Hotell Atrion på Kreta, Grekland

  • Prisvärt och välskött
  • Strandnära läge
  • Bo upp till 7 personer

Atrion på Kreta är ett omtyckt hotell med ett centralt läge och kort gångavstånd från stranden. Här finns ett stort poolområde med en stor pool omgiven av en palmträdgård. På hotellet finns lägenheter i olika storlekar där upp till sju vuxna får plats. Reser du med barn finns här en lekplats och stora ytor för lek och bus.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-7 personer. Trerumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge med närhet till havet och affärer, busshållplats
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 596 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet Atrion ligger centralt i Agia Marina på Kreta, och kombinerar närheten till restauranger och butiker med kort avstånd till stranden. Det finns trädgård och gräsmatta på hotellet och en liten lekplats för barn. Poolområdet är stort och i den stora poolen finns en barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Pool-/snackbar. Underhållning några kvällar i veckan i form av musikkväll vid poolbaren och kretensisk afton.

Gratis wifi på hotellområdet. Restaurang, á la carte-restaurang som är öppen dagtid, bar och sällskapsrum med tv. Massage och room service mot avgift. Tvättservice mot avgift. Många trappor inom hotellområdet. Ca 2 kilometer till Platanias och ca 9 kilometer till Chania stad. Lokal trafik.

Måltider

Lägenheterna: Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg.
Rummen: Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Frukostbuffén serveras kl. 7.00-10:00 och middagsbuffén kl. 19.00-21.00.

Bra att veta

Tack vare sitt miljöarbete har Atrion antagits som "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program.

Säsongsinformation

Sommaren 2020 serveras såväl frukost som middag som á la carte.