Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med poolutsikt. Kylskåp. Kaffebryggare. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 17-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet i varierande storlekar. Balkong eller markterrass. Nästan alla lägenheter, undantaget några lägenheter med markterrass, är renoverade. Några lägenheter har flera trappsteg för att komma fram till lägenheten. Vissa lägenheter med markterrass har några trappsteg upp till uteplatsen. Sovrum med kombinerat minikök. Två enkelsängar. Vissa lägenheter har möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 15-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet i nedsänkt markplan

Trerumslägenhet i nedsänkt markplan. Vissa lägenheter har ingen uteplats, vissa har markterrass. Två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar, där den ena är placerad i ett av sovrummen. Minikök med kokplattor, vattenkokare, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 37-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenhet balkong eller markbalkong. Två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. I några trerumslägenheter är det ena sovrummet litet. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa eller i enkelsäng. Om alla extrabäddar används blir det trångt i lägenheten. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer/2-6 personer/2-7 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong. Ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa eller i enkelsängar. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.