1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Myro-Androu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Allt är bra
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Saul,
Stockholm

+
Personalen som var trevliga, service inriktad, proffsiga. Bra läge, lugn området ,
-
Bättre Ingo om dykning: Världen runt om en dykare ta med sig din egen utrustning då priset är mindre när man hyra den. I Dykutflykten ingick genomgång för nybörjare ( jag har mer dyk kvalifikation och erfarenhet än min Dive guide och behövde inte den där genomgång ), men poäng är priset ( ni måste bli mer specifik ). Dykcenter som Apollo jobbar med är också extrem dyrt ( en singel landbaserad dyk med egen utrustning kostar 50 euro ), på fen här sätt kommer ni både att förlora tidigare kunder som kommer aldrig tillbaka eller potentiella kunder.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Elisabeth,
Alingsås

+
Läget och lugnet
-
Sanden är väldigt "jordig" på väg ner mot stranden från poolen. Antingen fyll upp med fräschare sand eller ordna med fotdusch direkt uppför trappan. "fotbadet" blir fort lite äckligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


7 av 10

Ingemar,
mora

+
Hotellets frukostbuffe och bra variation på den varje morgon.
-
Tex en liten lucka emellan balkongerna som hade helt täckande vägg emot grannarna, vi var ett sällskap på 5 personer hade två lägenheter, skulle vara roligt att kunna prata med varandra genom väggen med tex en liten lucka.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

,

+
Utsikten, frukosten och många lediga solstolar.
-
Bättre möjlighet att spola av sandiga fötter innan man kommer in på området. Fanns bara ett bad med stillastående smutsigt vatten. Trevligare bar.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

Jenny ,
Bjärred

+
Läget och att det var lugnt och skönt! Sköna sängar. Väldigt trevlig personal!
-
Lite allmän uppfräschning av rummen är det kanske snart dags för. Luktade lite illa och var lite trasigt.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

,

+
Närheten till poolen och stranden samt rummen stora balkonger med havsutsikt.
-
Maten kan de göra bättre men frukosten var helt okej.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

Veronika,
Göteborg

+
Läge, lägenhet
-
Bättre vattentryck i duschen, Större koll på vem som använder bassängen och solsängarna

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Tomas ,
Ekerö

+
Det mesta
-
skaffa gratis adaptrar. alla gäster använder ju eu kontakter

Bekräftad gäst: 2019-06-16


2 av 10

Marita,
Gävle

+
Poolen
-
Bättre städning, bättre mat, bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

291 omdömen
Utmärkt
 
189
Väldigt bra
 
79
Bra
 
22
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-05-17

Inlägg av Ler0che Karlstad, Sverige

Ingen rekommendation

Vart här 1 vecka med hemresa imorgon 18/5, rekommenderar inte detta hotell, inget vattentryck på hela veckan o dom skyllde på att det är så i hela protaras men det är inget fel på trycket i andra lägenheter, myror och silverfiskar i lägenheten, nej tack aldrig igen..

 
2019-05-11

Inlägg av JennyS2450 Stockholm, Sverige

Ett litet hotell med härligt läge!

Hotellet ligger i Fig Tree bay, men en bit i utkanten. Om du önskar dig party och liv och rörelse är detta inte rätt plats, men om du värderar sköna lugna stunder vid poolen är detta helt rätt. Rummen var över förväntan och mycket fräscha och med fungerade AC. Frukosten på hotellet var god och enkel med fantastiskt utsikt över havet. Stranden var fin, iksom vattnet och det var aldrig för mycket folk. Det finns ställen att äta på runt hotellet, men bäst var det när vi via strandpromenaden gick in mot de livligare delarna, där det fanns ett större utbud. Vi gjorde ett par utflykter, en heldag med katamaran som var bästa dagen i min smak! Glasklart vatten och god lunch på båten. Den andra gick med lokalbuss till Ayia Napa. Det var mycket lätt att åka buss. I det stora hela en mycket bra resa och jag skulle kunna tänka mig att åka hit igen.

