Kundomdömen om Myro-Androu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 631 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Marianne,
KLIPPAN

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


5 av 10

,

+
Nära stranden
-
Ngn underhållning på kvällen. Musik vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Laura,
Halmstad

+
Nära havet och mysiga rum.
-
Städning. Handfatet i badrummet var aldrig tvättat på en hel vecka.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

,

+
Läget och att alla har utsikt över havet.
-
Berätta att höstlovsveckan verkar vara den sista veckan på säsongen i just det området... flera restauranger och affärer stängde helt ned under veckan och det kändes lite som att vara i en spökstad... lugnt och skönt men hade helst velat veta om det innan och vara förberedd på det

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Karin,
tidaholm

+
Läget med strand skyddad av pirar
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Ingemar,
Fornåsa

+
Utsikt från hotellrummet mot havet. Nära till stranden och restauranger
-
Hylla i badrummet saknas. Att sätta necessärerna . Krockar eller hatthylla i hallen vore bra och skohylla oxå.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

Lena ,
Varberg

+
Läget
-
Bättre belysning när man kommer sent på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Janne,
Borås

+
Läget och närhet till havet. Frukosten var helt ok.
-
Bättre belysning på baksidan av hotellet och ingång till rummen.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Ing-Britt ,
Göteborg

+
Närheten till havet och utsikten från balkongen. Frukost buffén var bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

303 omdömen
Utmärkt
 
196
Väldigt bra
 
82
Bra
 
24
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-12

Inlägg av Karola R

Perfekt!

Finns inte något negativt att säga! Här för 9:e året/gången och kommer definitivt tillbaka så länge jag bara kan! Inget fancy pancy hotell, men såå trivsamt! Supertrevlig personal, rena och välplanerade rum (alla vetter mot havet), riklig frukost, fräsch pool och pool-bar med rimliga priser. Lugnt och skönt beläget med promenadavstånd, om man så önskar till Fig Tree Bay, annars finns gott om bra matställen nära tillhands. Hotellets Cypriotiska buffé kan starkt rekommenderas! Havet är lugnt och vågfritt - de största vågorna man stöter på är de som uppstår efter att en båt passerat! Mitt paradis på jorden!!

 
2019-07-03

Inlägg av Julle L Helsingborg, Sverige

Myroandrou Beach Apartments,Fig Tree Bay

Ett helt underbart lgh.hotell 50 meter till pool och stranden.Mycket omtyckt med många återkommande gäster varje år.Alltid rent och snygg i och utanför hotellet ,trevlig o glad personal. Rekomenderas varmt.

 
2019-05-17

Inlägg av Ler0che Karlstad, Sverige

Ingen rekommendation

Vart här 1 vecka med hemresa imorgon 18/5, rekommenderar inte detta hotell, inget vattentryck på hela veckan o dom skyllde på att det är så i hela protaras men det är inget fel på trycket i andra lägenheter, myror och silverfiskar i lägenheten, nej tack aldrig igen..

 
2019-05-11

Inlägg av JennyS2450 Stockholm, Sverige

Ett litet hotell med härligt läge!

Hotellet ligger i Fig Tree bay, men en bit i utkanten. Om du önskar dig party och liv och rörelse är detta inte rätt plats, men om du värderar sköna lugna stunder vid poolen är detta helt rätt. Rummen var över förväntan och mycket fräscha och med fungerade AC. Frukosten på hotellet var god och enkel med fantastiskt utsikt över havet. Stranden var fin, iksom vattnet och det var aldrig för mycket folk. Det finns ställen att äta på runt hotellet, men bäst var det när vi via strandpromenaden gick in mot de livligare delarna, där det fanns ett större utbud. Vi gjorde ett par utflykter, en heldag med katamaran som var bästa dagen i min smak! Glasklart vatten och god lunch på båten. Den andra gick med lokalbuss till Ayia Napa. Det var mycket lätt att åka buss. I det stora hela en mycket bra resa och jag skulle kunna tänka mig att åka hit igen.

 
2018-10-02

Inlägg av Johanna C

En vecka i september 2018

Väl värda det 3+ hotell detta är!!! Grymt över förväntat. Reste med min son 13 år som var på sin första utomlandsresa. Vilket välstädat fint lugnt hotell som ligger lite avskilt från alla restauranger och trafikerade gator. Bara några minuter bort från busshållplatser, supermarkets och matställen. Tvårumslägenheten var fräsch och utrustad med 2 AC, kyl, micro, brödrost, vattenkokare och kastruller. Bra med porslin, knivar och lite annat. Sängarna jättesköna och det bjöds på många kuddar. Saknades aldrig handdukar eller duschtvål. Tyst och skönt. Det enda vi hörde kvällstid var havet och några kvällar var det musik från hotellet närmast men den tystnade vid senast 24 tror jag. Annars stängde restaurangen vid 22 någonting och då var det så tyst och stilla . Bara havet och vi. Utsikten från byggnad C ( vi bodde högst upp ) var fantastiskt vacker när solen gick upp. Perfekt tid att resa denna månad. Vi hade 30 grader och lika varmt i havet. Frukosten fin. Inga problem där. Vi bodde ju vid havet och enkelt att gå emellan. Att snorkla just där var inte det bästa stället men det är så nära andra stränder så bara att knata iväg mot Sirena bay eller ta bussen vidare! Anmärkningar : Det finns ingen hiss i byggnaden vi bodde i och med dåliga knän blir det jobbigt. Personalen i receptionen kanske kan ärta upp sitt humör lite tycker vi nog. Sista dagen fick vi lämna rummet och ställa bagage i ett rum. Man skulle få låna handduk och kunna duscha där. Vi åkte 18 från hotellet. Vad de INTE talade om var att vi skulle tagit med badlakanen vi haft på rummet. Så vi stod utan när vi väl skulle duscha. En miss. Jag reser aldrig så jag visste ju inte. Vi har iallafall haft en jättebra vistelse!