Bungalow Seafront

Bungalow Seafront ligger direkt på stranden. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrum (ingen dörr emellan). Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Egen incheckningsdisk och, om möjligt, sen utcheckning Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, terrass eller markterrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med heltäckningsmatta eller klinker. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Handdukar för pool och strand finns i rummet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Ljusa dubbelrum i bungalowliknande byggnader. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Handdukar för pool och strand finns i rummen. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Fina enkelrum, några med heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum i separat trevåningsbyggnad, nära huvudbyggnaden, med en dubbelsäng i vardagsrummet och två bäddsoffor i barnens sovrum eller väldekorerade familjerummen, belägna i bungalower, med en dubbelsäng och två barnsängar. En skjutdörr separerar de två sovdelarna i båda typerna av familjerum. Nivåskillnad med ett par trappsteg förekommer.

Alla rum har tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Handdukar för pool och strand finns i rummet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Rummen i bungalower har balkong eller terrass mot trädgården, familjerummen i trevåningsbyggnaden har balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Aquila Rithymna Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2 personer.

Pool Bungalow

Pool Bungalow med privat pool samt solstolar och parasoller på markterrassen. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrum (ingen dörr emellan). Tv med satellitkanaler. Minibar samt te- och kaffefaciliteter. Fruktkorg samt en flaska vin finns på rummet vid ankomst första dagen. Egen incheckningsdisk och, om möjligt, sen utcheckning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med privat pool och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.