Kundomdömen om Aquila Rithymna Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 397 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Christer,
Älvängen

+
Bra service, rent och snyggt, trevlig personal
-
Vatten dyrt, kunde ingå i middagen

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Strandnära och flera pooler att välja på. Trevlig personal, god och fräsch buffémat, och trevliga alternativa restauranger på hotellet. Barnvänligt. Lätt att ta sig in till staden med buss eller taxi.
-
Vi trivdes med familjerummet, det finns tecken på visst slitage. Ingen lyxig inredning på rummet. Helt ok sängar, två lite gammeldags skåp. Vi upplevde att luftkonditioneringen skramlade och lät väldigt mycket.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

,

+
Allt finns på platts
-
Bättre resetider

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Monica,
Stockholm

+
Läget!
-
Rummen, främst badrummen, skulle behöva uppdateras i stil för att kunna kallas 5-stjärniga

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Christoffer,
Borås

+
Rent och fint. Bra service. Fina fejkleenden av personalen!
-
Kanske ta hand om problemet med råttorna på hotellområdet.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Kornel,
Laholm

+
Rent, utbudet, personalen, hela området andas omtanke om gästen.
-
Bättre fön i badrummet annars inget att begära ytterligare.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Gösta,
Kristianstad

+
Frukosten, personalen, vacker anläggning
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Eva-Marie,
Tyresö

+
För att vara ett sådant stort hotell var det lugnt. Bra service, maten passar alla, trevlig personal m m
-
Det negativa var att det var svårt att få plats vid poolen, det är det enda negativa som jag har från denna resa

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Julia,
Skövde

+
Väldigt vänlig/trevlig personal och bilderna stämmer väldigt bra överens med hotellet. Skönt att slippa all-inclusive armband då man bara säger rumsnumret. Bra att det fanns kända spritmärken och inte sånt man aldrig hört talas om. Hotellområdet var riktigt stort och hade både klädbutik, supermarket, frisör, nagelsalong med mera. Väldigt god och varierad mat samt snålade de inte med sprit i drinkarna. Plus för smoothies på frukosten, vilka gjordes så vi kunde se när de gjorde dem. Även plus för den nypressade apelsinjuicen. Skönt med en stor balkong. Riktigt bra att personal tar bort saker från paxade solstolar och att det finns många skyltar om att detta är förbjudet. Fanns väldigt ofta solstolar vid stora poolen. Vid lilla poolen som låg avskiljt var det väldigt trevligt, lite folk och väldigt nära till bar. Väldigt bra poolservice.
-
Rummet stämde inte överens med beskrivningen eller bilden. (Hade dubbelrum) Väldigt litet rum, vi fick knappt plats med två resväskor och gick in i varandra hela tiden. Satt en person i stolen vid spegeln kunde inte den andra gå ut på balkongen. Minus för heltäckningsmattan som hade lite för många fläckar. Även riktigt dåligt att det var två tunna dörrar in till nästa rum, med bara ett ”vridhandtag” för att låsa, en dörr från varje håll alltså. Vi hörde grannarna lika tydligt som oss själva, vilket inte var okej. Stranden var förvisso sandstrand, men när man kommer ner till vattnet är det massa stenar och i vattnet är det stora stenblock. Går knappt att bada utan badskor, vilket är väldigt missvisande från beskrivningen. Var röd flagg alla dagar utom två, dock skiljde det sig inget på vågornas storlek. Vi båda är ca. 175cm och vi gick ut i havet tills vattnet nådde knäna och när vågorna kom fick vi vatten upp till bröstkorgen/axlarna. Dålig snacksbar när vi väl förstod var den fanns. Fanns knappt två varma alternativ. Dåligt med frukt där också, dock goda muffins.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Martina,
Göteborg

+
Den stora poolen, närheten till stranden, Taverna Mournies där både maten och omgivningen var bättre och mysigare än på den stora bufférestaurangen i huvudbyggnaden. Färskpressad apelsinjuice på frukostbuffén. Fina omgivningar med stenbelagda promenadstigar och planteringar.
-
Att man får lov att hämta vatten och läsk själv vid poolen. Det är servitörer som går omkring poolområdet som tar upp beställningar och man skriva på ett kvitto och rumsnr varje gg fastän notan är på noll kr! Omständigt istället för att ha ett armband som visar på att man betalt för All inclusive. Standarden inne på rummet (dubbelrum bungalow) var inte femstjärnigt, kanske tre. Lite slitet och kala väggar. Sätt gärna upp en sminkspegel i badrummet. Belysningen i badrummet var inte tillräcklig. Flee solstolar och parasoller vid poolen. Folk paxar platser tidigt på morhonen så man kan bli utan!

Bekräftad gäst: 2019-07-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3015 omdömen
Utmärkt
 
1658
Väldigt bra
 
818
Bra
 
321
Mindre bra
 
105
Underkänt
 
113

5 senaste omdömen

2019-07-02

Inlägg av 56eriksson Ao Nang, Thailand

Väldigt fint och trevligt hotell!

