Vanessa

Vanessa är ett litet och trevligt hotell med bara nio rum och lägenheter. Här bor du fint och med gångavstånd till såväl stranden som restauranger, caféer och minilivs i Kanali.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

ägaren
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vanessa ligger i Kanali, bara 300 meter från stranden. Här finns en trädgård och en solterrass att koppla av vid och en lekplats för de små.

Gratis wifi över hela hotellet. Tvättmaskin kan användas mot avgift. Gratis parkering. Lokal trafik.

Måltider

Inga måltider.

Alla hotell, Kanali

Ionian Theoxenia

Med bara 100 meter till stranden välkomnar hotell Ionian Theoxenia sina gäster. Här finns ett stilrent poolområde, frukostrestaurang, gratis wifi och fina lägenheter. Den aktive kan använda hotellets tennisbana eller det lilla gymmet. Eller varför inte bara ta en joggingtur i de vackra rofyllda omgivningarna?

Must

På moderna hotell Must kan du se fram emot en lugn och avslappnad semester direkt vid den långa stranden på Greklands västkust. Börja dagen med frukost på hotellets restaurang med vacker utsikt över havet. Hotellet ligger precis vid Kanalis stillsamma centrum med några få tavernor och barer.

SESA Boutique Hotel

Fina SESA Boutique Hotel ligger i centrum av Kanali med stranden och havet på andra sidan gatan. Här är de små detaljerna viktiga. Till exempel har varje rum inretts efter de teman som också givit namn åt hotellet; Sea, Earth, Sand och Air.