Bungalow Seafront

Bungalow Seafront ligger på första parkett mot havet. Balkong, terrass eller markterrass med havsutsikt. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrum. Nivåskillnader med trappor i rummet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Egen incheckningsdisk och om möjligt, sen utcheckning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Strandväska med pool- och strandhanddukar finns på rummet. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Några rum har heltäckningsmatta. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum med balkong eller terrass i bungalow. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass. Enkelsäng. Kuddmeny. Några rum har heltäckningsmatta. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrock och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerummen ligger i en separat trevåningsbyggnad, nära huvudbyggnaden eller i bungalower. Familjerummen i bungalower har balkong eller terrass mot trädgården, familjerummen i trevåningsbyggnaden har balkong eller terrass med havsutsikt.

Familjerummen består av ett kombinerat sovrum med vardagsrum och ett sovrum/sovalkov som delas av med en skjutdörr. En dubbelsäng i ett sovrum och två bäddsoffor eller två enkelsängar i det andra sovrummet. Kuddmeny. Nivåskillnader med ett par trappsteg förekommer i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Aquila Rithymna Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2 personer.

Pool Bungalow

Pool Bungalow med markterrass, privat pool och havsutsikt. På terrassen finns solstolar och parasoller. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Fruktkorg samt en flaska vin finns på rummet vid ankomst första dagen. Egen incheckningsdisk och om möjligt, sen utcheckning. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Strandväska med pool- och strandhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.