Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 290 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närheten till stranden. Frukosten. Spaavdelningen
-
Dyrt och ständigt försök till merförsäljning

Bekräftad gäst: 2024-05-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


7 av 10

+
Hög mysfaktor i det lummiga och välskötta området och en härligt avkopplande SPA avdelning. Trevlig och hjälpsam personal med en extra stjärna till assistent F&B manager, killarna i beach baren, Loggia bar manager och Tatiana i receptionen som gjorde sitt yttersta för att gottgöra vistelsen efter ledningens stora misstag. Vi skulle gärna åka tillbaka snart igen för att faktiskt få uppleva allt som står i beskrivningen.
-
Se ovan gällande måltiderna bl.a. Det anstår inte ett 5 stjärnigt hotell att låta en så ofantligt stor grupp ockupera halva hotellområdet för sina religiösa aktiviteter och därmed begränsa och sabotera övriga gästers semester. Jag hoppas att ledningen lärde sig av misstaget för där rök 2 stjärnor i min bok! Det är också hög tid att ge rummen en textil makeover för att matcha nutiden och höja mysfaktorn även där.

Bekräftad gäst: 2024-05-05


10 av 10

+
Der var alt hvad vi havde bug for.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Helt klart personalen, först och främst i hotell-baren och på restaurangen vet poolen. Alltid bra service och trevlig bemötande! Utöver fick vi serverad fantastisk mat under hela semestern. Maria tog bra hand om oss och hjälpte till med alla frågor och med att organisera turen till Knosos och Heraklion. På hotellet fanns också en jätte fin och splitterny spa-avdelning. Allt i allt en härlig semester ! Tack alla på Aquila Rithymna Beach, ni är fantastiska!
-
Stor poolen var lite kylig i börja, man kunde värma upp i denna årstiden kanske lite.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Fint läge vid stranden.
-
Det var en gäst som använde drönare på strandområdet och flög över gästerna vilket jag upplevde obehagligt. Förbjud sådant omgående.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Fint, mycket trevlig personal som såg alla. Bra utbud på aktiviteter. Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2023-11-04


9 av 10

+
Servicen, städningen, atmosfären
-
Att mycket var stängt t ex strandbar

Bekräftad gäst: 2023-11-04


6 av 10

+
Den trevliga personalen. Lugnet. Tillgängligheten på solstolar. Spaavdelningen. Rent och fräscht överallt.
-
Hissarna! Kändes som transporthissar. Öpettiderna på spaavdelningen. Jag hade velat nyttja spat tidigare på morgonen och senare på kvällen när solen hade gått ner. Vi var där sista veckan de hade öppet och de stöngde ner massor av service under veckan som byte av strandhanddukar, tog bort piltavlan/bouleutrustningen, pingisutrustningen, alla aktiviteter som gympapass, vattensport etc. Den servicen och utbudet ville vi ha hela veckan, även om det var deras sista öppningsvecka.

Bekräftad gäst: 2023-11-03


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3597 omdömen
Utmärkt
 
2022
Väldigt bra
 
924
Bra
 
381
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
138

5 senaste omdömen

2024-04-10

av larsaG5329TJ

Aquila Rithymna Beach Hotel

Vi hade en fantastisk vistelse i september -23, det var lika bra som när vi var där 2022. Det erbjuds ett enormt utbud av mat, alltid vällagad och fräsch och live-musik av olika slag på kvällarna. Det allra bästa med hotellet är personalen, som överallt är så trevlig och uppmärksam. Vi har tagit All Inclusive, vilket varmt rekommenderas. Vi har haft många trevliga kvällar med människor som vi träffat där. Nu har vi bokat in två veckor i september -24 igen, och hoppas då träffa några av dem som blivit goda vänner. Aquila Rithymna Beach Hotel rekommenderas varmt!

