Hotell Atrion på Kreta, Grekland

  • Prisvärt och välskött
  • Strandnära läge
  • Bo upp till 7 personer
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Atrion på Kreta är ett omtyckt hotell med ett centralt läge och bara en kort promenad från stranden. I en härlig palmträdgård finns ett stort poolområde med en stor pool med barnsektion. På hotellet finns lägenheter i olika storlekar där upp till sju vuxna får plats. Reser du med barn finns här en lekplats och stora ytor för lek och bus.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-7 personer. Trerumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Hotell området var fint, rena och nyrenoverade dubbelrum. Stor fräsch pool, bra personal på hotel...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 627 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet Atrion ligger centralt i Agia Marina på Kreta, och kombinerar närheten till restauranger och butiker med kort avstånd till stranden. Det finns trädgård och gräsmatta på hotellet och en liten lekplats för barn. Poolområdet är stort och i den stora poolen finns en barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Pool-/snackbar.

Underhållning några kvällar i veckan i form av musikkväll vid poolbaren och kretensisk afton. Restaurang, á la carte-restaurang som är öppen dagtid, bar och sällskapsrum med tv.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Massage och room service mot avgift. Tvättservice mot avgift. Många trappor inom hotellområdet. Ca 2 kilometer till Platanias och ca 9 kilometer till Chania stad. Lokal trafik.

Hållbarhet Hotellet jobbar strategiskt och långsiktigt med hållbarhet. Det är certifierat enligt Travelife Gold och har miljömärkningen Green Key. Hotellet är också med i Tripadvisors Green Leader-program, som ett Platinum Level Green Leader-hotell.

Måltider

Lägenheterna: Inga måltider ingår. Frukostbuffé eller halvpension finns mot tillägg.
Rummen: Frukostbuffé ingår. Halvpension finns mot tillägg.

Halvpension avser frukostbuffé och middagsbuffé. Frukostbuffén serveras kl. 7.00-10:00 och middagsbuffén kl. 19.00-21.00.