Dubbelrum

Fina och enkla dubbelrum. Kylskåp och kaffebryggare. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 17-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter i varierande storlekar. Nästan alla lägenheter,undantaget några lägenheter med markterrass, är renoverade. Vissa lägenheter har möjlighet till extrabädd. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller markterrass. Städning 6 ggr/vecka.

Några lägenheter har flera trappsteg för att komma fram till lägenheten.
Vissa lägenheter med markterrass har några trappsteg upp till uteplatsen.

Rumsstorlek: ca 15-22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet i nedsänkt markplan

Trerumslägenheter i nedsänkt markplan med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. Möjlighet till två extrabäddar, där den ena är placerad i ett av sovrummen. Kokplattor, vattenkokare, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Vissa lägenheter har ingen uteplats, vissa har markterrass. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter

Små trerumslägenheter med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. I vissa trerumslägenheter är det ena sovrummet litet. Om alla extrabäddar används blir det trångt i lägenheten.. Kokplattor, vattenkokare, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer/2-6 personer/2-7 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Alla tvårumslägenheter har kokplattor, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.