Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

 • Härligt strandläge
 • Omtänksam personal
 • Restauranger med både internationella och lokala rätter

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Kreta är ett välkänt och välskött familjehotell precis intill den fina sandstranden. Det inbjudande poolområdet ligger inbäddat i trädgården och det finns gott om solstolar och parasoller. Hotellet anordnar aktiviteter och underhållning för vuxna, och för små gäster finns barnpool, lekplats och barnklubb.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum i etage för 2-4 personer, varav 2 barn

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Stranden, personal (några) som var väldigt professionell och service minded. Poolerna fina, maten...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 818 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels ligger vid den fina sandstranden i Agia Marina. Hotellet, som också är populärt bland barnfamiljer, består av flera byggnader. Byggnaderna finns på båda sidor om vägen och nås via en gångtunnel under vägen. En av byggnaderna ligger vid havet, där det finns gratis solstolar och parasoller för Apollos gäster (i begränsat antal). Vid de andra byggnaderna, på andra sidan vägen, finns två pooler. Den ena har barnsektion (65-85 cm djup) och vid den andra finns en separat barnpool. Vid den ena poolen hålls aktiviteter och vid den andra poolen råder en mer avslappnad miljö. Gratis solstolar och parasoller vid båda poolerna. Pool- och strandhanddukar mot deposition (betalas kontant).

På hotellet finns fyra restauranger (vårdad klädsel). Huvudrestaurangen vid stranden serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé. Dessutom finns grill- och bufférestaurangen Pearl Wing Restaurant samt två à la carte-restauranger. Sea Line tavernan serverar à la carte-lunch och Azzuro serverar middag à la carte (reservation krävs) med en Medelhavsinspirerad meny, och bjuder på utsikt mot Thodorouön. Observera att antalet platser på restaurangen Pearl Wing Restaurant är begränsade, så här äter man i mån av plats. Tre barer: en lobbybar, en poolbar och en strandbar.

Under perioden 15/5-15/9 anordnar Santa Marina Beach Giannoulis Hotels fitnessaktiviteter för vuxna på dagen och kvällsunderhållning, som till exempel kretensisk afton och internationell musikafton. Hotellet anordnar även vin- och olivoljeprovningar samt har lokala produkter till försäljning.

Gratis gym för gäster över 16 år. Massage mot avgift under högsäsong. Lekplats och barnklubb i hotellets regi, för barn 4-12 år (öppen 6 dagar/vecka). Tv-rum. Gratis wifi. Tvättservice mot avgift. Room service dygnet runt mot avgift. Liten kiosk/mini market som har öppet dagtid. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa rum. Ca 1 kilometer till Agia Marina, ca 3 kilometer till Platanias och ca 8 kilometer till Chania stad. Bra bussförbindelser med Chania stad.

Måltider

Enkelrum och dubbelrum med frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.
Enkelrum och dubbelrum med All Inclusive.
Familjerummen: All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00, i huvudrestaurangen och 07:30-10:30 i Pearl Wing Restaurant.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, både huvudrestaurangen och i Pearl Wing Restaurant.
 • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30. Middagen intas på huvudrestaurangen eller i Pearl Wing Restaurant (i mån av plats). Vårdad klädsel krävs. En gång under vistelsen kan middagen intas på à la carte-restaurangen Azzuro mot reservation och vi rekommenderar att bordsbokningen görs minst 2 dagar innan (dryck ingår inte på à la carte-restaurangen).
 • Glass och kakor, kl. 10.00-23.00.
 • Kalla och varma snacks, kl. 11.30-13.00 och 16.00-18.00.
 • Vid senare ankomst serveras en kall smörgås på rummet. Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

 • Många trappor och nivåskillnader inom hotellområdet, främst vid poolbyggnaderna.
 • I huvudbyggnaden på strandsidan finns hiss.

Alla hotell, Agia Marina

Atrion

Atrion på Kreta är ett omtyckt hotell med ett centralt läge och bara en kort promenad från stranden. I en härlig palmträdgård finns ett stort poolområde med en stor pool med barnsektion. På hotellet finns lägenheter i olika storlekar där upp till sju vuxna får plats. Reser du med barn finns här en lekplats och stora ytor för lek och bus.

Ninemia Beach

På omtyckta hotell Ninemia Beach i Agia Marina väntar ett fint poolområde, vackert inramat av en trädgård med många färggranna blommor. Du bor precis intill stranden och till centrums restauranger, bagerier och souvenirbutiker är det bara ett stenkast. Med buss eller till fots tar du dig på nolltid till Platanias, som har ett ännu större utbud.

Iolida Star

Hotell Iolida Star i Agia Marina är särskilt uppskattat för den personliga servicen och det lugna läget nära havet. Vid poolområdet finns gott om solstolar och poolen har en barnsektion. Vill du ta ett svalkande dopp ligger stranden bara ett stenkast bort.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels är ett mindre hotell mitt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet är ett Apollo Mondo Duo – våra bästa vuxenhotell. Här finns alla förutsättningar att njuta av en rofylld semester med utmärkt service.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels är ett omtyckt lägenhetshotell på stranden i Agia Marina. Här njuter du av lata dagar vid poolen, god mat och kalla drinkar från hotellets restaurang och bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På hotell Kambos Village G D'S Hotels väntar tre pooler och ett bekvämt avstånd till sandstranden i Agia Marina. På några minuter är du nere vid huvudgatan i Agia Marina där du finner ett generöst utbud av restauranger och affärer. En kort promenad tar dig till grannbyn Platanias.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har ett fantastiskt läge precis vid stranden i Agia Marina på Kreta. Här kan du välja att spendera dagen på sandstranden nedanför hotellet eller vid poolområdet med utsikt över havet.