Varvara's Diamond

  • Nära till stranden
  • Gångavstånd till centrum i Platanes
  • Trevligt poolområde med snackbar
Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

Varvara's Diamond är beläget vid en lugn gata i Platanes, en av orterna längs kusten utanför Rethymnon. Strax utanför hotellet ligger stranden och havet, men du har även en trevlig hotellpool att svalka dig i. På bara några minuter når du centrum av Platanes med ett trevligt utbud av restauranger, barer och butiker.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenhet superior för 2 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

god service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 39 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Varvara's Diamond har ett trevligt poolområde med en pool samt separat barnpool. Vid poolområdet finns gratis solstolar och parasoller, poolhanddukar mot avgift. Poolområdet är beläget ca 260 meter från hotellbyggnaden och delas med grannhotellet. Blir du hungrig under dagen finns en pool-/snackbar som serverar enklare rätter, till exempel hamburgare, korv och pizza, delas med närliggande hotell. En kort promenad bort ligger stranden och här finns solstolar och parasoll mot avgift.

Köper du till frukost serveras den på grannhotellet, cirka 80 meter från Varvara's Diamond. Gratis wifi på hotellområdet. Tvättservice mot avgift samt bagageförvaring. Utforskar du Kreta med hyrbil finns en liten gratis parkering på hotellet. Det finns även grillmöjligheter på hotellområdet, för dig som vill laga en härlig middag i närheten av lägenheten. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg.

Bra att veta

Enrumslägenheter Superior har en åldersgräns på 18 år.