Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 195 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närheten till havet, trevlig personal, fin pool.
-
Tråkigt för barnen att de inte fick dyka eller kasta boll i poolen.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
Staff: Excellent staff. Service minded, polite and helpfull in anyway possible. We couldn't have been more happy with this place. Special thanks to Mr. Paris in the reception. We know they have at times been understaffed but didn't show at all. They did their outmost to make us happy and feel welcome. Cleaning was very satisfying Hotel: We were pleasantly surprised, and very high standards. Beautiful clean inside and out. Everything was kept up and had a sense of pride. There seemed to be a lot of activities for children and adults. From water zumba, sunset yoga and childrens games. All included in the stay. Watersports at the beach right in front of the hotel at extra cost off course. Also very nice staff at the watersports and good equipment. Beach was perfect for us, mostly sand but some finer gravel. With northerly winds you hear the waves nicely crashing in at night. Free beach towels as often as you like, and free sunchairs at the beach. We didn't have kids with us, but was actually happy it was a family hotel. The kids were no problem at all. You didn't seem to be bothered by them at all. The hotel had so many grass areas the kids could play on, so they were just a joy to watch. Food was excellent, a good mix and allways clean and very corona friendly. If you didn't fell like dining in the hotel area, they had 2 other restaurants around the hotel. We had paid for half board instead of all inclusive. That was perfect for us, and we mixed with dinner and lunch from day to day as we liked. Very easy to get the Rhetymnon with local bus (1,2 euro for 15-20 min bus ride). We actually like Rhetymnon better that Chania. We would recommend this Hotel to anyone, and would be glad to use it ourselves again if we visit Crete.
-
It was sad that the spa area, including the indoor swimmingpool, was closed due to corona. The fitness area was a bit basic, could use an update. Spa prices for massage was way to high, had they been better price we would have used it, and probably more than once. We heard other customers who had same complaint. The prices were at much as in Copenhagen or maybe even more. Better to lower your prices and have a full schedule than nobody using it.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


8 av 10

+
Servis och personal.
-
Att det ska står i deras hemsida om man väljer halvportion att dricka inte ingår till maten.

Bekräftad gäst: 2021-08-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


5 av 10

+
Parken och den stora poolen.
-
1) Servitriserna på dryckes barer var lika trevliga som en personalen på en billig kebab ställe med lång kö. Korta och torra i tonen. Tog lång tid att beställa något... Inte vad jag förväntar mig av 5 stjärnig hotell. 2) Städning varannan dag kunde vara ok, om de inte hade missat en städdag och att jag behövde gå till receptionen och be dem tömma papperskorgarna (med bäbisblöjor). 3) Att jag köpte All inklusive för resan, visade sig inte vara för hela resan. Så lunch om middag ingick inte för sista dagen, vilket vi blev riktigt förbannad över. Betalar man 60.000 kr för en veckas resa, så är det väl girigt och dumt att min sista upplevelse av hotellet och resan är att jag har blivit lurad. Min all inclusive inte gäller när jag inte har fått information om det alls. 4) Hotellet är enligt mig max en 4 stjärnig. 5) Det är min sista resa via Apollo.

Bekräftad gäst: 2021-08-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-14


7 av 10

+
Poolerna
-
Det var mycket som kunde förbättras. Så som städningen. Vis mat och dryck. Mkt som var varmt. Samt att vi blev av mer saker på hotellet rummet.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3147 omdömen
Utmärkt
 
1724
Väldigt bra
 
845
Bra
 
340
Mindre bra
 
116
Underkänt
 
122

5 senaste omdömen

2019-11-06

av barbroa373 Eskilstuna, Sverige

Fru Strand

Fina rum med havsutsikt på de flesta. I rummen på den västra sidan har du begränsad havsutsikt men härlig eftermiddagssol från balkongen. Bra mat. Vi hade halvpension och det räckte bra eftersom det var så rikligt med mat både till frukost och till middag. Stor härlig trädgård. Bra med inomhusbassäng. Trevligt närområde med många affärer och restauranger. Det negativa var att stranden var dålig. Stenar och sand, som man sjönk ned i. Dyr dricka vid middagen.

 
2019-07-02

av 56eriksson Ao Nang, Thailand

Väldigt fint och trevligt hotell!

Vacker miljö, fint poolområde och rent överallt! Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående på alla vis! Minus för dyr dricka till middagen även om du hade all-inklusive. Bra att det inte gick att paxa solstolar varken på stranden eller vid poolen, borde vara så på fler hotell! Missa inte Rethymnons mysiga gamla stadsdel eller att hyra bil. Enkelt att ta sig till exempel till Ellafonisis rosa strand eller mysiga Aghia Gallina! Kreta är fantastiskt, så mycket att erbjuda!

 
2019-06-11

av lisaarns Gävle, Sverige

över förväntan

Rummet var fint, hade havsutsikt och den var mycket vacker och tid kunde spenderas på balkongen utan att ha tråkigt. Restaurangen erbjöd mycket god mat och variation, fanns mat för de som är lite kräsna också (ex nån köttbit och pommes). Frukosten var gudomlig och erbjöd allt från kall och varm frukost, samt en stor variation av frukter. Hotellet hade många arbetare på plats så det var alltid någon på plats om det behövdes. Bra service i allmänhet. Städningen på rummet var också över förväntan, de inte bara rengjorde utan vek alla våra kläder samt ordnade våra trassliga sladdar och dyl. Vi reste inte med barn men det fanns mycket barnfamiljer där, kanske inte perfekt för den som har det lite stökigare barnet då restaurangen kunde vid middagarna kännas lite "fin" och det drog till sig blickar om ett barn var högljudd elr dyl. Bilderna hotellet erbjuder tycker jag stämmer väl överens om det som erbjuds, så lita på dem! Vi fick en mycket fin semester och vi kände inte alls att vi behövde lämna hotellområdet (som förövrigt är MYCKET stort) då en mini-market fanns och även klädbutik om man glömt något hemma. Vi kommer återvända nästa år!

 
2018-11-08

av HansE0148 Västerås, Sverige

Familjesemester

Reste med barn och barnbarn en vecka med all-inclusive. All-inclusive rekommenderas verkligen då man får tillgång till andra restauranger än huvudmatsalen. Speciellt Taverna uppskattades av hela familjen. Mycket bra och trevlig service överlag. Poolområdet trevligt och lätt att hitta platser. Stranden ligger nära och har solstolar, dock bör barnen vara lite äldre för att bada, det blir snabbt djupt vatten och vågor. För promenader och jogging är omgivningarna mycket bra, man är snabbt ute på "landet". Sammanfattningsvis ett toppenställe för hela familjen.

 
2018-06-26

av HelenaW581

stelbent

Reste med familjen och boendet bra men i behov av modernisering, Omgivningarna vackra, rent o fräscht. Frukosten väldigt bra och att kunna välja äta lunch eller middag vid val av halvpension var bra. Det som förstörde vistelsen var tvånget för män att bära långa byxor vid middagen. På Apollos hemsida står vårdad klädsel. Jag trodde att vadlånga dressade shorts med skjorta inte skulle innebära några problem men tji fick jag. Totalstopp i dörren då benen på make o son syntes ca 10 cm. Jag har svårt förstå detta tankesätt när vi kvinnor kunde bära hur korta kjolar eller shorts vi ville. Saltvattenspoolen var trevlig och inte svårt få platser om man var i hyfsad tid. Havet nära men inte så barnvänligt. Spa personalen var proffsig även flera av de som arbetade i restaurangen, Vill särskilt lyfta fram Georgios Theodorakis som tog hand om oss och såg till att vi blev firade på våra födelsedagar.