Kundomdömen om Varvara's Diamond

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 122 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service och bemötande, rummet, utsikten, poolen, stranden, maten och drycken!
-
Allting var toppen.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Poolområdet i sin helhet.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Allt var bra. Visserligen ett enkelt hotell men rent och snyggt, mycket trevliga ägare med trevlig personal och lite och mysigt. De hade allt vad vi behövde.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Centralt
-
Luktade avlopp

Bekräftad gäst: 2023-09-03


7 av 10

+
Lugnt och nära till det mesta
-
Fanns ingen dusch eller toalett vi kunde använda på hela avresedagen. Blev hänvisade till poolområdet vid stranden där de stängde kl 18 och vi blev hämtade efter kl 19. Borde finnas något rum att använda när man reser hem sent.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


8 av 10

+
Trevlig personal och bemötande, bra städning
-
Poolområde saknades direkt vid hotellet, dock fanns det pool ca 300meter ned mot stranden. Saknade uppehållsytor samt bar

Bekräftad gäst: 2023-08-27


8 av 10

+
Att det var lugnt och tyst
-
Städerskan tog ett av barnens täcke en dag, vi upptäckte de för sent och vi fann ingen i receptionen. Så barnet fick sova utan täcke fullt påklädd en natt. Det var tydligen en extrakostnad att få ha ett extra täcke. Men 2 bröder vill inte dela täcke. Sängarna hade gärna fått vara lite större och en naning mjukare.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


8 av 10

+
Fanns duschtvål, läget, trevlig personal
-
Skulle behöva lite bättre köksutrustning (porslin, glas, bestick mm). Saknades klädnypor till torkställningen

Bekräftad gäst: 2023-08-06


7 av 10

+
Servicen man fick av personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-07-30


9 av 10

+
Trevlig personal i lobbyn
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

56 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
9
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-09-24

av lotta3609 Älmhult, Sverige

Fantastiskt

Underbart familjärt lägenhetshotell med snäll och hjälpsam personal. Standard helt ok enligt våra krav. Nära havet, jättefint poolområde 170 meter från hotellet med gratis solstolar. Allt man kan önska sig skulle jag säga

 
2023-07-11

av Wanderer731967

Fantastisk personal!

Jag var på Varvaras diamond tillsammans med min familj. Lägenheterna var rena och fräscha med AC och ett enkelt kök. Hotellet är en kort promenad från stranden och även nära många bra restauranger. Personalen var trevlig, omtänksam och väldigt engagerad.

 
2018-07-17

av 664hannal Göteborg, Sverige

Fantastiskt!

Vi bodde på Varvaras Diamond i två veckor och vi var så nöjda! Managern på hotellet var otroligt proffsig, tillmötesgående och gav ett trevligt och personligt bemötande varje dag. Städningen var oklanderlig, rummet var alltid perfekt städat. Hotellet har ett perfekt läge precis mellan stranden och huvudgatan med barer, tavernor och affärer. En mataffär med bra utbud på det mesta finns på en minuts gångavstånd. Rekommenderas!

 
2016-08-27

av 545jeanettef Göteborg, Sverige

Trevligt lägenhetshotell

Trevligt lägenhetshotell ca 4 km utanför Rethymnon. 5 minuters promenad till poolområde och strand. Enkel standard men rent och snyggt. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Poolområdet slitet och inte så inspirerande. Lång sandstrand med solstolar och parasoll. 5 euro för 2 solstolar och parasoll.

 
2016-08-27

av AnneHagfors Hagfors

Mysigt ställe för avkoppling

Vi åkte till detta hotell tillsammans med vårt 4-åriga barnbarn. När jag bokade med Apollo missade jag att poolområdet inte låg vid hotellet då de hade en missvisande bild. Senare har jag läst i det finstilta att det står att poolen är gemensam om ligger ca 300m från hotellet. Jag ska erkänna att jag var mycket tveksam hur detta skulle fungera men det blev helt perfekt. Hotellet ligger på en lugn gata med flera hotell och restauranger, en liten idyll med mycket blommor och träd. På hotellet ingår både AC och safeboxen i priset. Vi hade en 1-rumslägenhet. Personalen var trevlig och städningen bra. Poolområdet var trevligt med gott om solstolar som var gratis att låna. Området gränsar till stranden så det var enkelt att gå ner och ta sig ett dopp. Det fanns solstolar på stranden också men de var inte gratis. En trevlig poolbar finns också där. Som sagt en liten idyll för en lugn och trevlig semester. Frukost fanns som tillägg och den intogs på ett grannhotell. Ok frukost men inte mer Dick värd sitt pris.