Rumstyper på Varvara's Diamond

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenheter superior med markbalkong. Lägenheterna, som är för vuxna över 16 år, ligger i en fristående byggnad cirka 50 meter från huvudbyggnaden. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare samt enkel köksutrustning. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.