Kundomdömen om Must

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 58 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,9 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Håkan,
Svenljunga

+
Läget, fina rum, och bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Malin,
Mellerud

+
Detta hotell är en pärla! Bröderna Kostas och Nikita som driver hotellet visar på fantastisk grekisk gästfrihet och gör allt för att deras gäster ska trivas. Sköna sängar och god matsom serveras i generösa portioner.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Sören,
Enköping

+
Rumstandarden, det lugna läger och personalens fantastiska bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Ulla,
Enköping

+
Litet gemytligt och familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

Emms,
Kolar

+
Närheten till stranden och gratis solstolar.
-
Mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Tapani,
Södertälje

+
service minded personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Emily,
Västerås

+
Alla var väldigt trevliga Läget är perfekt bara några meter från havet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Anne,
Södertälje

+
Servicen och stranden
-
Vi bokade balkong med begränsad havsutsikt, men förstod inte att det fanns boende rakt över hotellet som såg rakt in i vårt rum. Detta kan förtydligas i informationen om hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


10 av 10

Ulf,
Ystad

+
Genuin vänlighet och omtänksamhet från personalens sida
-

Bekräftad gäst: 2019-07-22


10 av 10

Åsa och Kjell,
Jönköping

+
Trevlig atmosfär, servicen och nära till havet.
-
Fortsätt så, alldeles lagom.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
6
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-21

Inlägg av Leiffe

Drömhotell

Ls 2019-06-21 Omdömen till TripAdviser gällande MUST Boutiqe Hotel, Kanali Prevesa, Grekland. Efter 50 års resande har vi funnit Dröm-hotellet Vi har precis kommit hem från en veckas vistelse på ett litet familjedrivet hotell med servicekänsla utöver det vanliga. Vi har läst TripAdvisers berättelser från andra nöjda resenärer och instämmer i alla de positiva omdömen som beskrivs. Fantastisk frukost som tillagas efter beställning och serveras vid bordet, närhet till stranden med fria solsängar mm. Restaurang / bar som är öppen hela dagen för lunch, middag mm till rimliga priser. Den trevliga personalen, som främst består av ägarbröderna och deras pappa, visar ovanligt stor omtänksamhet och service. Ett exempel på detta är det problem jag råkade utför. Jag fick en mycket besvärlig hosta speciellt på nätterna. En morgon när personalen frågade om vi sovit gott och allt var bra, berättade jag, att jag sökt reseledarna på Apollo för hjälp till en doktor för medicin mot hostan, men inte fått adressuppgifterna till den dr i Parga (5 mil bort) på SMS som utlovats. Jag undrade om dom kände till någon dr på närmare håll. Efter några minuter kom en av ägarna tillbaka och sa att hans pappa, erbjudit sig att köra mig till Akuten på Sjukhuset i Preveza. Pappan som inte kunde prata engelska, var ändå till stor hjälp på sjukhuset. Jag meddelade ägarna att jag kunde ta taxi tillbaka, eftersom väntetiderna till både undersökning och röntgen var långa. Pappan stannade kvar och körde hem via ett apotek, så jag fick tag i den utskrivna medicinen. Vi kom tillbaka efter 6 tim!! Naturligtvis erbjöd jag mig, att betala för både transport och för den tid pappan lagt ner på mig, men de vägrade med bestämdhet att ta emot någon ersättning. Du är i Grekland och inte i R…! Sådan service är svårt att hitta någon annanstans. Vi tackar ägarfamiljen än en gång för deras omtänksamhet / service och önskar dem all lycka och framgång. Trots stora problem med hemresan(26 tim försenat) och problem med hälsan, blev ändå resan en mycket positiv upplevelse, tack vare MUST Boutiqe Hotel i Kanali. Bitte och Leif

 
2019-06-09

Inlägg av racerpeggan Stockholm, Sverige

Ett riktigt smultronställe

Fräscht, trivsamt, litet familjehotell med fantastiskt läge precis vid stranden. Underbar personal - alltid med ett leende - som gör allt för att deras gäster ska trivas. God, grekisk mat som serveras vid bordet, även frukosten.

 
2018-08-15

Inlägg av slimkim082018 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell med hög service och familjär stämning

Ett mycket fint och mysigt litet hotell som erbjuder sina gäster ett modernt och fräscht boende med en hög och mycket familjär servicenivå av de 2 bröderna som tillsammans med sin pappa driver detta hotell på ett mycket personligt och proffsigt sätt.. De gör allt och mer därtill för att se till att vistelsen där blir bästa tänkbara och ett underbart minne att ta med sig hem! Mycket fina och fräscha rum med sköna sängar och fint helkaklat badrum. Modern AC och rymligt kylskåp och ny TV. Mycket fina, rymliga och mysiga balkonger med delvis havsutsikt. Städning 7 dagar i veckan. Mycket god och generöst tilltagen frukost och utmärkta luncher och middagar med både grekiska och internationella rätter som tillagas av den mycket duktiga kocken. Även den trevliga och glada serveringspersonalen måste nämnas. Det nära strandläget med gratis stolar vid det vackra Joniska havet är perfekt. Vattnet är så klart att man ser fiskarna utan att dyka ned. Kanali i sig är en ort gjord för avkoppling. Finns inte direkt några affärer att shoppa i, men det nödvändiga finns och även några restauranger och tavernor attt välja på. Vill man ha mera av den varan kan man lätt ta sig in till närliggande trevliga hamnstaden Preveza med taxi som hotellet hjälper till att ordna med. Vill därmed ge mina bästa rekommendationer till detta hotell! .

 
2018-07-19

Inlägg av Mats J Bromölla, Sverige

Toppenställe

Efter en vecka här kan jag säga..blir inte mycket bättre!. Kostas o Nikitas som har stället är två underbara människor som verkligen ser till att man har det bra. Rummet vi hade var jättebra, lagom stort, mycket sköna sängar. Städningen var helt klanderfri. Det bästa med rummet var att där var eftermiddags/kvällsskugga till skillnad från vissa andra rum. Bra med igående AC o saftybox, inte speciellt vanligt. Frukosten var lite annorlunda, ur serveringssynpunkt, ingen utställd buffe', maten blev serverad vid bordet lite efterhand vilket gjorde att frukosten blev väldigt avslappnad o skön, o gott var det också. Stranden på andra sidan gatan var jättebra, INTE långgrunt, några steg ut så bottnade man inte, helt perfekt. Gratis solstolar är ju inte helt fel heller. Kommer med stor sannolikhet att komma tillbaka hit igen för stället var en verklig batteriladdare, lugnt o stilla, inte mycket turister, kändes mer som att man verkligen var i en liten grekisk by, HÄRLIGT

 
2018-07-10

Inlägg av Bengt E Västerås

"Gästvänligaste hotellet"

Hemkommen efter en fantastisk vecka på detta underbara lilla hotell. Det lilla familjeägda hotellets personal såg verkligen till så att man trivdes. Fantastisk frukost serverad vid bordet. All mat vällagad av den duktiga kocken. Vill man bara vara är detta hotell ett måste. Orten är liten och lugn. Inte så många uteställen eller butiker. Men vad gjorde det när man blev så ompysslad. Rummet var rent och fräscht med en balkong med havsutsikt. "Bengan & Lillis Västerås"