Kundomdömen om Atrion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 93 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Bra läge med närhet till havet och affärer, busshållplats
-
Vi var där sista veckan när hotellet stängdes ned och det märktes tyvärr eftersom poolbaren stängdes ned, ingen uppvärmning av poolen, det var någon slags avslutningsfest för greker på hotellet men inga svenskar verkar ha varit inbjudna ? Allt detta kan förbättras ! Tyvärr blev det en obehaglig överaskning med alla hemlösa katter som sprang runt på hotellet och som vi och några till faktiskt gav lite mat och vatten men som blir helt hemlösa nu när hotellet stängde ned. Detta var inte roligt att behöva uppleva. Det var samma sak med flera hemlösa hundar en liten bit från hotellet om vi gav mat och vatten men som nu blir helt hemlösa när hotell och butiker stänger ned = fruktansvärt att se !

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


6 av 10

+
Bra städning, bra pool. Trevlig personal. Gulliga katter :-)
-
Bättre WiFi, logistiken vid incheckningen där borde de ha några extra personal, det var kö och tog lång tid. Hotellet bör ha varor hemma till oss som betalar för en veckas sem. Det var mycket som tog slut, glass, vin och öl. Inte så najs att få ursäkten att "vi stänger om några dagar" så det är slut. De hade lätt kunnat köpa grejer på butiken bredvid hotellet. Det gjorde att man som gäst kände sig inte jättevälkommen, att de bara ville stänga för säsongen. Vi som är där sista veckan bör känna samma upplevelse som gästerna får uppleva på sommaren.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Centralt men bra avskildhet, stor bassäng, fräsch bar, god mat. Trevlig personal.
-
En del saker, framförallt gällande dryck, var slut, vilket ger en frustration när man är på semester. Baren stängde vissa kvällar tidigare än avsedd tid, fanns få andra alternativ pga sent på säsongen. Gav en känsla av att känna sig lite till besvär som gäst. Personalen verkade ha en egen tillställning med uppenbart inbjudna sista kvällen på hotellet vilket kändes lite både och. Gällande sömnen, lite hårda kuddar.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


6 av 10

+
Läget
-
Dryck bör ingå till middagen om man köpt halvpension. Fräschare filtar att ha som täcke önskas. Mer dämpad belysning i matsalen, andra dukar till middagen än de som användes till frukosten, tända lite ljus för att få lite mysigare atmosfär. VIKTIGT!! Ge information till resenärer som reser under höstlovet att Agia Marina är mer el mindre stängt., många restauranger och affärer har stängt. Borde vara en betydligt större prisreducering pga detta, tycker vi fick betala ett överpris. Hotellet stängde dagen efter vi åkte, och middagsbufféen blev mindre och mindre, sista dagen fick vi efterrätten som varit till middagen dagen före till frukostbuffén... bl a....

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


7 av 10

+
Bra läge, rent och fräscht, fin pool
-
Tips poolen borde vara uppvärmd i oktober, frukostbuffén kunde ha varit mer spännande

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
Centralt, nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

596 omdömen
Utmärkt
 
256
Väldigt bra
 
220
Bra
 
87
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-08-25

Inlägg av HMPR Göteborg, Sverige

Bra trestjärnigt hotell

Vi bodde på hotellet en vecka och fick ett rum högts upp med både lite pool och havsutsikt. Rummet var stort och fräscht och det var lugnt och skönt. Sängarna var något hårda, men vi fick veta (tyvärr sista dagen) att man hade kunnat få en bäddmadrass om man hade frågat. Läget på hotellet är jättebra, då det är nära både till stranden, matbutiker och bra restauranger. Personalen var alltid trevliga och hjälpsamma och städningen var bra. Poolområdet var stort och välskött och poolen var stor och det fanns en bra poolbar. Hotellet hade happy hour i baren 16.00-18.00 då man fick 40% på öl, cocktails och drinkar. Det var lite små skavanker här och där och köksredskapen skulle behöva utökas, men i det stora hela var det ett väldigt bra trestjärnigt hotell. Vi skulle kunna tänka oss att bo här igen.

 
2019-11-06

Inlägg av carinas234 Ljusdal, Sverige

Atrion hotell kreta

Varm skön pool trevligt rum å utsikt över poolen, vi hade endast frukost på hotellet stort utbud av mat runt om på stan toaletten var väldigt skitig även Överdraget på sängen som tillslut byttes ut av trevlig personal

 
2019-11-02

Inlägg av bengtrnilsson Furulund, Sverige

Mycket bra pool för motionssimning

Mycket bra hotell, speciellt poolen gillade jag, perfekt för motionssimning. 30 m lång pool, inte en massa konstiga kurvor, utan man kunde simma rakt, fram och tillbaka. Linjer (svart kakel) i botten som man kunde följa så att man inte simmade snett. Precis som det ska vara i en motionsbassäng.

 
2019-10-28

Inlägg av ullalindlof

Bästa balkongen

Hade beställt balkong med poolutsikt och det fick vi. Andra våningen och precis vid poolen. Härligt att sitta och titta på folk och ta något att äta. Vi fixade lite mat själva och saknade en ugn. Lite dåligt med köksutrustning. Det är kanske inte så många som lagar egen mat, men borde vara lite bättre ändå. Saknade äggkoppar, men det hade de inga när vi frågade. Lite hårda sängar, så bäddmadrasser hade inte skadat. Fick städat och rena lakan o handdukar, inget att klaga på där. Vi trivdes bra där, nära till det mesta.

 
2019-09-04

Inlägg av 46emile Borlänge, Sverige

Mycket trevligt!

Första gången på kreta och valet föll på atrion och ångrar inte en sekund riktigt fina superiorrum bra städar och modernt. Mycket trevlig personal och bra frukost. Hit kommer jag och min kvinna mer gånger tillbaka :)