Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 56 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rum, mat, personal (ägarna) allt toppen Stranden inte så bra
-

Bekräftad gäst: 2021-09-28


10 av 10

+
Personlig service til alle gæster, vært kom altid til alle gæster og spurgte om det går godt og om vi behøver noget. Maden var også godt. Man valgte selv hvad man vil spise.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Helheten. Placering, rummen, maten och servisen av personalen. Det började med leendet vid mottagandet & avslutade med kramar vid avskedet.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Litet familjeägt hotell med otroligt bra service av jättetrevlig personal/ägare, närheten till havet, god mat
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Otroligt hjälpsam och trevlig service, lugnt och tyst.
-
Svårt att ange, dels med tanke på coronarestriktioner, dels att förändringar inte bara blir till det bättre.

Bekräftad gäst: 2021-09-07


8 av 10

+
Läget. Servicen.
-
Beskrivningen. Det finns litet kylskåp, inte minibar. Det finns vattenkokare, inte kaffe o tefaciliteter. Det fanns inte morgonrock o tofflor.

Bekräftad gäst: 2021-08-30


8 av 10

+
lägget, mat och bemötande var toppen.
-
Bättre faciliteter i rummet.

Bekräftad gäst: 2021-08-30


10 av 10

+
Ett modernt litet familjehotell med en utomordentlig personlig service, utsökt grekiskt kök och ett fantastiskt läge vid vattnet.
-
Det finns inget, mkt proffsigt.

Bekräftad gäst: 2021-08-17


10 av 10

+
Servicen 10 poäng kvällsmaten Personalen
-
Internet

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
Läget, fina rum, och bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
7
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-08-23

av 127soulap

Ett riktigt toppenställe

Mysigt, familjärt hotell, nära till allt! Trevlig och hjälpsam personal som ser till att man stortrivs, fina och fräscha rum, god mat, underbar strand, finnns verkligen inget att klaga på, rekommenderas varmt!

 
2019-06-21

av Leiffe

Drömhotell

Ls 2019-06-21 Omdömen till TripAdviser gällande MUST Boutiqe Hotel, Kanali Prevesa, Grekland. Efter 50 års resande har vi funnit Dröm-hotellet Vi har precis kommit hem från en veckas vistelse på ett litet familjedrivet hotell med servicekänsla utöver det vanliga. Vi har läst TripAdvisers berättelser från andra nöjda resenärer och instämmer i alla de positiva omdömen som beskrivs. Fantastisk frukost som tillagas efter beställning och serveras vid bordet, närhet till stranden med fria solsängar mm. Restaurang / bar som är öppen hela dagen för lunch, middag mm till rimliga priser. Den trevliga personalen, som främst består av ägarbröderna och deras pappa, visar ovanligt stor omtänksamhet och service. Ett exempel på detta är det problem jag råkade utför. Jag fick en mycket besvärlig hosta speciellt på nätterna. En morgon när personalen frågade om vi sovit gott och allt var bra, berättade jag, att jag sökt reseledarna på Apollo för hjälp till en doktor för medicin mot hostan, men inte fått adressuppgifterna till den dr i Parga (5 mil bort) på SMS som utlovats. Jag undrade om dom kände till någon dr på närmare håll. Efter några minuter kom en av ägarna tillbaka och sa att hans pappa, erbjudit sig att köra mig till Akuten på Sjukhuset i Preveza. Pappan som inte kunde prata engelska, var ändå till stor hjälp på sjukhuset. Jag meddelade ägarna att jag kunde ta taxi tillbaka, eftersom väntetiderna till både undersökning och röntgen var långa. Pappan stannade kvar och körde hem via ett apotek, så jag fick tag i den utskrivna medicinen. Vi kom tillbaka efter 6 tim!! Naturligtvis erbjöd jag mig, att betala för både transport och för den tid pappan lagt ner på mig, men de vägrade med bestämdhet att ta emot någon ersättning. Du är i Grekland och inte i R…! Sådan service är svårt att hitta någon annanstans. Vi tackar ägarfamiljen än en gång för deras omtänksamhet / service och önskar dem all lycka och framgång. Trots stora problem med hemresan(26 tim försenat) och problem med hälsan, blev ändå resan en mycket positiv upplevelse, tack vare MUST Boutiqe Hotel i Kanali. Bitte och Leif

 
2019-06-09

av racerpeggan Stockholm, Sverige

Ett riktigt smultronställe

Fräscht, trivsamt, litet familjehotell med fantastiskt läge precis vid stranden. Underbar personal - alltid med ett leende - som gör allt för att deras gäster ska trivas. God, grekisk mat som serveras vid bordet, även frukosten.

 
2018-08-15

av slimkim082018 Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell med hög service och familjär stämning

Ett mycket fint och mysigt litet hotell som erbjuder sina gäster ett modernt och fräscht boende med en hög och mycket familjär servicenivå av de 2 bröderna som tillsammans med sin pappa driver detta hotell på ett mycket personligt och proffsigt sätt.. De gör allt och mer därtill för att se till att vistelsen där blir bästa tänkbara och ett underbart minne att ta med sig hem! Mycket fina och fräscha rum med sköna sängar och fint helkaklat badrum. Modern AC och rymligt kylskåp och ny TV. Mycket fina, rymliga och mysiga balkonger med delvis havsutsikt. Städning 7 dagar i veckan. Mycket god och generöst tilltagen frukost och utmärkta luncher och middagar med både grekiska och internationella rätter som tillagas av den mycket duktiga kocken. Även den trevliga och glada serveringspersonalen måste nämnas. Det nära strandläget med gratis stolar vid det vackra Joniska havet är perfekt. Vattnet är så klart att man ser fiskarna utan att dyka ned. Kanali i sig är en ort gjord för avkoppling. Finns inte direkt några affärer att shoppa i, men det nödvändiga finns och även några restauranger och tavernor attt välja på. Vill man ha mera av den varan kan man lätt ta sig in till närliggande trevliga hamnstaden Preveza med taxi som hotellet hjälper till att ordna med. Vill därmed ge mina bästa rekommendationer till detta hotell! .

 
2018-07-19

av Mats J Bromölla, Sverige

Toppenställe

Efter en vecka här kan jag säga..blir inte mycket bättre!. Kostas o Nikitas som har stället är två underbara människor som verkligen ser till att man har det bra. Rummet vi hade var jättebra, lagom stort, mycket sköna sängar. Städningen var helt klanderfri. Det bästa med rummet var att där var eftermiddags/kvällsskugga till skillnad från vissa andra rum. Bra med igående AC o saftybox, inte speciellt vanligt. Frukosten var lite annorlunda, ur serveringssynpunkt, ingen utställd buffe', maten blev serverad vid bordet lite efterhand vilket gjorde att frukosten blev väldigt avslappnad o skön, o gott var det också. Stranden på andra sidan gatan var jättebra, INTE långgrunt, några steg ut så bottnade man inte, helt perfekt. Gratis solstolar är ju inte helt fel heller. Kommer med stor sannolikhet att komma tillbaka hit igen för stället var en verklig batteriladdare, lugnt o stilla, inte mycket turister, kändes mer som att man verkligen var i en liten grekisk by, HÄRLIGT