 
2023-09-11

av Lars K Skellefteå, Västerbottens Län, Sweden

Hotell för äldre par

Läge: Perfekt. En liten sandremsa mellan hotellet och stranden, nog med plats för solsängar och promenader men ändå riktigt strandnära. Strand: Grov sand, vissa ställen mer grus än sand. Sköts om på ett OK sätt utan så mycket skräp. Väldigt mycket öppet hav rakt ut från stranden så stor risk att det är badförbud på grund av stora vågor, i mitt fall röd flagg och badförbud 6 av 7 dagar. Vissa delar av stranden är klippor några meter ut i vattnet. Inget överskott av solstolar. Pooler: Halvbra. Lite konstigt där det egentligen inte finns så några möjligheter för vattenlek, i alla pooler är det förbud mot leksaker eller att ens hoppa från kanten. Fungerar att simma i. Inget överskott av solstolar. Mat: Bra frukost, rätt mycket att välja mellan. Tillräckligt stora restauranger, bra med bord inne och ute. Buffematen i övrigt är som förväntat. Krav på långbyxor efterlevs inte, gott om gäster med shorts. Halvpension: Rekommenderas inte. Omöjligt att äta en måltid utan att betala minst 5€ för en flaska vatten trots att man betalat för middag eller lunch, det går bra att byta mellan om man pratar med personalen. Personal: Trevlig och tillmötesgående. Måste nästan alltid fråga en supervisor innan man får svar. Rum: Börjar bli lite slitna men inte ett skriande renoveringsbehov. Få elutag. Storhetstiden är kanske förbi men det fungerar nog något år till innan renovering. Hårda sängar, men helt OK. Balkonger till vad jag tror är alla rum, med varierande utsikt från parkering, innergård till havsutsikt. Det mesta är i sten, marmor och stabila material. Städning lever upp till förväntningarna. NFC-kortläsare till nyckelkortet för att starta AC och lyse på rummet. Engreppsblandare till dusch och tvättställ. Mörkläggningsgardin som fungerar ganska bra för att hålla mörkt. Inte jättemycket störande ljud utifrån, men några fordon som mest verkade vilja leva om på natten förekom. Internet: Bra. Några avbrott men fungerar generellt. Du kan förvänta dig att det är 10-15Mbit både i rummen, restaurang, runt pooler och närmaste stranden. Öppet nät utan begränsning på antal enheter person eller annat tjafs. Incheckning: Katastrofalt dåligt. Anländer man efter midnatt vill man att det ska gå smidigt. Först i kön att checka in men det tar ändå närmare 45 minuter. Dessutom med flertalet felaktigheter med sängkonfigurationer, dubbelsängar och gemensamma täcken till rum som beställts som tre enkelsängar. Kommunikationen med resebyrån är kanske anledningen. Mat utanför hotellet: OK, inte långt vare sig till supermarket att köpa vatten eller till restauranger eller barer. Aktiviteter: Aktivitetsschema varje dag, lite olika saker, helt OK. Målgrupp: Ett äldre par som delar rum, delar nota i restaurangen och vill ligga i solstolen hela dagen, eller några utflykter. Inte optimalt för familj med barn. Om ni reser som en samling kompisar som ska dela rum så räkna med att det tar en stund att reda ut räkningen innan utcheckning. Allt bokas mot ett rumsnummer, drinkar, vatten till maten eller måltider.

 
2023-08-12

av Tobias B

Riktigt schysst hotell

Först det positiva Vi reste en vecka med all inclusive. Har aldrig haft AI förut. Hotellet är väldigt stort, mycket folk men personal i restauranger och andra serviceinrättningar klarar av det mycket bra. De bedriver utspisning på närmast industriell nivå men får en fortfarande att känna sig väldigt välkommen och omhändertagen. Maten i huvudrestaurangen är helt ok, ibland väldigt god, där lunchen hade minst bra utbud. Vi föredrog den Italieninspirerade La Pergola som ligger bredvid huvudrestaurangen, också buffé men lugnare miljö och god mat, man måste reservera bord på den men det ingår i AI. Strandbaren har helt fenomenal personal och läget vid stranden gör inte saken sämre. Goda drinkar och gott kaffe. Som sagt mycket folk och som på alla andra ställen paxas solstolarna på morgon innan 8. Man hittar alltid stolar någonstans men det kan bli en bit att gå. De har även en security kille som patrullerar och som hör och häpna, ryckte faktiskt bort en del handdukar från paxade stolar! Mycket bra. Poolerna är schyssta om än något små. Rent och snyggt i princip överallt, bra med strandhanddukar som man kunde få bytta till nya när som helst. Nu till de saker som kan förbättras: Informationen om hur allt fungerar på hotellet, vad ingår vad ingår inte i all inclusive, solstolar, vilka av alla restauranger ska man boka m.m. man fick en väldigt snabb genomgång vid incheckning (2a.m.) men det mindes man inte sen. Det blev att man fick upptäcka lite vart efter så vid slutet av vistelsen hade man bra koll. Eller så kan man gå och fråga i receptionen hela tiden. I informationen om all inclusive så står att man har fri tillgång till minibaren som fylls på dagligen och det stämde väl men det ligger en påse chips och en påse med kex ovanpå minibaren. De debiterade dom 8 euros för vid utcheckning det tyckte jag var oerhört snålt. Detta Sänkte vårt generella omdöme för hotellet från 5 till 4.

 
2022-09-27

av larsaG5329TJ

Kretas bästa hotell!

Fantastisk personal, absolut bästa service jag varit med om, utsökt mat. Många gäster har återkommit under 20 års tid, vilket säger det mesta om bemötandet. Personalen bryr sig verkligen om att man har allt man önskar, och saknar man något ordnar de mede glädje det man ber om. Hotelledningen, som närvarar på restauranger och barer har hela tiden upp att gästerna får den service de önskar.

 
2022-09-17

av Ida G

Underbart!!!

Otroligt bra hotell! Fräscht och fint! Super trevlig personal med glimten i ögat. Lite seg väntan på viss bordsservering av drinkar etc. Bra mat, passade både finsmakare o barn😊 Goda drinkar och överlag mycket trevligt hotell. Rekommenderar starkt detta hotell oavsett en romantisk resa för två likväl som en familjeresa med barn eller en resa för vänner 😍