Kundomdömen om Aquila Rithymna Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 395 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Maryam,
Stockholm

+
Nära strand, fin miljö närhet till bussar,
-
Maten var ensidigt och inte ens i närheten av grekisk kultur, receptionen informerade felaktighet gällande avtal och mat detta medförde problem att inte fick mat sista resedagen trots vår flyg var sent på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Lars,
Kinna

+
Alt perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Pia,
Vännäs

+
Maten och hela området
-
Det finns 1 sak...flytta ombytesbåset (urinoar) som är utanför restaurangen, det stinker urin i en omkrets av 20 meter kring detta. Sitter man ute och äter så känner man stanken, vidrigt. Vi satt bara ute och åt 1 måltid av 15 pga detta.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

Ebba,
Stockholm

+
Servicen helt klart!! Man blev vän med personalen och de var duktiga att ge en personlig service upplevelse. Man var inte bara en i mängden, bara positivt!
-
Bilderna på hemsidan gjorde knappt hotellet rättvisa mot hur fint det faktist var!!

Bekräftad gäst: 2019-10-25


8 av 10

,

+
Närheten till havet. Den stora trädgården. Läget i ett trevligt litet samhälle, där det mesta fanns.
-
Hårda sängar. Mygg och knott fast vi bodde på fjärde våningar. Dålig strand. Vet inte om det går att förbättra med mer sand.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


9 av 10

Camilla,
Vaxholm

+
Fantastiska frukost- och middagsbuffer. Väldigt nära till stranden som är fin (sten och sand), fina lekområden och många pooler. Under lågsäsong är inomhuspoolen oslagbar då vädret varierar. Stort fint och fräscht hotell, mycket rent både inomhus och utomhus (inkl strand).
-
Priserna på lunch i cafeterian är väldigt höga. I Mournies kan man få gyros till bra pris, men i övrigt hög prisnivå. Dryckespriserna är mycket höga! Särskilt 50:- för vatten känna lite surt. Allt övrigt var bra, förutom att utbudet begränsades avsevärt efter halva resan då de började stänga lekområden, affärer, restauranger.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


8 av 10

Mikael,
Västerås

+
Läget och maten, fria solstolar
-
Uppgradera gymet, rummen är inte 5 stjärnor, snarare 3, behöver renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


7 av 10

Terhi,
salminen

+
-
på middagen sprang personal lite som virrande hönor , de hade inte specifika bord aatt ta hand om väldigt stressande när man är 4 st och det frågar bara en person vad man ska dricka till maten sen stressar till nästa bord , med så mycket personal borde de räcka med att man tar han om bara vissa bord så blir det bättre ordning ... städningen på rummen var helt okej förutom att de inte bytte lakan någon gång under veckan

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

Christer,
Älvängen

+
Bra service, rent och snyggt, trevlig personal
-
Vatten dyrt, kunde ingå i middagen

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Strandnära och flera pooler att välja på. Trevlig personal, god och fräsch buffémat, och trevliga alternativa restauranger på hotellet. Barnvänligt. Lätt att ta sig in till staden med buss eller taxi.
-
Vi trivdes med familjerummet, det finns tecken på visst slitage. Ingen lyxig inredning på rummet. Helt ok sängar, två lite gammeldags skåp. Vi upplevde att luftkonditioneringen skramlade och lät väldigt mycket.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3029 omdömen
Utmärkt
 
1667
Väldigt bra
 
821
Bra
 
321
Mindre bra
 
106
Underkänt
 
114

5 senaste omdömen

2019-11-06

Inlägg av barbroa373 Eskilstuna, Sverige

Fru Strand

Fina rum med havsutsikt på de flesta. I rummen på den västra sidan har du begränsad havsutsikt men härlig eftermiddagssol från balkongen. Bra mat. Vi hade halvpension och det räckte bra eftersom det var så rikligt med mat både till frukost och till middag. Stor härlig trädgård. Bra med inomhusbassäng. Trevligt närområde med många affärer och restauranger. Det negativa var att stranden var dålig. Stenar och sand, som man sjönk ned i. Dyr dricka vid middagen.

