Kundomdömen om Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 434 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge till stranden om man bodde i huvudbyggnaden. Flera barer.
-
Vi blev uppgraderade till bättre rum/havsutsikt när vi kom. Hade bara bokat ett rum för fyra personer, fick två istället, vilket ju var bra men vi blev inte informerade om att vi skulle få lov att betala turistskatt för båda rummen..

Bekräftad gäst: 2023-10-21


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-21


9 av 10

+
Närheten till havet, maten god.
-
Superdåligt Wi-Fi!!! Kylen gick inte att ställa in en vanlig flaska. Kändes som om det inte var någon alkohol alls i drinkarna….

Bekräftad gäst: 2023-10-20


9 av 10

+
Bra service och mat
-
Lyhörda rum

Bekräftad gäst: 2023-10-20


9 av 10

+
Närheten till havet, supertrevlig personal och service minded.
-
Gärna lite mer grekiskt på buffén

Bekräftad gäst: 2023-10-20


10 av 10

+
Nära till havet, bartendern på strandbaren, alla var super trevliga
-
Dörrarna var tunn, man hörde allt. Vaknade varje morgon av att någon gick utanför eller städarnas walkie Talkie

Bekräftad gäst: 2023-10-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


6 av 10

+
2 rooms and 2 bathrooms
-
Too many stairs without hand rails to climb.Lots of hills.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Restaurangens och rummets läge mot strand och hav.
-
Otydligt skyltade gångvägar. Gamla och ibland trasiga möbler i alla gemensamma ytor både inne och ute.

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
-
wc var wc ringen sönder 4 dagar kunde inte sitta på den

Bekräftad gäst: 2023-10-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

934 omdömen
Utmärkt
 
423
Väldigt bra
 
303
Bra
 
137
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2023-05-16

av MichelleI363

Superbra hotell 0 meter från stranden☀️

Jättebra service och trevlig personal som gör sitt yttersta. Speciellt i receptionen. Väldigt rent och fräscht. Städning och handdukar byts ut varje dag. Jättegod buffé då vi tog al inclusive, det enda är att kön kan vara lång ibland in mot den stora matsalen. Ren strand med bra solstolar, service på stranden också även vid poolen. Bussen stannar utanför hotellet och tar en till Chanias gamla stad och shopping på 20-30 min. Och till Platanias på 10 min. Så väldigt bra det med. Fullt fungerande gym, inte så stort men har allt som behövs för en veckas träning. Lugnt hotell, inte så många ”happenings” om man vill ha mer fest och så. Men för mig och min dotter som bara vill koppla av var detta ett väldigt bra val.

 
2022-10-02

av Lasseo Nacka, Sverige

Skönt semesterhotell

Vi åkte med Apollo på charterresa till detta hotell. Stannade i en vecka. Hotellet är stort med många rum. Det ligger med strandläge men halva hotellet ligger på andra sidan en gata. Det fanns en tunnel under gatan så man behövde inte riskera något i trafiken. Poolerna ligger på "andra sidan". Vi fick ett rum i delen som låg på "andra sidan" gatan. Vi tyckte det var bästa delen eftersom man inte bodde ut mot restaurangen där det också var kvällsaktiviteter som kan vara störande om man har småbarn. Vi valde all inclusive vilket vi inte brukar göra men vi ångrade inte detta. Väldigt bra mat. Läste andra recensioner som klagade på att det var dålig variation på rätter men håller inte med. Man försöker variera sig men om man vill äta alla olika rätter varje gång kan det kännas lite lika. Vi valde att gå ut och äta middag på någon av alla de goda restauranger som finns utanför hotellet några gånger. Rummet var fint. Vi bodde längst ned med balkong. Det enda vi skulle klaga på är att badrummet var lite ofräscht. Ta med myggstift.

 
2022-06-02

av j_rgeno939

Riktigt bra all inclusive

Perfekt läge, fin sandstrand, rikligt med solstolar. 3 pooler. Bra standard på rum. Bra buffe, såväl frukost som lunch och middag. Riktigt trevlig personal, kan starkt rekommendera detta ställe. Perfekt att komma sista veckan i maj, märktes tydligt att besökarantal ökar kraftigt första sommarvecka.

 
2021-10-28

av Albin J Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Jag hade inte höga förhoppningar när vi bokade detta hotell men hotellet överträffade mina förväntningar på alla punkter! Beläget i Agia marina en liten by mellan Plataniás och Chania och enkelt ta bussen då hållplatsen ligger precis utanför hotellet. Hotellet består av tre delar, en del vid stranden med en lobby, stor restaurang och massa sittplatser ute. En mellandel med pool och bar samt en nybyggd del med pool och restaurang. Rummen är som förväntat och precis som på bilderna, rymliga, fräscha och rena. Vi hade all inclusive: Maten är god, fräsch och de fanns mycket att välja på. Den större restaurangen vid stranden har mer men där är också mycket mer folk. Mycket trevlig personal i hela hotellet från receptionen, städpersonalen de i baren och restaurangerna. mycket hjälpsamma också. Dryck så som drinkar, öl och mat var mycket goda! Så här sent på säsongen var det få gäster både i matsalarna, vid poolen och på stranden. Jag har verkligen inget att klaga på och skulle lätta komma tillbaka igen senare på säsongen, det var helt perfekt!

 
2019-10-09

av LottaH293

Ett fint hotell med trevlig personal.

Fint hotell men det som drar ner poängen är att det var fruktansvärt lyhört från korridoren. Vi vaknade varje natt då folk "pratade" och dörrarna var självstängande och det small till varje gång dörrarna slog igen. Vi tog all inclusive men maten var tråkig och drickan gick inte att bara hämta, utan man var tvungen att be om den vilket man drog sig för då personalen var väldigt stressade. Vi saknade hiss och det var väldigt många trappor på den delen vi bodde. Hotellet har två poolområden och det ena ligger vid vägen. Det är en väldig trafik och luktar mycket avgaser. Det blev jobbigt i värmen.