Rumstyper på Atrion

Dubbelrum

Fina och enkla dubbelrum. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 17-23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter i varierande storlekar. Samtliga lägenheter, förutom några av lägenheterna med markterrass, är renoverade. Vissa lägenheter har möjlighet till extrabädd. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller markterrass. I vissa lägenheter med markterrass är det några trappsteg upp till uteplatsen. Städning 6 ggr/vecka.Till några lägenheter är det flera trappsteg för att komma fram till lägenheten.

Rumsstorlek: ca 15-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet i nedsänkt markplan

Trerumslägenheter i nedsänkt markplan med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. Möjlighet till två extrabäddar, där den ena är placerad i ett av sovrummen. Kokplattor, vattenkokare, mikrovågsugn, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Vissa lägenheter har ingen uteplats, vissa har markterrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter

Små trerumslägenheter med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. I vissa trerumslägenheter är det ena sovrummet litet. Om alla extrabäddar används blir det trångt i lägenheten.. Kokplattor, vattenkokare, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer/2-6 personer/2-7 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Alla tvårumslägenheter har kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.