 
2018-10-02

Inlägg av Johanna C

En vecka i september 2018

Väl värda det 3+ hotell detta är!!! Grymt över förväntat. Reste med min son 13 år som var på sin första utomlandsresa. Vilket välstädat fint lugnt hotell som ligger lite avskilt från alla restauranger och trafikerade gator. Bara några minuter bort från busshållplatser, supermarkets och matställen. Tvårumslägenheten var fräsch och utrustad med 2 AC, kyl, micro, brödrost, vattenkokare och kastruller. Bra med porslin, knivar och lite annat. Sängarna jättesköna och det bjöds på många kuddar. Saknades aldrig handdukar eller duschtvål. Tyst och skönt. Det enda vi hörde kvällstid var havet och några kvällar var det musik från hotellet närmast men den tystnade vid senast 24 tror jag. Annars stängde restaurangen vid 22 någonting och då var det så tyst och stilla . Bara havet och vi. Utsikten från byggnad C ( vi bodde högst upp ) var fantastiskt vacker när solen gick upp. Perfekt tid att resa denna månad. Vi hade 30 grader och lika varmt i havet. Frukosten fin. Inga problem där. Vi bodde ju vid havet och enkelt att gå emellan. Att snorkla just där var inte det bästa stället men det är så nära andra stränder så bara att knata iväg mot Sirena bay eller ta bussen vidare! Anmärkningar : Det finns ingen hiss i byggnaden vi bodde i och med dåliga knän blir det jobbigt. Personalen i receptionen kanske kan ärta upp sitt humör lite tycker vi nog. Sista dagen fick vi lämna rummet och ställa bagage i ett rum. Man skulle få låna handduk och kunna duscha där. Vi åkte 18 från hotellet. Vad de INTE talade om var att vi skulle tagit med badlakanen vi haft på rummet. Så vi stod utan när vi väl skulle duscha. En miss. Jag reser aldrig så jag visste ju inte. Vi har iallafall haft en jättebra vistelse!

 
2018-09-10

Inlägg av monica k Stockholm, Sverige

Utsikten över havet från en fantastisk fin terrass

Så nöjd med detta hotell, trevlig personal, fina rum och gnistrande rent!! Lugnt och stillsamt, stort plus med närhet till strand. Stor terrass där man med fördel sitter på kvällen och ser solen gå ner, gärna med ett gott glas vin. Trevlig affär inom området med allt man behöver. Mycket sköna sängar, och frukosten helt ok. Här finns alla förutsättningar för avkoppling, och naturligtvis kommer vi tillbaks!!

 
2018-08-22

Inlägg av peterjN8231UD Alingsås, Sverige

Peter

Marnadsförs i Sverige som ”Anais bay” av TUI Louma Apts/Anais Bay Bokade trerumslägenhet med två sovrum via TUI. Vi var fyra i ressällskapet. Bra lägenhet med fullt tillräckligt kök, stor kyl/frys och gasspis. Även micro & vattenkokare. Sköna sängar och enkelt men fräsch inredning. Lugnt område med några supermarkets och restauranger på gångavstånd. Vill man till de finare stränderna eller större mataffär får man hyra transport eller åka buss. -Dåligt av TUI att inte tydligt upplysa om priset för ac. Luftkonditionering finns i båda sovrummen och kostar 6€ per dag och aggregat, med andra ord 12€per dag!!! 168€ för två veckor. Ganska dyrt, och inte så trevlig överraskning. TUI vilseleder medvetet kunderna genom att inte tydligt upplysa om det. Försökte pruta, och lyckades få 14 dagar till priset för 13 dagar. Dessutom får man betala 12€ per vecka för värdefack/safe. OBS! Om man planerar att sova 6 personer i trerummaren så sover två i vardagsrummet. Där finns ingen ac! Så för att det ska bli svalt i vardagsrummet så måste man sova med öppna dörrar till vardagsrummet. Ac får bara köras när man är hemma i lägenheten och man får ingen fjärrkontroll till aggregatet utan den är förinställd. -Städpersonalen envisades att komma och städa när vi var hemma, medans vi satt och åt frukost eller förberedde oss för att åka iväg. Märkligt eftersom man vanligtvis brukar se till att städa när gästerna är ute. #Tui, #Anais Bay, #Louma Apts