Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 393 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fina rum med AC och sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Nära till pool och strand!
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Lugnt, rent och fint, trevlig personal. Bra läge nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-27


9 av 10

+
Boende nära hav och poolområde med havsutsikt
-
Laddning av mobil funkade bara när man var i lägenheten för nyckel skulle sitta i för att elen skulle slå på. Hade varit bra om man haft 2 nycklar

Bekräftad gäst: 2024-05-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-20


9 av 10

+
Rent allmänt ett riktigt bra hotell med bra service och personal.
-
Barnen sängar var stenhårda, så när man bäddar på sofforna i stora rummet kan extra bäddmadrasser vara ett tips.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


6 av 10

+
-
Inga duschmöjligheter, när man åker hem sent . Borde finnas .

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Mycket bra service och tillgänglighet att få hjälp och svar på frågor av receptionen trevlig personal mycket bra frukostbuffé all personal var mycket bra och vänliga
-
De levde upp till alla mina förväntningar, all personal var mycket vänliga trevliga. Det ända som inte fungerade för mig var hotellets Wi-Fi trots hjälp av personalen. Men det löste sig med min egen surf på telefonen en IPhone 13.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

338 omdömen
Utmärkt
 
216
Väldigt bra
 
90
Bra
 
26
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-09-10

av Sandra L

Kackerlackor i sängen

Vi hade kackerlackor och myror på rummet. Kackerlackor i sovrummet, på sängen och nattduksbordet, vilket kändes otroligt äckligt. Myror på köksbänken och i brödpåsar vi hade. Sängen va skön men dosan till ac’n i vardagsrummet försvann efter en städning vilket gjorde att vi inte kunde ställa den. Rummet va spartanskt. De va väldigt dåligt tryck i duschen och den va omöjlig att ställa värmen på. Poolområdet är helt okej, man behövde inte springa ut när man vakna för att få solstolar. Ett stort minus va att de inte finns duschar man kan använda när man checkat ut, vi checkade ut 12 och våran buss gick 20.00. De va omöjligt att få sen utcheckning. Bagagerummet hade inget lås, och låg så vem som helst hade kunnat gå dit och ta eller rota i väskor. Maten på hotellet va inte den bästa men rekommenderar restauranger utanför hotellområdet, Java, sushi samt mexikanska va dom bästa vi provade.

 
2023-09-10

av Dilen R Sandviken, Sverige

Inte va man förväntade sig.

Allmänt slitet hotell, ingen bra standard på renhållningen. Frukosten va faktiskt det sämsta vi någonsin haft. Mycket små vassa saker som sticker upp här och där. Inget bra alternativ alls för oss som har sen hemresa på kvällen. Finns inte ens möjlighet att duscha av sig. Det bästa var nog stranden som hade ett relativt ok marint liv. Och en hel del vatten aktiviteter att göra.

 
2023-08-27

av Rebecka F

Överlag bra

Bra plats överlag. Bra pool, man behövde aldrig stå utan solstol samt en trappa från poolen så var man nere i havet som var ljuvligt. Rummen var stora och bra, kanon med två AC, en i sovrummet och en i vardagsrummet. Minus var att det utlovades en hårfön men den fanns ingenstans. Duschtrycket var något av det sämsta, men det funkade. Bra och kall kyl med ett litet frysfack. Sängen var stor och förvånansvärt skön. Maten och buffén på hotellet var lite beige, men några hundra meter bort fanns ett stråk av bra restauranger och pubar. Ett tips: Knights

 
2022-08-03

av 90andersw Varberg, Sverige

Kanonhotell, bra rum, bra område!

Fenomenal vistelse, bra etablissemang. Supermarket, restaurang och poolbar inkluderat (i området) och personalen väldig trevlig och hjälpsam. Perfekt för lunch. Fantastiskt utsikt. Poolen mycket bra, grund, mellan och djupare del. Bra anslutning till stranden.

 
2022-08-03

av carinaw8 Varberg, Sverige

Mycket bra hotell!

Underbart hotell! Dubbelsäng med mycket bra madrasser och riktiga täcken. Aircondition i sovrum och allrum. Bra städat. Stor balkong till fyra personer. Gott om garderober. Maten i restaurangen är kanon och bra priser. Stora portioner så man kan gott dela på en rätt till lunch.