Kundomdömen om Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 466 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-02


6 av 10

+
Var nog frukostrestaurangen vid havet.
-
Maten var trist, och hotellet var rätt slitet och taskigt lagat/lappat.

Bekräftad gäst: 2023-06-02


7 av 10

+
Mat och service
-
Väldigt litet rum och toaletten var oerhört liten med inåtgående dörr.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


8 av 10

+
Rummet o städning samt trevlig personal.
-
Tråkigt att inte kunna nyttja balkongen när det regnade eftersom det inte fanns tak. Mycket halt i korridorer och vid poolområdet när det regnar.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


9 av 10

+
ALLA som jobbade på hotellet var mycket serviceminded. ALLT var bra, läget, servicen, maten
-
Hotellet var mycket bättre än mina förväntningar‼️

Bekräftad gäst: 2023-05-28


5 av 10

+
-
Kallt på rummen. Supersmå rum. Ingen förvaring. Dålig mat. Kändes som mkt konserver o skolmatskönsla. Kö varje måltid t restaurangen.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


10 av 10

+
Fantastisk service, mycket glad och trevlig personal. Maten var varierad och smakade gott.
-
Rummen var si så där

Bekräftad gäst: 2023-05-27


10 av 10

+
Städning, gratis solstolar, trevlig personal och fräscht
-
Tog för lång tid att checka in, stressad personal, lång kö till alla måltider, personal följer en till bordet. Det tog lång tid. Skulle haft en tid för barnfamiljer och en för enbart vuxna. Det var synd om barnen som fick sin mat vid kl 20-21.00

Bekräftad gäst: 2023-05-27


10 av 10

+
Trivsamt område o nära till omgivningarna
-
Har inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

880 omdömen
Utmärkt
 
386
Väldigt bra
 
293
Bra
 
133
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2023-05-16

av MichelleI363

Superbra hotell 0 meter från stranden☀️

Jättebra service och trevlig personal som gör sitt yttersta. Speciellt i receptionen. Väldigt rent och fräscht. Städning och handdukar byts ut varje dag. Jättegod buffé då vi tog al inclusive, det enda är att kön kan vara lång ibland in mot den stora matsalen. Ren strand med bra solstolar, service på stranden också även vid poolen. Bussen stannar utanför hotellet och tar en till Chanias gamla stad och shopping på 20-30 min. Och till Platanias på 10 min. Så väldigt bra det med. Fullt fungerande gym, inte så stort men har allt som behövs för en veckas träning. Lugnt hotell, inte så många ”happenings” om man vill ha mer fest och så. Men för mig och min dotter som bara vill koppla av var detta ett väldigt bra val.

 
2022-10-02

av Lasseo Nacka, Sverige

Skönt semesterhotell

Vi åkte med Apollo på charterresa till detta hotell. Stannade i en vecka. Hotellet är stort med många rum. Det ligger med strandläge men halva hotellet ligger på andra sidan en gata. Det fanns en tunnel under gatan så man behövde inte riskera något i trafiken. Poolerna ligger på "andra sidan". Vi fick ett rum i delen som låg på "andra sidan" gatan. Vi tyckte det var bästa delen eftersom man inte bodde ut mot restaurangen där det också var kvällsaktiviteter som kan vara störande om man har småbarn. Vi valde all inclusive vilket vi inte brukar göra men vi ångrade inte detta. Väldigt bra mat. Läste andra recensioner som klagade på att det var dålig variation på rätter men håller inte med. Man försöker variera sig men om man vill äta alla olika rätter varje gång kan det kännas lite lika. Vi valde att gå ut och äta middag på någon av alla de goda restauranger som finns utanför hotellet några gånger. Rummet var fint. Vi bodde längst ned med balkong. Det enda vi skulle klaga på är att badrummet var lite ofräscht. Ta med myggstift.

 
2022-06-02

av j_rgeno939

Riktigt bra all inclusive

Perfekt läge, fin sandstrand, rikligt med solstolar. 3 pooler. Bra standard på rum. Bra buffe, såväl frukost som lunch och middag. Riktigt trevlig personal, kan starkt rekommendera detta ställe. Perfekt att komma sista veckan i maj, märktes tydligt att besökarantal ökar kraftigt första sommarvecka.

 
2021-10-28

av Albin J Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Jag hade inte höga förhoppningar när vi bokade detta hotell men hotellet överträffade mina förväntningar på alla punkter! Beläget i Agia marina en liten by mellan Plataniás och Chania och enkelt ta bussen då hållplatsen ligger precis utanför hotellet. Hotellet består av tre delar, en del vid stranden med en lobby, stor restaurang och massa sittplatser ute. En mellandel med pool och bar samt en nybyggd del med pool och restaurang. Rummen är som förväntat och precis som på bilderna, rymliga, fräscha och rena. Vi hade all inclusive: Maten är god, fräsch och de fanns mycket att välja på. Den större restaurangen vid stranden har mer men där är också mycket mer folk. Mycket trevlig personal i hela hotellet från receptionen, städpersonalen de i baren och restaurangerna. mycket hjälpsamma också. Dryck så som drinkar, öl och mat var mycket goda! Så här sent på säsongen var det få gäster både i matsalarna, vid poolen och på stranden. Jag har verkligen inget att klaga på och skulle lätta komma tillbaka igen senare på säsongen, det var helt perfekt!

 
2019-10-09

av LottaH293

Ett fint hotell med trevlig personal.

Fint hotell men det som drar ner poängen är att det var fruktansvärt lyhört från korridoren. Vi vaknade varje natt då folk "pratade" och dörrarna var självstängande och det small till varje gång dörrarna slog igen. Vi tog all inclusive men maten var tråkig och drickan gick inte att bara hämta, utan man var tvungen att be om den vilket man drog sig för då personalen var väldigt stressade. Vi saknade hiss och det var väldigt många trappor på den delen vi bodde. Hotellet har två poolområden och det ena ligger vid vägen. Det är en väldig trafik och luktar mycket avgaser. Det blev jobbigt i värmen.