Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 144 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service var toppen! Frontoffice var väldigt hjälpsam, trevlig och omtänksam. Erbjudande oss late checkout till kl. 20:00 eftersom de visste att vi åkte sent från hotellet. Väldigt uppskattat!! Housekeeper och restaurang personalen var väldig trevliga.
-
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


9 av 10

+
-
Ej uppvärmd pool som jag förstod att det skulle vara ute

Bekräftad gäst: 2021-11-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-06


5 av 10

+
område
-
mat, personal

Bekräftad gäst: 2021-11-05


10 av 10

+
Allt kändes väldigt lyxigt.
-
Saknade lite spel eller aktiviteter att göra på kvällarna. Biljard eller shuffleboard typ.

Bekräftad gäst: 2021-11-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


6 av 10

+
Att det är anpassat för barn.
-
Servicen och bemötande av gästerna kan man jobba lite på!! Kanske skicka personalen på en kurs.

Bekräftad gäst: 2021-10-24


9 av 10

+
Läget och dispositionen som en liten by
-
Gymmet var inte bra, för lite redskap och de som fanns var inte i bästa skick

Bekräftad gäst: 2021-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3168 omdömen
Utmärkt
 
1735
Väldigt bra
 
852
Bra
 
341
Mindre bra
 
116
Underkänt
 
124

5 senaste omdömen

2019-11-06

av barbroa373 Eskilstuna, Sverige

Fru Strand

Fina rum med havsutsikt på de flesta. I rummen på den västra sidan har du begränsad havsutsikt men härlig eftermiddagssol från balkongen. Bra mat. Vi hade halvpension och det räckte bra eftersom det var så rikligt med mat både till frukost och till middag. Stor härlig trädgård. Bra med inomhusbassäng. Trevligt närområde med många affärer och restauranger. Det negativa var att stranden var dålig. Stenar och sand, som man sjönk ned i. Dyr dricka vid middagen.

 
2019-07-02

av 56eriksson Ao Nang, Thailand

Väldigt fint och trevligt hotell!

Vacker miljö, fint poolområde och rent överallt! Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående på alla vis! Minus för dyr dricka till middagen även om du hade all-inklusive. Bra att det inte gick att paxa solstolar varken på stranden eller vid poolen, borde vara så på fler hotell! Missa inte Rethymnons mysiga gamla stadsdel eller att hyra bil. Enkelt att ta sig till exempel till Ellafonisis rosa strand eller mysiga Aghia Gallina! Kreta är fantastiskt, så mycket att erbjuda!

 
2019-06-11

av lisaarns Gävle, Sverige

över förväntan

Rummet var fint, hade havsutsikt och den var mycket vacker och tid kunde spenderas på balkongen utan att ha tråkigt. Restaurangen erbjöd mycket god mat och variation, fanns mat för de som är lite kräsna också (ex nån köttbit och pommes). Frukosten var gudomlig och erbjöd allt från kall och varm frukost, samt en stor variation av frukter. Hotellet hade många arbetare på plats så det var alltid någon på plats om det behövdes. Bra service i allmänhet. Städningen på rummet var också över förväntan, de inte bara rengjorde utan vek alla våra kläder samt ordnade våra trassliga sladdar och dyl. Vi reste inte med barn men det fanns mycket barnfamiljer där, kanske inte perfekt för den som har det lite stökigare barnet då restaurangen kunde vid middagarna kännas lite "fin" och det drog till sig blickar om ett barn var högljudd elr dyl. Bilderna hotellet erbjuder tycker jag stämmer väl överens om det som erbjuds, så lita på dem! Vi fick en mycket fin semester och vi kände inte alls att vi behövde lämna hotellområdet (som förövrigt är MYCKET stort) då en mini-market fanns och även klädbutik om man glömt något hemma. Vi kommer återvända nästa år!

 
2018-11-08

av HansE0148 Västerås, Sverige

Familjesemester

Reste med barn och barnbarn en vecka med all-inclusive. All-inclusive rekommenderas verkligen då man får tillgång till andra restauranger än huvudmatsalen. Speciellt Taverna uppskattades av hela familjen. Mycket bra och trevlig service överlag. Poolområdet trevligt och lätt att hitta platser. Stranden ligger nära och har solstolar, dock bör barnen vara lite äldre för att bada, det blir snabbt djupt vatten och vågor. För promenader och jogging är omgivningarna mycket bra, man är snabbt ute på "landet". Sammanfattningsvis ett toppenställe för hela familjen.

 
2018-06-26

av HelenaW581

stelbent

Reste med familjen och boendet bra men i behov av modernisering, Omgivningarna vackra, rent o fräscht. Frukosten väldigt bra och att kunna välja äta lunch eller middag vid val av halvpension var bra. Det som förstörde vistelsen var tvånget för män att bära långa byxor vid middagen. På Apollos hemsida står vårdad klädsel. Jag trodde att vadlånga dressade shorts med skjorta inte skulle innebära några problem men tji fick jag. Totalstopp i dörren då benen på make o son syntes ca 10 cm. Jag har svårt förstå detta tankesätt när vi kvinnor kunde bära hur korta kjolar eller shorts vi ville. Saltvattenspoolen var trevlig och inte svårt få platser om man var i hyfsad tid. Havet nära men inte så barnvänligt. Spa personalen var proffsig även flera av de som arbetade i restaurangen, Vill särskilt lyfta fram Georgios Theodorakis som tog hand om oss och såg till att vi blev firade på våra födelsedagar.