Kundomdömen om Atrion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 665 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Service
-
Aktiviteter

Bekräftad gäst: 2021-07-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
poolen, maten,
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


2 av 10

+
Inget!
-
Allt!

Bekräftad gäst: 2021-07-17


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


4 av 10

+
Personal som jobbar i restaurangen. Tusen tack för flickor💖
-
Städning, vi fick bara 5 gånger städning per 3 veckor! Sängkläder och handdukar, dem är jättegammla och trasiga! Om de hyra lägenheten/rummet det kanske kan dem lämna lite städningmedel i rummet?! Vi har köpt diskmedel, diskhandduk, tvål, luftfräschare... att städa själv i lägenheten!!! I lägenheten fins inte vattenkokare och hårtork! Dem måste bli snällare med gäster, t.ex. vi hade en utflykt och kommer lite, 10 min. senare det var kl. 21.10 till middag. Vi fik inte mat p.av dem jobbar till kl.21.00!!! Det var bara 10 min.senare!!! Snälla, vänta lite gästerna kanske dem är på trafik eller hände någon annat... Vi var jättehungrig efter utflykten...

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-10


10 av 10

+
Atrion är bra, blir 10 p på allt, vi bor alltid där.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-10


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

601 omdömen
Utmärkt
 
259
Väldigt bra
 
222
Bra
 
87
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-08-25

Inlägg av HMPR Göteborg, Sverige

Bra trestjärnigt hotell

Vi bodde på hotellet en vecka och fick ett rum högts upp med både lite pool och havsutsikt. Rummet var stort och fräscht och det var lugnt och skönt. Sängarna var något hårda, men vi fick veta (tyvärr sista dagen) att man hade kunnat få en bäddmadrass om man hade frågat. Läget på hotellet är jättebra, då det är nära både till stranden, matbutiker och bra restauranger. Personalen var alltid trevliga och hjälpsamma och städningen var bra. Poolområdet var stort och välskött och poolen var stor och det fanns en bra poolbar. Hotellet hade happy hour i baren 16.00-18.00 då man fick 40% på öl, cocktails och drinkar. Det var lite små skavanker här och där och köksredskapen skulle behöva utökas, men i det stora hela var det ett väldigt bra trestjärnigt hotell. Vi skulle kunna tänka oss att bo här igen.

 
2019-11-06

Inlägg av carinas234 Ljusdal, Sverige

Atrion hotell kreta

Varm skön pool trevligt rum å utsikt över poolen, vi hade endast frukost på hotellet stort utbud av mat runt om på stan toaletten var väldigt skitig även Överdraget på sängen som tillslut byttes ut av trevlig personal

 
2019-11-02

Inlägg av bengtrnilsson Furulund, Sverige

Mycket bra pool för motionssimning

Mycket bra hotell, speciellt poolen gillade jag, perfekt för motionssimning. 30 m lång pool, inte en massa konstiga kurvor, utan man kunde simma rakt, fram och tillbaka. Linjer (svart kakel) i botten som man kunde följa så att man inte simmade snett. Precis som det ska vara i en motionsbassäng.

 
2019-10-28

Inlägg av ullalindlof

Bästa balkongen

Hade beställt balkong med poolutsikt och det fick vi. Andra våningen och precis vid poolen. Härligt att sitta och titta på folk och ta något att äta. Vi fixade lite mat själva och saknade en ugn. Lite dåligt med köksutrustning. Det är kanske inte så många som lagar egen mat, men borde vara lite bättre ändå. Saknade äggkoppar, men det hade de inga när vi frågade. Lite hårda sängar, så bäddmadrasser hade inte skadat. Fick städat och rena lakan o handdukar, inget att klaga på där. Vi trivdes bra där, nära till det mesta.

 
2019-09-04

Inlägg av 46emile Borlänge, Sverige

Mycket trevligt!

Första gången på kreta och valet föll på atrion och ångrar inte en sekund riktigt fina superiorrum bra städar och modernt. Mycket trevlig personal och bra frukost. Hit kommer jag och min kvinna mer gånger tillbaka :)