Kundomdömen om Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 351 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Nära stranden. De flesta i personalen var mycket trevliga.
-
Inte spä ut dryckerna. Uppmana all personal att alltid vara trevlig mot gästerna.

Bekräftad gäst: 2021-10-31


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
Service av personalen och deras vänlighet
-
Sista dagen skulle vi flygga sent på kvällen/natten så utcheckningen var jätte tidigt och vi fick vänta på hallen. Utcheckningen åtminstone skulle ha varit på eftermiddag typ kl 15.00

Bekräftad gäst: 2021-10-31


4 av 10

+
Det fanns många in och utgångar , personalen var bra
-
Bättre möjligheter , upprustade rum, mindre folk i matsalen eller nyttjande av bord utomhus under måltiderna då flera bord stod för nära ingången till matsal . Apollo har ett uselt sätt att hantera familjer som drabbas av sjukdomsfall och skapar stress samt slösar bort personernas tid. Dåligt av Apollo. Något som vore bättre vore att erbjuda stöd wfter behov inte som nu erbjuda stöd som gynnar er plånbok. Hälften eller mera tillbaka av pengarna om en semester innehåller mera regn än sol. Vid sjukdom borde transfer och måltider på plan återbetalas

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
Personalen Servicen Maten
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


7 av 10

+
-
Incheckningen, om man vet att det kommer en hel busslast borde man kunna förbereda mottagandet. Vi stod i kö, var och en som kom fram fick en instruktion om att fylla i ett formulär, därefter fick man lämna disken och återkomma med formuläret, detta innebar att de 3 bakom disken rabblade samma sak till alla, och de var förvirrade när folk köade/trängdes med formulär, utan formulär och med andra frågor. Reseledaren skulle kunna meddela busslasten att sätta sig i samlingsutrymmen, där skulle alla få formuläret och instruktion, därefter skulle man kunna gå och lämna det vid disken.

Bekräftad gäst: 2021-10-31


7 av 10

+
-
Kundorienteringen hos många av personalen.

Bekräftad gäst: 2021-10-31


9 av 10

+
Läget
-
Bra som det är

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
Allt var toppen!
-

Bekräftad gäst: 2021-10-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

795 omdömen
Utmärkt
 
335
Väldigt bra
 
277
Bra
 
126
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2021-10-28

av Albin J Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell!

Jag hade inte höga förhoppningar när vi bokade detta hotell men hotellet överträffade mina förväntningar på alla punkter! Beläget i Agia marina en liten by mellan Plataniás och Chania och enkelt ta bussen då hållplatsen ligger precis utanför hotellet. Hotellet består av tre delar, en del vid stranden med en lobby, stor restaurang och massa sittplatser ute. En mellandel med pool och bar samt en nybyggd del med pool och restaurang. Rummen är som förväntat och precis som på bilderna, rymliga, fräscha och rena. Vi hade all inclusive: Maten är god, fräsch och de fanns mycket att välja på. Den större restaurangen vid stranden har mer men där är också mycket mer folk. Mycket trevlig personal i hela hotellet från receptionen, städpersonalen de i baren och restaurangerna. mycket hjälpsamma också. Dryck så som drinkar, öl och mat var mycket goda! Så här sent på säsongen var det få gäster både i matsalarna, vid poolen och på stranden. Jag har verkligen inget att klaga på och skulle lätta komma tillbaka igen senare på säsongen, det var helt perfekt!

 
2019-10-09

av LottaH293

Ett fint hotell med trevlig personal.

Fint hotell men det som drar ner poängen är att det var fruktansvärt lyhört från korridoren. Vi vaknade varje natt då folk "pratade" och dörrarna var självstängande och det small till varje gång dörrarna slog igen. Vi tog all inclusive men maten var tråkig och drickan gick inte att bara hämta, utan man var tvungen att be om den vilket man drog sig för då personalen var väldigt stressade. Vi saknade hiss och det var väldigt många trappor på den delen vi bodde. Hotellet har två poolområden och det ena ligger vid vägen. Det är en väldig trafik och luktar mycket avgaser. Det blev jobbigt i värmen.

 
2019-07-22

av Lenapt18 Vellinge, Sverige

Urdåligt rum,

Alldeles för hög klassificering till verklighet, max 3*.Smutsigt, dålig städning varje dag, rum inklämda klassas som utsikt mot grönska, plus för service vänlig personal i restaurangerna. Frukostpersonalen på nyöppnade avdelningen super serviceminded miradona och elda

 
2019-05-27

av chambisso Stockholm, Sverige

Helt fantastiskt!

Precis hemkommen från detta hotell och kan rekommendera det starkt! +Supertrevlig personal +Maten var toppen och varierande +Underhållningen var super, både för stora och små +Personal alltid hjälpsamma och gör sitt yttersta för gästernas trevnad +Ligger på stranden med gratis solstolar och handdukar mot deposition +Fräscha rum +A la carte restaurang med himmelsk mat om man inte vill äta buffé hela veckan +Var alltid rent precis överallt -Det enda minuset var alla trappor överallt, inga problem för unga ben men min mamma klagade lite.

 
2019-02-12

av Nicko121212

På stranden

Mycket fint hotell precis på fon sandstrand med egna parasoll och stolar. Vi hade all inclusive vilket var bra här ute. Pooler fina men ngt kalla under lågsäsong. Vänlig personal. Lätt att åka buss in till Chania