1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aquila Rithymna Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Suzanne och Curt,
Lidingö

+
En fantastisk service och personligt bemötande. Charmiga omgivningar och inspirerande promenadstråk inom hotellets område.
-
Har faktiskt inga förslag. Inget saknades.

Bekräftad gäst: 2019-05-10


8 av 10

,

+
beliggenhed og tæt på restauranter og bus forbindelser
-
Et passende rum til underholdning af forskellig slags En der synger i lobbyen duer ikke runger i al den marmor Har lige været på Lanzarote på hotel Riu paraiso hotel fantastisk underholdning hver aften i en teateragtig sal. manglede også kleenex servietter til briller og lign.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Ljiljana ,
Malmö

+
Lägget
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Brita ,
Borlänge

+
Mycket trevlig personal. Vi vill gärna återkomma en fjärde gång.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


7 av 10

Diana,
Halmstad

+
Bra läge, jättefint och kändes lyxigt! Trevlig personal
-
För kallt i utepoolen, lite mer aktiviteter ex badland för ban med rutschkana Vi blev lovade ett rum m 2 rum! Men fick bara ett rum med 3 sängar, nackdel när man reser med ett barn och när man vid bokning blir lovad detta

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Jonas,
Stockholm

+
-
Ingen av utomhuspoolerna var uppvärmda. Har för mig att det stod i beskrivningen.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


8 av 10

Margareta,
Malmö

+
Maten
-
För mycket personal

Bekräftad gäst: 2018-10-27


7 av 10

Ann,
Boxholm

+
Frukosten
-
Bättre o större gym. Gamla maskiner och trasiga. Dålig luft o väldigt trångt!

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Kenneth,
Vimmerby

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

,

+
Hotelet ligger nära stranden, Personalen var så trevliga
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

2762 omdömen
Utmärkt
 
1522
Väldigt bra
 
757
Bra
 
290
Mindre bra
 
96
Underkänt
 
97

5 senaste omdömen

2018-11-08

Inlägg av HansE0148 Västerås, Sverige

Familjesemester

Reste med barn och barnbarn en vecka med all-inclusive. All-inclusive rekommenderas verkligen då man får tillgång till andra restauranger än huvudmatsalen. Speciellt Taverna uppskattades av hela familjen. Mycket bra och trevlig service överlag. Poolområdet trevligt och lätt att hitta platser. Stranden ligger nära och har solstolar, dock bör barnen vara lite äldre för att bada, det blir snabbt djupt vatten och vågor. För promenader och jogging är omgivningarna mycket bra, man är snabbt ute på "landet". Sammanfattningsvis ett toppenställe för hela familjen.

 
2018-06-26

Inlägg av HelenaW581

stelbent

Reste med familjen och boendet bra men i behov av modernisering, Omgivningarna vackra, rent o fräscht. Frukosten väldigt bra och att kunna välja äta lunch eller middag vid val av halvpension var bra. Det som förstörde vistelsen var tvånget för män att bära långa byxor vid middagen. På Apollos hemsida står vårdad klädsel. Jag trodde att vadlånga dressade shorts med skjorta inte skulle innebära några problem men tji fick jag. Totalstopp i dörren då benen på make o son syntes ca 10 cm. Jag har svårt förstå detta tankesätt när vi kvinnor kunde bära hur korta kjolar eller shorts vi ville. Saltvattenspoolen var trevlig och inte svårt få platser om man var i hyfsad tid. Havet nära men inte så barnvänligt. Spa personalen var proffsig även flera av de som arbetade i restaurangen, Vill särskilt lyfta fram Georgios Theodorakis som tog hand om oss och såg till att vi blev firade på våra födelsedagar.

 
2018-05-24

Inlägg av Jennie B

Hotell som passar barnfamiljer och äldre

Har nu varit en vecka här och mitt omdöme om hotellet är i det stora hela väldigt bra! Framförallt rent! Det är bra service och dem flesta av personalen är trevliga och hjälpsamma, men min känsla jag fått är att dem är trevligare mot äldre och barnfamiljer. Vi betalade halvpension vilket har varit väldigt bra men för oss så har det varit en besvikelse då det inte varit jättegod mat även om det finns i stora variationer, så är det enbart ett fåtal som faktiskt smakat bra. Frukosten var egentligen den bästa, enkel standardfrukost men gott. Det som förundrade oss mest var att vatten eller någon annan dryck inte ingick under middagen, men däremot under frukosten. Det är väldigt dyrt här också. Jag och min sambo hyrde en bil dem två första dagarna hos ett företag som heter traffic, dem sitter inne på hotellet och finns tillgängliga hela dagen och kvällen. Dem var jättetrevliga och serviceminded, egentligen hade vi hyrt samma bil för två dagar men så ville vi ha en annan sista dagen och dem gav oss en annan direkt utan någon extra kostnader, rekommenderar dem varmt! Hon som hjälpte oss heter Kristina, jättetrevlig och varm människa. Traffic får 5 stjärnor av oss definitiv! Ett plus är att det finns massageanläggning där dem är otroligt trevliga och tar väl hand om en!

 
2017-01-07

Inlägg av Nopan Aland Island, Finland

En mycket trevligt hotell!

Redan ankomsten till hotellet var trevligt; vi blev genast serverade förfriskningar medan vi checkade in. Hotellet är rätt så stort men ändå mysigt, speciellt lägenheterna. Det som är absolut bäst är personalen i restaurangen och maten. Vi fick ett fantastiskt hjärtligt bemötande, och vi grät faktiskt när vi skulle ta avsked, hur ofta händer det? :-)

 
2016-08-14

Inlägg av simon_torn

Rekommenrera hotell

Fint rum med badrum och stor terrass med solsängar. Städningen helt ok. Frukosten också okej om än lite tråkig. Gick dock att beställa till special ägg etc. Personalen var otroligt rolig och gäst- samt servicevänlig. Vi hade några jättekul drinkkvällar i baren efter det att vi kom hem från stan. Kan absolut rekommendera detta hotell!