Kundomdömen om Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 398 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen . Så proffsiga och trevliga! Varit på kreta ca 20 gånger och alltid fått bra bemötande men här kände man sig "hemma" !!! Så fantastiska !!!
-
Sängen i första rummet var hård. Toadörren var av glas och inte tät så du fick både syn och doft 🙈

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Det var välskött och bra läge vid havet.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Frukosten, läget vid stranden och relaxpoolen.
-
Hade önskat mer varierad mat till lunch/middag.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


6 av 10

+
Havet, bassäng, bra solstolar.
-
Mat kön var lite jobbig! Förstår att man inte kan släppa in alla på en gång. Kan man använda sig av olika sittningar? Man anmäler sig till olika sittningar, tidigt och något senare. Drinkar NJA!

Bekräftad gäst: 2024-06-01


7 av 10

+
Det geografiska läget var bra. Att kunna välja mellan strand, relaxpool och familjepool var bra!
-
Dörrarna till hotellrummen var inte tillräckligt täta, man kunde höra allt som pågick i korridoren, och vice versa. Wi-fiet i hotellrummen var dåligt men wi-fiet för de offentliga utrymmena var ok.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-28


9 av 10

+
Närheten till havet god mat och dryck trevlig personal
-
Vi hade rum som enl hotellet skulle ha utsikt mot trädgården någon trädgård såg vi inte utan utsikt mot vägen och entré påpekade det till receptionen men enl hotellet så var det så.På andra sidan av balkongen såg vi iallafall havet och ett gammalt hus som hade minst 20katter inspärrade bakom galler och en tupp som gal oavbrutet

Bekräftad gäst: 2024-05-24


9 av 10

+
Den trevliga och tillmötesgående personalen. Lummiga trädgården som gjorde att hotellet upplevdes intimt. Restaurangens läge vid stranden med en hänförande utsikt. Gratis solstolar och närheten till den fina och badvänligt stranden. Hotellet upplevdes välskött och rent. Nya polhanddukar varje dag var toppen.
-
Möjligheten till snacks/mellanmål. Hade önskat aktiviteter som vattengymnastik.

Bekräftad gäst: 2024-05-21


10 av 10

+
Bra service. Mycket bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-18


9 av 10

+
Personalen, stranden, restaurangen
-
Myggor, dålig ljudisolering

Bekräftad gäst: 2024-05-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

957 omdömen
Utmärkt
 
440
Väldigt bra
 
305
Bra
 
139
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2023-05-16

av MichelleI363

Superbra hotell 0 meter från stranden☀️

Jättebra service och trevlig personal som gör sitt yttersta. Speciellt i receptionen. Väldigt rent och fräscht. Städning och handdukar byts ut varje dag. Jättegod buffé då vi tog al inclusive, det enda är att kön kan vara lång ibland in mot den stora matsalen. Ren strand med bra solstolar, service på stranden också även vid poolen. Bussen stannar utanför hotellet och tar en till Chanias gamla stad och shopping på 20-30 min. Och till Platanias på 10 min. Så väldigt bra det med. Fullt fungerande gym, inte så stort men har allt som behövs för en veckas träning. Lugnt hotell, inte så många ”happenings” om man vill ha mer fest och så. Men för mig och min dotter som bara vill koppla av var detta ett väldigt bra val.

 
2022-10-02

av Lasseo Nacka, Sverige

Skönt semesterhotell

Vi åkte med Apollo på charterresa till detta hotell. Stannade i en vecka. Hotellet är stort med många rum. Det ligger med strandläge men halva hotellet ligger på andra sidan en gata. Det fanns en tunnel under gatan så man behövde inte riskera något i trafiken. Poolerna ligger på "andra sidan". Vi fick ett rum i delen som låg på "andra sidan" gatan. Vi tyckte det var bästa delen eftersom man inte bodde ut mot restaurangen där det också var kvällsaktiviteter som kan vara störande om man har småbarn. Vi valde all inclusive vilket vi inte brukar göra men vi ångrade inte detta. Väldigt bra mat. Läste andra recensioner som klagade på att det var dålig variation på rätter men håller inte med. Man försöker variera sig men om man vill äta alla olika rätter varje gång kan det kännas lite lika. Vi valde att gå ut och äta middag på någon av alla de goda restauranger som finns utanför hotellet några gånger. Rummet var fint. Vi bodde längst ned med balkong. Det enda vi skulle klaga på är att badrummet var lite ofräscht. Ta med myggstift.

 
2022-06-02

av j_rgeno939

Riktigt bra all inclusive

Perfekt läge, fin sandstrand, rikligt med solstolar. 3 pooler. Bra standard på rum. Bra buffe, såväl frukost som lunch och middag. Riktigt trevlig personal, kan starkt rekommendera detta ställe. Perfekt att komma sista veckan i maj, märktes tydligt att besökarantal ökar kraftigt första sommarvecka.

 
2021-10-28

av Albin J Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Jag hade inte höga förhoppningar när vi bokade detta hotell men hotellet överträffade mina förväntningar på alla punkter! Beläget i Agia marina en liten by mellan Plataniás och Chania och enkelt ta bussen då hållplatsen ligger precis utanför hotellet. Hotellet består av tre delar, en del vid stranden med en lobby, stor restaurang och massa sittplatser ute. En mellandel med pool och bar samt en nybyggd del med pool och restaurang. Rummen är som förväntat och precis som på bilderna, rymliga, fräscha och rena. Vi hade all inclusive: Maten är god, fräsch och de fanns mycket att välja på. Den större restaurangen vid stranden har mer men där är också mycket mer folk. Mycket trevlig personal i hela hotellet från receptionen, städpersonalen de i baren och restaurangerna. mycket hjälpsamma också. Dryck så som drinkar, öl och mat var mycket goda! Så här sent på säsongen var det få gäster både i matsalarna, vid poolen och på stranden. Jag har verkligen inget att klaga på och skulle lätta komma tillbaka igen senare på säsongen, det var helt perfekt!

 
2019-10-09

av LottaH293

Ett fint hotell med trevlig personal.

Fint hotell men det som drar ner poängen är att det var fruktansvärt lyhört från korridoren. Vi vaknade varje natt då folk "pratade" och dörrarna var självstängande och det small till varje gång dörrarna slog igen. Vi tog all inclusive men maten var tråkig och drickan gick inte att bara hämta, utan man var tvungen att be om den vilket man drog sig för då personalen var väldigt stressade. Vi saknade hiss och det var väldigt många trappor på den delen vi bodde. Hotellet har två poolområden och det ena ligger vid vägen. Det är en väldig trafik och luktar mycket avgaser. Det blev jobbigt i värmen.