Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 892 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-
Dåligt utrustat kök

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Lugnt och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Poolområder
-
Inga synpunkter

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Helt OK
-
Det var OK

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Låg nära stranden. Fint poolområde.
-
Rummet var mörkt och dystert.

Bekräftad gäst: 2023-11-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-04


6 av 10

+
Personalen
-
Utsikten från rummet

Bekräftad gäst: 2023-11-04


6 av 10

+
Lugnt o nära till stranden och restauranger. Grönt i hotellområdet gjorde det trivsamt. Inklusive apelsin o citronräd.
-
Frukostkvaliteten. Poolmområdet var trångt. Gräsmattan med svalkande palmer intill där man velat ligga i sol/skuggan fick ej beträdas???? Det kändes verkligen konstigt. Men fint var det. 3 stjärnor

Bekräftad gäst: 2023-11-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-03


6 av 10

+
Just deras läge.
-
De kan se över sin frukost buffén och att allt finns på fyllt varje dag.

Bekräftad gäst: 2023-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

715 omdömen
Utmärkt
 
339
Väldigt bra
 
244
Bra
 
94
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2023-10-06

av Roger W

Bästa läget

Endast klagomål på personal. Städ. hälsade knappt vilket är ovanligt när man säger ”Kalimera”. Även receptionspersonal verkade inte tycka om sitt jobb samtidigt som de idiotförklarar sina kunder när man vill behålla rummet. Annars bra och stor pool, stor gräsyta för barnlek och läget så klart. Det bästa längs Chaniakusten som inte har strandläge, vilket är en fördel vår och höst

 
2023-06-05

av lotta_de_laval Kungsbaka

Strandnära

Bodde på detta hotel för 8 år sedan Och återvände i år. Bodde i en marklägenhet Sängarna behöver nog uppdateras då iaf våra var slitna. Även lakanen va slitna med flera småhål. Bra städning Fräscht rum med det nödvändigaste för att fixa egen frukost Fint poolområde med intilliggande taverna Trevlig och serviceminded personal nära strand, buss och affärer

 
2023-05-31

av R1967COmichaels Stockholms län, Sverige

Behagligt semesterhotell med utmärkt pool

Hotellet ligger bra till i centrala Agia Marina med gott om restauranger och butiker i närheten. Flera av restaurangerna närmast hotellet håller dessutom riktigt bra kvalitet. Stranden ligger praktiskt taget på andra sidan gatan. Nästan precis utanför hotellet går en lokalbuss in till Chania och ungefär 30 minuters promenad bort ligger Platanias med ytterligare restauranger och övrigt nödvändigt utbud. Hotellet har också egen avgiftsfri parkering och under vår vistelse var det inga problem att få plats. Hotellet som sådant är hyfsat stort med flera olika huskroppar. Vi hade rum med balkong mot poolområdet och eftermiddagssol, vilket var väldigt trevligt. Rummet var av standardnivå och hade ungefär det man kan förvänta sig. Sängarna var sköna och städningen fungerade bra. Poolområdet var ett av hotellets stora plus. Poolen som sådan är rejäl och solen kommer åt området större delen av dagen. Dagtid såg det ut att vara lite ont om solsängar, men lite senare på eftermiddagen var det lätt att få plats. Vattnet var behagligt trots att vi besökte hotellet i mitten av maj. Frukosten höll ganska bra nivå och tillhandahöll ungefär det man kan förvänta sig. Ett plus i kanten för att de fixade sojamjölk när det efterfrågades. Däremot var både juicen och kaffet av sämre kvalitet. Hotellets allra största plus är dess personal. Alla vi pratade med var mycket trevliga och serviceinriktade, samt pratade bra engelska. Några saker finns även på minussidan. Duschen var av typen kabin med öppen dörr, vilket ofrånkomligen leder till att hela badrummet blir nedstänkt när man duschar. Dessutom fanns tvål och schampo i en uppsättning när man anlände, men det fylldes inte på under veckan. Det var inget problem att få mer när man pratade med receptionen, men att inte fylla på i alla fall någon gång under veckan framstår som dumsnålt. Sammantaget är detta ett bra hotell som det är enkelt att trivas på och som absolut kan rekommenderas. Det är inget lyxhotell, men vi var absolut nöjda sett till vad vi betalade för vår vistelse.

 
2022-11-14

av rainalds2020

Underbart semesterhotell

Trevligt hotell med bra läge nära stranden. Poolen var stor med möjlighet till motionssimning och gratis solstolar. Rummet var rent, möjligen saknades några lådor för kläder. Det fanns ett pentry med enkel utrustning. Vi fick tvål och schampo i början och en fruktkorg i välkomstgåva. Personalen var mycket tillmötesgående på alla sätt. Frukostbuffén hade ett rikligt utbud på kalla och varma rätter. Det fanns återvinningsstationer för sopor.

 
2022-06-16

av V3407XDsamuelm Göteborg, Sverige

Nära en fyra.

Trevligt hotel centralt i Agia Marina. Väldigt trevlig personal! Vi hade halvpension. Frukosten var bra och kvällsmaten var mycket bra och vällagad buffé. Poolen var stor och djup. Bra bar vid poolen. Plus för små smakprov (bruchetta eller smoothie eller liknande) som personal bjöd alla på runt poolen varje dag. Som på de flesta ställen så var det fajt om solsängarna vid poolområdet. Kändes som att det var få platser i förhållande till antal gäster. Det var inte tillåtet att boka och gå därifrån men det skedde hela tiden vilket är ett stressmoment men det går fort att promenera till stranden och köpa sig en solstol där å andra sidan. Vad som avgör mycket är vilket rum man får. Du kan få balkong in mot ett gångstråk eller trapphus om du har otur. Vi betalde extra för att inte bo på bottenplan. Detta fick vi också, på ena sidan. På andra sidan var vi ca 60 cm över mark och där körde bilar och sopbilar m.m vilket gör att betyget blev tre och inte högre. Uteserveringen ligger precis jämte en biluthyrning där de, ibland, tvättade bilar med högtryckstvätt när man satt och njöt av maten som bäst. Skulle kunna tänka oss att återkomma men då om man fick rum där man slipper vakna av sopbilar m.m. varje morgon.