Rumstyper på Varvara's Diamond

Enrumslägenhet

Ljus och rymliga enrumslägenhet med en liten dubbelsäng. Kombinerat sovrum med kök och vardagsrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet Superior (åldersgräns 18 år)

Nybyggda och fräscha enrumslägenheter superior för gäster över 18 år, belägna i en fristående byggnad cirka 50 meter från huvudbyggnaden. Sovrumsdel med två sängar kombinerat med minikök med kokplattor, kylskåp samt enkel köksutrustning. Kaffe- och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Markbalkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Ljusa tvårumslägenheter med ett separat sovrum med en liten dubbelsäng. Kombinerat kök och vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.