Kundomdömen om Myro-Androu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 344 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nära havet och mysiga rum.
-
Städning. Handfatet i badrummet var aldrig tvättat på en hel vecka.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


5 av 10

+
Nära stranden
-
Ngn underhållning på kvällen. Musik vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


9 av 10

+
Läget och att alla har utsikt över havet.
-
Berätta att höstlovsveckan verkar vara den sista veckan på säsongen i just det området... flera restauranger och affärer stängde helt ned under veckan och det kändes lite som att vara i en spökstad... lugnt och skönt men hade helst velat veta om det innan och vara förberedd på det

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

+
Läget med strand skyddad av pirar
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-10-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

303 omdömen
Utmärkt
 
195
Väldigt bra
 
83
Bra
 
24
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-12-15

Inlägg av 587fridan Sverige

Finaste utsikten man kan önska sig

Rekommenderar starkt detta lägenhetshotellet i Pernera, Cypern. Stora och fräscha rum med fantastisk (!!) utsikt över havet. Bra frukostbuffé med stort utbud, hade dock önskat lite större variation. Hotellet har ett jättefint och lugnt poolområde med gratis solstolar och parasoll, även en poolbar med allt man kan önska sig. Underbar sandstrand precis nedanför hotellet för den som föredrar det, stolar och parasoll mot en avgift. Personalen på hotellet är jättetrevliga och hjälpsamma. Vi hade inga problem med att förlänga rummet vid vår sena hemresa, men tips: säg till i början av din semester! En sak vi saknade på hotellet var någon slags show/aktivitet på kvällarna. Vi återvänder mer än gärna hit! Vi är jättenöjda.

 
2019-09-12

Inlägg av Karola R

Perfekt!

Finns inte något negativt att säga! Här för 9:e året/gången och kommer definitivt tillbaka så länge jag bara kan! Inget fancy pancy hotell, men såå trivsamt! Supertrevlig personal, rena och välplanerade rum (alla vetter mot havet), riklig frukost, fräsch pool och pool-bar med rimliga priser. Lugnt och skönt beläget med promenadavstånd, om man så önskar till Fig Tree Bay, annars finns gott om bra matställen nära tillhands. Hotellets Cypriotiska buffé kan starkt rekommenderas! Havet är lugnt och vågfritt - de största vågorna man stöter på är de som uppstår efter att en båt passerat! Mitt paradis på jorden!!

 
2019-07-03

Inlägg av Julle L Helsingborg, Sverige

Myroandrou Beach Apartments,Fig Tree Bay

Ett helt underbart lgh.hotell 50 meter till pool och stranden.Mycket omtyckt med många återkommande gäster varje år.Alltid rent och snygg i och utanför hotellet ,trevlig o glad personal. Rekomenderas varmt.

 
2019-05-17

Inlägg av Ler0che Karlstad, Sverige

Ingen rekommendation

Vart här 1 vecka med hemresa imorgon 18/5, rekommenderar inte detta hotell, inget vattentryck på hela veckan o dom skyllde på att det är så i hela protaras men det är inget fel på trycket i andra lägenheter, myror och silverfiskar i lägenheten, nej tack aldrig igen..

 
2019-05-11

Inlägg av JennyS2450 Stockholm, Sverige

Ett litet hotell med härligt läge!

Hotellet ligger i Fig Tree bay, men en bit i utkanten. Om du önskar dig party och liv och rörelse är detta inte rätt plats, men om du värderar sköna lugna stunder vid poolen är detta helt rätt. Rummen var över förväntan och mycket fräscha och med fungerade AC. Frukosten på hotellet var god och enkel med fantastiskt utsikt över havet. Stranden var fin, iksom vattnet och det var aldrig för mycket folk. Det finns ställen att äta på runt hotellet, men bäst var det när vi via strandpromenaden gick in mot de livligare delarna, där det fanns ett större utbud. Vi gjorde ett par utflykter, en heldag med katamaran som var bästa dagen i min smak! Glasklart vatten och god lunch på båten. Den andra gick med lokalbuss till Ayia Napa. Det var mycket lätt att åka buss. I det stora hela en mycket bra resa och jag skulle kunna tänka mig att åka hit igen.