Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 749 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vi bodde på Stellina Village.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
Läget samt storleken av rummen. Mycket bra att det fanns en uppvärmd pool.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Allt.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
Personalen och rummen
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Rent trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Kom ihåg att dessa svar skall kopplas till hotell Stellina då vi blev ombokade. Lugnt hotell, bra service av all personal. Bra mat, rent och städat. Nära till det mesta. Mycket nöjda med vistelsen.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


10 av 10

+
OBS! SVAREN GÄLLER STELLINA VILLAGE dit vi blev omplacerade.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


8 av 10

+
Städningen och personalen
-
Hotellet var fint, men knappast 4 stjärnigt. Jag vet att standarden är sämre i Grekland. Vi hade ju bokat ett sämre hotell och blev ombokade så vi är ändå nöjda. Små fel här och där. Dörrar som inte riktig gick att stänga, glödlampor som inte funkade. Små skit fel som är väldigt lätta att åtgärda men ändå inte gjorts.

Bekräftad gäst: 2022-11-05


7 av 10

+
Lite avskilt men ändå nära till stranden och huvudgatan.”
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

664 omdömen
Utmärkt
 
302
Väldigt bra
 
235
Bra
 
90
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2022-11-14

av rainalds2020

Underbart semesterhotell

Trevligt hotell med bra läge nära stranden. Poolen var stor med möjlighet till motionssimning och gratis solstolar. Rummet var rent, möjligen saknades några lådor för kläder. Det fanns ett pentry med enkel utrustning. Vi fick tvål och schampo i början och en fruktkorg i välkomstgåva. Personalen var mycket tillmötesgående på alla sätt. Frukostbuffén hade ett rikligt utbud på kalla och varma rätter. Det fanns återvinningsstationer för sopor.

 
2022-06-16

av V3407XDsamuelm Göteborg, Sverige

Nära en fyra.

Trevligt hotel centralt i Agia Marina. Väldigt trevlig personal! Vi hade halvpension. Frukosten var bra och kvällsmaten var mycket bra och vällagad buffé. Poolen var stor och djup. Bra bar vid poolen. Plus för små smakprov (bruchetta eller smoothie eller liknande) som personal bjöd alla på runt poolen varje dag. Som på de flesta ställen så var det fajt om solsängarna vid poolområdet. Kändes som att det var få platser i förhållande till antal gäster. Det var inte tillåtet att boka och gå därifrån men det skedde hela tiden vilket är ett stressmoment men det går fort att promenera till stranden och köpa sig en solstol där å andra sidan. Vad som avgör mycket är vilket rum man får. Du kan få balkong in mot ett gångstråk eller trapphus om du har otur. Vi betalde extra för att inte bo på bottenplan. Detta fick vi också, på ena sidan. På andra sidan var vi ca 60 cm över mark och där körde bilar och sopbilar m.m vilket gör att betyget blev tre och inte högre. Uteserveringen ligger precis jämte en biluthyrning där de, ibland, tvättade bilar med högtryckstvätt när man satt och njöt av maten som bäst. Skulle kunna tänka oss att återkomma men då om man fick rum där man slipper vakna av sopbilar m.m. varje morgon.

 
2022-05-30

av Joachim S

Trevligt, superservice & smidigt på alla plan :)

Under 6 heldygn vi var där möttes vi endast av glad och tillmötesgående personal i alla nivåer. Väl tilltagna luftiga rum. Vi bodde på bottenvåning mot poolen med uteplats. Något lyhört på uteplatsen mellan lägenheterna men stängde man till kärleksnästet hördes inte något utifrån. Perfekt ;) Bra frukostbuffe med massor av mumsiga val som varierade under veckan. Inga problem att få special frukostpaket om man skulle iväg på äventyr innan buffen öppnade etc. Stor pool med djup från 1,25-+3m, havet 2-3min gångavstånd och till affär mindre än 1min (om man inte har problem med trappor). Enda minuset jag kan komma på är antalet solstolar vid poolen vs hotellgäster. (Trots havet så nära). För den som inte charterpaxade en solbädd före 08:30 fick typ vänta till eftermiddag kväll om man ville ta en kall bärtz & chilla där. Är man redigt lat så har poolbaren även lättare matservering typ grekisk sallad, souvlaki etc. Åker jag tillbaks till samma del av Kreta av nån anledning så väljer jag samma hotell lätt 👍🏼

 
2021-10-01

av B6293HRsama Göteborg, Sverige

Väl värt ett besök

Härligt poolområde som alltid var fräscht och välstädat. En helt okej lunch i poolbaren med väldigt trevlig personal. Fräsch rum med kylskåp där städning fungerade bra. Läget är det som gjorde Atrion bäst. Väldigt nära till strand och nära till många bra restauranger.

 
2020-08-25

av HMPR Göteborg, Sverige

Bra trestjärnigt hotell

Vi bodde på hotellet en vecka och fick ett rum högts upp med både lite pool och havsutsikt. Rummet var stort och fräscht och det var lugnt och skönt. Sängarna var något hårda, men vi fick veta (tyvärr sista dagen) att man hade kunnat få en bäddmadrass om man hade frågat. Läget på hotellet är jättebra, då det är nära både till stranden, matbutiker och bra restauranger. Personalen var alltid trevliga och hjälpsamma och städningen var bra. Poolområdet var stort och välskött och poolen var stor och det fanns en bra poolbar. Hotellet hade happy hour i baren 16.00-18.00 då man fick 40% på öl, cocktails och drinkar. Det var lite små skavanker här och där och köksredskapen skulle behöva utökas, men i det stora hela var det ett väldigt bra trestjärnigt hotell. Vi skulle kunna tänka oss att bo här igen.