Kundomdömen om Varvara's Diamond

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget, stora rum med ac o kassaskåp o wifi
-
Städningen t ex sänglamporna och listen på dörren hade inte torkats av på väldigt länge, gammal rostigt kylskåp med bara en hylla o låda, inga väggar i dörrfacket

Bekräftad gäst: 2021-09-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


7 av 10

+
Läget trevlig personal
-
Uppdatera porslin o bestick

Bekräftad gäst: 2021-08-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-01


9 av 10

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


8 av 10

+
Trevlig personal, nära till stranden och centrum. Mataffär är nära 100 m.
-
Mycket oljud av cikador som gör inte trevligt att sitta på balkongen på dagen.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


4 av 10

+
Närheten till stranden och stora, luftiga rum.
-
Kunde ha varit renare, duschen såg inte ut att ha blivit av-kalkad på många år, kände också att hela badrummet städades väldigt slarvigt. Även lite dammigt här och där i rummet.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


9 av 10

+
god service
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
7
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-17

av 664hannal Göteborg, Sverige

Fantastiskt!

Vi bodde på Varvaras Diamond i två veckor och vi var så nöjda! Managern på hotellet var otroligt proffsig, tillmötesgående och gav ett trevligt och personligt bemötande varje dag. Städningen var oklanderlig, rummet var alltid perfekt städat. Hotellet har ett perfekt läge precis mellan stranden och huvudgatan med barer, tavernor och affärer. En mataffär med bra utbud på det mesta finns på en minuts gångavstånd. Rekommenderas!

 
2016-08-27

av 545jeanettef Göteborg, Sverige

Trevligt lägenhetshotell

Trevligt lägenhetshotell ca 4 km utanför Rethymnon. 5 minuters promenad till poolområde och strand. Enkel standard men rent och snyggt. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Poolområdet slitet och inte så inspirerande. Lång sandstrand med solstolar och parasoll. 5 euro för 2 solstolar och parasoll.

 
2016-08-27

av AnneHagfors Hagfors

Mysigt ställe för avkoppling

Vi åkte till detta hotell tillsammans med vårt 4-åriga barnbarn. När jag bokade med Apollo missade jag att poolområdet inte låg vid hotellet då de hade en missvisande bild. Senare har jag läst i det finstilta att det står att poolen är gemensam om ligger ca 300m från hotellet. Jag ska erkänna att jag var mycket tveksam hur detta skulle fungera men det blev helt perfekt. Hotellet ligger på en lugn gata med flera hotell och restauranger, en liten idyll med mycket blommor och träd. På hotellet ingår både AC och safeboxen i priset. Vi hade en 1-rumslägenhet. Personalen var trevlig och städningen bra. Poolområdet var trevligt med gott om solstolar som var gratis att låna. Området gränsar till stranden så det var enkelt att gå ner och ta sig ett dopp. Det fanns solstolar på stranden också men de var inte gratis. En trevlig poolbar finns också där. Som sagt en liten idyll för en lugn och trevlig semester. Frukost fanns som tillägg och den intogs på ett grannhotell. Ok frukost men inte mer Dick värd sitt pris.

 
2016-07-11

av Karl-Johan E Karlstad, Sverige

Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell som ligger nära stranden och nära centrum. I priset ingår wi-fi, AC och värdebox på rummet. Bra städning. Det bästa var nog ändå personalen som var mycket hjälpsam. De ställer upp med råd och tips. Det enda negativa var det gemensamma poolområdet som var tråkigt med slitna solbäddar och parasoller. Lätt felbyggt för det fläktade nästan inget och varma dagar blir luften stillastående. Poolen var "sådär". Toaletterna helt ok.

 
2015-09-01

av Piale Stockholm, Sverige

Mycket trevligt hotell

Mycket trevligt hotell med fantastiskt trevlig personal som var mycket hjälpsamma när man bad om hjälp och tips inför utflykter. Städning varje dag som var mycket bra! Vi hade en tvårumslägenhet med bra kök, kylskåp med frysfack, microugn, vattenkokare och övrig nödvändig köksutrustning. Aircondition ingick i rumspriset och i vår lägenhet hade vi en AC i varje rum! Värdeskåp (safetybox) ingick också i priset. Mycket snabb och gratis wifi på hela hotellet. En kort promenad gatan ner till stranden med solstolar. Innan man kom ner till stranden fanns ett stort poolområde med en bar som alla hotell på den gatan hade tillgång till. Solstolarna på poolområdet var gratis medans dom kostade 5€/per set med parasoll på stranden. Supermarket med stort utbud fanns några meter ifrån hotellet uppe på gatan. Mysiga och väldigt bra restauranger i närområdet!