Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina är ett välkänt och välskött familjehotell precis intill den fina sandstranden. Det inbjudande poolområdet ligger inbäddat i trädgårdens grönska och det finns gott om solstolar och parasoller. Hotellet anordnar aktiviteter och underhållning för vuxna, och för små gäster finns barnpool, lekplats och barnklubb.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum i etage för 2-4 personer, varav 2 barn

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Ordning och reda.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 970 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels ligger vid den fina sandstranden i Agia Marina. Hotellet, som också är populärt bland barnfamiljer, består av flera byggnader. Byggnaderna finns på båda sidor om vägen och nås via en gångtunnel under vägen. En av byggnaderna ligger vid havet, där det finns solstolar och parasoller för Apollos gäster (utan avgift och i begränsat antal). Vid de andra byggnaderna, på andra sidan vägen, finns två pooler. Den ena har barnsektion (65-85 cm djup) och vid den andra finns en separat barnpool. Vid den ena poolen hålls aktiviteter och vid den andra poolen råder en mer avslappnad miljö. Solstolar och parasoller ingår vid båda poolerna. Pool- och strandhanddukar mot deposition - betalas kontant.

På hotellet finns fyra restauranger. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagen. Huvudrestaurangen vid stranden serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé. Dessutom finns grill- och bufférestaurangen Pearl Wing Restaurant samt två à la carte-restauranger. Sea Line tavernan serverar à la carte-lunch och Azzuro serverar middag à la carte med en Medelhavsinspirerad meny, och bjuder på utsikt mot Thodorouön. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Observera att antalet platser på restaurangen Pearl Wing Restaurant är begränsade, så här äter man i mån av plats. Tre barer, en lobbybar, en poolbar och en strandbar.

Under perioden 15/5-15/9 anordnar Santa Marina Beach Giannoulis Hotels fitnessaktiviteter för vuxna på dagen och kvällsunderhållning, som till exempel kretensisk afton och internationell musikafton. Hotellet anordnar även vin- och olivoljeprovningar samt har lokala produkter till försäljning.

Gym för gäster över 16 år. Massage mot avgift under högsäsong. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi, för barn 4-12 år med engelsktalande personal, öppen 6 dagar/vecka.

Wifi ingår. Liten kiosk/mini market som har öppet dagtid. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa rum. Många trappor och nivåskillnader inom hotellområdet, främst vid poolbyggnaderna. I huvudbyggnaden på strandsidan finns hiss.

Ca 1 kilometer till Agia Marina, ca 3 kilometer till Platanias och ca 8 kilometer till Chania stad. Bra bussförbindelser med Chania stad.

Måltider

Enkelrum och dubbelrum
Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Enkelrum, dubbelrum med All Inclusive
Ingår:

  • All Inclusive

Familjerummen
Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.00 i huvudrestaurangen och kl. 07.30-10.30 i Pearl Wing Restaurant.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30 i huvudrestaurangen och i Pearl Wing Restaurant.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30. Middagen intas på huvudrestaurangen eller i Pearl Wing Restaurant (i mån av plats). En gång under vistelsen kan middagen intas på à la carte-restaurangen Azzuro. Vi rekommenderar att bordsreservationen görs minst 2 dagar innan (dryck ingår inte på à la carte-restaurangen).
  • Glass och kakor, kl. 10.00-23.00.
  • Kalla och varma snacks, kl. 11.30-13.00 och 16.00-17.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Agia Marina

Ninemia Beach

På omtyckta hotell Ninemia Beach i Agia Marina väntar ett fint poolområde, vackert inramat av en trädgård med många färggranna blommor. Du bor precis intill stranden och till centrums restauranger, bagerier och souvenirbutiker är det bara ett stenkast. Med buss eller till fots tar du dig på nolltid till Platanias, som har ett ännu större utbud.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett av våra Apollo Mondo Duo-hotell, det vill säga ett av våra bästa vuxenhotell. För att bo på detta mindre hotell mitt sandstranden i Agia Marina på Kreta måste du vara 16 år eller äldre. Här finns alla förutsättningar att njuta av en rofylld semester med utmärkt service!

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels är ett omtyckt lägenhetshotell på stranden i Agia Marina. Här njuter du av lata dagar vid poolen, god mat och kalla drinkar från hotellets restaurang och bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På hotell Kambos Village G D'S Hotels väntar tre pooler och ett bekvämt avstånd till sandstranden i Agia Marina. På några minuter är du nere vid huvudgatan i Agia Marina där du finner ett generöst utbud av restauranger och affärer. En kort promenad tar dig till grannbyn Platanias.

Atrion

Atrion på Kreta är ett omtyckt hotell med ett centralt läge och bara en kort promenad från stranden. I en härlig palmträdgård finns ett stort poolområde med en stor pool. På hotellet finns lägenheter i olika storlekar där upp till sju vuxna får plats. Reser du med barn finns här en lekplats och stora ytor för lek och bus.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Vuxenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger mitt emellan de trevliga orterna Agia Marina och Kato Stalos på Kreta. Här bor du direkt ovanför den fina stranden och det är inte många steg mellan ett morgondopp i havet till hotellens tre pooler där du kan koppla av i sköna solstolar. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Njut av en god frukostbuffé med utsikt mot havet och vill du ha en extra bekväm semester finns halvpension att lägga till.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har ett fantastiskt läge precis vid stranden i Agia Marina på Kreta. Här kan du välja att spendera dagen på sandstranden nedanför hotellet eller vid poolområdet med utsikt över havet. Bo i bekväma lägenheter med plats upp till 6 personer.