Rumstyper på Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa rum har poolutsikt eller havsutsikt. Dubbelrummen med havsutsikt ligger på strandsidan, i huvudbyggnaden. Dubbelrummen med poolutsikt ligger i poolbyggnaderna, på andra sidan vägen. Dubbelrum utan specificerad utsikt finns i alla byggnader. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Små badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 14-18 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En enkelsäng. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Små badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 8-10 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med balkong eller terrass. Familjerummen ligger i poolbyggnaderna. Öppen planlösning med en brant trappa mellan våningarna. På entréplan finns ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och badrum med hårtork, badkar och wc. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med hårtork, dusch och wc. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. En tv med internationella kanaler på varje våning. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummen ligger i poolbyggnaderna. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i våningssäng. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 16-18 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.