Rumstyper på Varvara's Diamond

Enrumslägenhet

Ljus enrumslägenhet med sovrum med en liten dubbelsäng. Kombinerat kök och vardagsrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet Superior (åldersgräns 18 år)

Nybyggda och fräscha enrumslägenhet Superior för gäster över 18 år, belägna i en fristående byggnad cirka 50 meter från huvudbyggnaden. Sovrumsdel med två sängar kombinerat med minikök med kokplattor, kylskåp samt enkel köksutrustning. Kaffe- och vattenkokare. .Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Markbalkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Ljus tvårumslägenhet med ett separat sovrum med en liten dubbelsäng och ett kombinerat kök och vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Platt-tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.