesemester med all inclusive

Närhet till poolen och vill man inte bada i poolen så ett par extra steg så står du på stranden. Så man kan ligga vid poolen och solar men ändå bada i havet. Mycket bra mat under veckan kunde vi variera maten varje dag. Både om man valde att äta lunch och middag. Precis lagom avstånd till hamnen i Rethymnon (ca 4-4,5km) 10 euro med taxi Ett riktigt bra hotell med mycket trevlig personal. Får vi möjlighet kommer vi gärna tillbaka hit