SESA Boutique Hotel

  • Varje rum har unik karaktär
  • Nära stranden
  • Köp till halvpension

Fina SESA Boutique Hotel ligger i centrum av Kanali med stranden och havet på andra sidan gatan. Här är de små detaljerna viktiga. Till exempel har varje rum inretts efter de teman som också givit namn åt hotellet; Sea, Earth, Sand och Air.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Väldigt mycket! Personal. Service. Städning. Frukostmenyn, Strandområdet. Gratis strandbäddar,...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 99 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

SESA Boutique Hotel är ett stilrent hotell med snygga detaljer. Hotellet har ett ypperligt läge intill både strand och centrum i Kanali. Här finns ett fint poolområde med trädäck, en pool med barnsektion. Gratis solstolar och parasoller samt gratis handdukservice. På stranden finns också solstolar och parasoller att låna. Pool-/snackbar som serverar enklare rätter, med utsikt över havet.

Med hjälp av fräscha kryddor, örter, grönsaker, fisk och kött inspireras kocken till att laga välkomponerade rätter. Restaurang sägs vara den bästa restaurangen i västra Grekland. Du kan äta både frukost, lunch och middag. Varför inte en romantisk middag på tu man hand på stranden?

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Möjlighet att utöva många olika aktiviteter i närområdet, som till exempel forsränning, cykling, dykning, segling eller vandring (vissa mot avgift). Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.

Bra att veta

  • Hotellet är medlem av Small Luxury Hotels of the World.

Alla hotell, Kanali

Ionian Theoxenia

Med bara 100 meter till stranden välkomnar hotell Ionian Theoxenia sina gäster. Här finns ett stilrent poolområde, frukostrestaurang, gratis wifi och fina lägenheter. Den aktive kan använda hotellets tennisbana eller det lilla gymmet. Eller varför inte bara ta en joggingtur i de vackra rofyllda omgivningarna?

Must

På moderna hotell Must kan du se fram emot en lugn och avslappnad semester direkt vid den långa stranden på Greklands västkust. Börja dagen med frukost på hotellets restaurang med vacker utsikt över havet. Hotellet ligger precis vid Kanalis stillsamma centrum med några få tavernor och barer.

Vanessa

Vanessa är ett litet och trevligt hotell med bara nio rum och lägenheter. Här bor du fint och med gångavstånd till såväl stranden som restauranger, caféer och minilivs i Kanali.