Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 259 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


6 av 10

+
-
For dyrt

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Allt, maten något av det bästa, fantastisk service avpersonal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Personalen maten naturen städning
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Vänliga och hjälpsamma
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
området
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


4 av 10

+
Personalen
-
En i många avseenden exklusiv anläggning med många kompetenta, serviceinriktade, hjälpsamma medarbetare. Havsbad är dock tveksamt eftersom ”sandstranden” inte sträcker sig längre än till vattenbrynet. Därefter är det bara stenigt så att barn och äldre med viss begränsning i balansen göre sig icke besvär. Det finns dock flera pooler, men den största är knepig för äldre, det finns lejdare men dessa kräver vighet och armstyrka när äldre ska ur vattnet. Där finns dock en trappa, men där den slutar är det för djupt för personer som är kortare än 1,75 m. Barnpool finns dock. Trots sin exklusivitet är flopparna så pass viktiga att slutbetyget endast blir med tvekan godkänt.

Bekräftad gäst: 2022-10-09


10 av 10

+
Att det fanns spellokaler för bridgen. Bra luftkonditionering Bra service vid måltiderna
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3354 omdömen
Utmärkt
 
1858
Väldigt bra
 
883
Bra
 
358
Mindre bra
 
125
Underkänt
 
130

5 senaste omdömen

2022-09-27

av larsaG5329TJ

Kretas bästa hotell!

Fantastisk personal, absolut bästa service jag varit med om, utsökt mat. Många gäster har återkommit under 20 års tid, vilket säger det mesta om bemötandet. Personalen bryr sig verkligen om att man har allt man önskar, och saknar man något ordnar de mede glädje det man ber om. Hotelledningen, som närvarar på restauranger och barer har hela tiden upp att gästerna får den service de önskar.

 
2022-09-17

av Ida G

Underbart!!!

Otroligt bra hotell! Fräscht och fint! Super trevlig personal med glimten i ögat. Lite seg väntan på viss bordsservering av drinkar etc. Bra mat, passade både finsmakare o barn😊 Goda drinkar och överlag mycket trevligt hotell. Rekommenderar starkt detta hotell oavsett en romantisk resa för två likväl som en familjeresa med barn eller en resa för vänner 😍

 
2022-08-06

av L2105NMaxels

Trevligt hotell

+ Pampigt hotell. Stort och välskött. Trevlig personal som verkligen jobbar hårt för att håll rent och fint på hela området. Vi anlände sent på natten och blev körda till vårt rum med golfbil. Bodde i ett rymligt och bra familjerum nära poolen. Daglig städning var prickfri. Vi hade halvpension. Väl tilltagen frukost och lunchbuffé (provade inte middagen). Fanns mycket att välja på och det fylldes hela tiden på så inget tog slut. Stranden. Visst lite småsten och grus men har inget problem med det. Otroliga solnedgångar på kvällarna! - Poolen (stor och trevlig i sig). Solstolarna räcker dock inte till under högsäsong. Folk lägger ut handdukar tidigt. Var det uppenbart städade badvakten bort vilket var bra. Badvakten var för övrigt lite väl petig. Inga hopp från poolkanten eller ”vild” lek. Alltså sånt som är kul i en stor pool när man är utomlands med barnen. Priserna på dryck. Som många andra kommenterat. 250:- för två läsk och två små öl till lunchen känns rejält i överkant. De franska reseledarna tog rätt stor plats på området och var rätt högljudda och störiga. Allt som allt ett bra hotell och trevlig semester. Plus för mini market. Närområdet ganska lugnt och dött. Lite småbutiker och nån km från hotellet finns en del restauranger. Vägen som går utanför störde inte alls. Bussen in till Rethymnon gick precis utanför, ca 20 min. Rekommenderas att åka dit, fantastisk stad. Hyrde bil en dag och utforskade Kreta. Väldigt härlig natur på Kreta!

 
2022-06-21

av MartinEdstroem

Absolut ingen 5-stjärnig upplevelse

Väldigt ont om solstolar både på strand o vid pool, för gå upp kl 0700 för att få tag i platser. Klipper gräset mitt under frukosten o lunch vilket gör att man knappt kan prata runt bordet. Extrema priser på dryck på hotellet. Cola ca 45 sek Öl ca 90 sek Ytterst medelmåttig mat på halvpensionen.

 
2019-11-06

av barbroa373 Eskilstuna, Sverige

Fru Strand

Fina rum med havsutsikt på de flesta. I rummen på den västra sidan har du begränsad havsutsikt men härlig eftermiddagssol från balkongen. Bra mat. Vi hade halvpension och det räckte bra eftersom det var så rikligt med mat både till frukost och till middag. Stor härlig trädgård. Bra med inomhusbassäng. Trevligt närområde med många affärer och restauranger. Det negativa var att stranden var dålig. Stenar och sand, som man sjönk ned i. Dyr dricka vid middagen.