Rumstyper på Varvara's Diamond

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Kombinerat sovrum med minikök. En liten dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet Superior

Enrumslägenheter superior med markbalkong. Lägenheterna är belägna i en fristående byggnad cirka 50 meter från huvudbyggnaden. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare samt enkel köksutrustning. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En liten dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.