 
2019-07-02

Inlägg av 56eriksson Ao Nang, Thailand

Väldigt fint och trevligt hotell!

Vacker miljö, fint poolområde och rent överallt! Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående på alla vis! Minus för dyr dricka till middagen även om du hade all-inklusive. Bra att det inte gick att paxa solstolar varken på stranden eller vid poolen, borde vara så på fler hotell! Missa inte Rethymnons mysiga gamla stadsdel eller att hyra bil. Enkelt att ta sig till exempel till Ellafonisis rosa strand eller mysiga Aghia Gallina! Kreta är fantastiskt, så mycket att erbjuda!

 
2019-06-11

Inlägg av lisaarns Gävle, Sverige

över förväntan

Rummet var fint, hade havsutsikt och den var mycket vacker och tid kunde spenderas på balkongen utan att ha tråkigt. Restaurangen erbjöd mycket god mat och variation, fanns mat för de som är lite kräsna också (ex nån köttbit och pommes). Frukosten var gudomlig och erbjöd allt från kall och varm frukost, samt en stor variation av frukter. Hotellet hade många arbetare på plats så det var alltid någon på plats om det behövdes. Bra service i allmänhet. Städningen på rummet var också över förväntan, de inte bara rengjorde utan vek alla våra kläder samt ordnade våra trassliga sladdar och dyl. Vi reste inte med barn men det fanns mycket barnfamiljer där, kanske inte perfekt för den som har det lite stökigare barnet då restaurangen kunde vid middagarna kännas lite "fin" och det drog till sig blickar om ett barn var högljudd elr dyl. Bilderna hotellet erbjuder tycker jag stämmer väl överens om det som erbjuds, så lita på dem! Vi fick en mycket fin semester och vi kände inte alls att vi behövde lämna hotellområdet (som förövrigt är MYCKET stort) då en mini-market fanns och även klädbutik om man glömt något hemma. Vi kommer återvända nästa år!

 
2018-11-08

Inlägg av HansE0148 Västerås, Sverige

Familjesemester

Reste med barn och barnbarn en vecka med all-inclusive. All-inclusive rekommenderas verkligen då man får tillgång till andra restauranger än huvudmatsalen. Speciellt Taverna uppskattades av hela familjen. Mycket bra och trevlig service överlag. Poolområdet trevligt och lätt att hitta platser. Stranden ligger nära och har solstolar, dock bör barnen vara lite äldre för att bada, det blir snabbt djupt vatten och vågor. För promenader och jogging är omgivningarna mycket bra, man är snabbt ute på "landet". Sammanfattningsvis ett toppenställe för hela familjen.

 
2018-06-26

Inlägg av HelenaW581

stelbent

Reste med familjen och boendet bra men i behov av modernisering, Omgivningarna vackra, rent o fräscht. Frukosten väldigt bra och att kunna välja äta lunch eller middag vid val av halvpension var bra. Det som förstörde vistelsen var tvånget för män att bära långa byxor vid middagen. På Apollos hemsida står vårdad klädsel. Jag trodde att vadlånga dressade shorts med skjorta inte skulle innebära några problem men tji fick jag. Totalstopp i dörren då benen på make o son syntes ca 10 cm. Jag har svårt förstå detta tankesätt när vi kvinnor kunde bära hur korta kjolar eller shorts vi ville. Saltvattenspoolen var trevlig och inte svårt få platser om man var i hyfsad tid. Havet nära men inte så barnvänligt. Spa personalen var proffsig även flera av de som arbetade i restaurangen, Vill särskilt lyfta fram Georgios Theodorakis som tog hand om oss och såg till att vi blev firade på våra födelsedagar.