Vacker miljö, fint poolområde och rent överallt! Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående på alla vis! Minus för dyr dricka till middagen även om du hade all-inklusive. Bra att det inte gick att paxa solstolar varken på stranden eller vid poolen, borde vara så på fler hotell! Missa inte Rethymnons mysiga gamla stadsdel eller att hyra bil. Enkelt att ta sig till exempel till Ellafonisis rosa strand eller mysiga Aghia Gallina! Kreta är fantastiskt, så mycket att erbjuda!

 
2019-06-11

Inlägg av lisaarns Gävle, Sverige

över förväntan

Rummet var fint, hade havsutsikt och den var mycket vacker och tid kunde spenderas på balkongen utan att ha tråkigt. Restaurangen erbjöd mycket god mat och variation, fanns mat för de som är lite kräsna också (ex nån köttbit och pommes). Frukosten var gudomlig och erbjöd allt från kall och varm frukost, samt en stor variation av frukter. Hotellet hade många arbetare på plats så det var alltid någon på plats om det behövdes. Bra service i allmänhet. Städningen på rummet var också över förväntan, de inte bara rengjorde utan vek alla våra kläder samt ordnade våra trassliga sladdar och dyl. Vi reste inte med barn men det fanns mycket barnfamiljer där, kanske inte perfekt för den som har det lite stökigare barnet då restaurangen kunde vid middagarna kännas lite "fin" och det drog till sig blickar om ett barn var högljudd elr dyl. Bilderna hotellet erbjuder tycker jag stämmer väl överens om det som erbjuds, så lita på dem! Vi fick en mycket fin semester och vi kände inte alls att vi behövde lämna hotellområdet (som förövrigt är MYCKET stort) då en mini-market fanns och även klädbutik om man glömt något hemma. Vi kommer återvända nästa år!

 
2018-11-08

Inlägg av HansE0148 Västerås, Sverige

Familjesemester

Reste med barn och barnbarn en vecka med all-inclusive. All-inclusive rekommenderas verkligen då man får tillgång till andra restauranger än huvudmatsalen. Speciellt Taverna uppskattades av hela familjen. Mycket bra och trevlig service överlag. Poolområdet trevligt och lätt att hitta platser. Stranden ligger nära och har solstolar, dock bör barnen vara lite äldre för att bada, det blir snabbt djupt vatten och vågor. För promenader och jogging är omgivningarna mycket bra, man är snabbt ute på "landet". Sammanfattningsvis ett toppenställe för hela familjen.

 
2018-06-26

Inlägg av HelenaW581

stelbent

Reste med familjen och boendet bra men i behov av modernisering, Omgivningarna vackra, rent o fräscht. Frukosten väldigt bra och att kunna välja äta lunch eller middag vid val av halvpension var bra. Det som förstörde vistelsen var tvånget för män att bära långa byxor vid middagen. På Apollos hemsida står vårdad klädsel. Jag trodde att vadlånga dressade shorts med skjorta inte skulle innebära några problem men tji fick jag. Totalstopp i dörren då benen på make o son syntes ca 10 cm. Jag har svårt förstå detta tankesätt när vi kvinnor kunde bära hur korta kjolar eller shorts vi ville. Saltvattenspoolen var trevlig och inte svårt få platser om man var i hyfsad tid. Havet nära men inte så barnvänligt. Spa personalen var proffsig även flera av de som arbetade i restaurangen, Vill särskilt lyfta fram Georgios Theodorakis som tog hand om oss och såg till att vi blev firade på våra födelsedagar.

 
2018-05-24

Inlägg av Jennie B

Hotell som passar barnfamiljer och äldre

Har nu varit en vecka här och mitt omdöme om hotellet är i det stora hela väldigt bra! Framförallt rent! Det är bra service och dem flesta av personalen är trevliga och hjälpsamma, men min känsla jag fått är att dem är trevligare mot äldre och barnfamiljer. Vi betalade halvpension vilket har varit väldigt bra men för oss så har det varit en besvikelse då det inte varit jättegod mat även om det finns i stora variationer, så är det enbart ett fåtal som faktiskt smakat bra. Frukosten var egentligen den bästa, enkel standardfrukost men gott. Det som förundrade oss mest var att vatten eller någon annan dryck inte ingick under middagen, men däremot under frukosten. Det är väldigt dyrt här också. Jag och min sambo hyrde en bil dem två första dagarna hos ett företag som heter traffic, dem sitter inne på hotellet och finns tillgängliga hela dagen och kvällen. Dem var jättetrevliga och serviceminded, egentligen hade vi hyrt samma bil för två dagar men så ville vi ha en annan sista dagen och dem gav oss en annan direkt utan någon extra kostnader, rekommenderar dem varmt! Hon som hjälpte oss heter Kristina, jättetrevlig och varm människa. Traffic får 5 stjärnor av oss definitiv! Ett plus är att det finns massageanläggning där dem är otroligt trevliga och tar väl hand om en!