Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 387 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Nära havet.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-01


8 av 10

+
Utsikten från balkongen storleken på lägenheten
-
Affären mer underhållning

Bekräftad gäst: 2021-11-01


8 av 10

+
personalen
-
frukosten

Bekräftad gäst: 2021-11-01


8 av 10

+
Närhet till strand. Stor och luftig lägenhet.
-
Mer aktiviteter. Typ Happy hour innan middagen, Quiz eller nån underhållning.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


9 av 10

+
Läget och standarden.
-
Rummet strömlöst när nyckel till rummet togs bort, Strömmen borde vara på hela tiden med tanke på AC och mobilladdare.

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-25


10 av 10

+
Alltid så trevlig personal - 10:e gången som jag bor på hotellet. Väldigt bra läge!
-
Saknade poolbaren, men jag gissar att den kommer tillbaka när vi kommer ur pandemin.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


5 av 10

+
Utsikten var jättefin och närheten till stranden. Bra lunchpriser i hotellets restaurang samt egna lilla matbutik.
-
Uppvärmd pool, den var väldigt kall och gick inte att bada i med bebis. Städningen fick vi säga till om annars kom ingen och städade, bäddade sängen eller bytte våra handdukar. Det var rätt tröttsamt. Utbudet på kvällsbuffén, mer vegetariska alternativ.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


7 av 10

+
Det lugna läget. Ingen störande trafik och nära stranden.
-
Vi skulle gärna ha velat ha mera färsk frukt både vid frukost och middag.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

313 omdömen
Utmärkt
 
201
Väldigt bra
 
85
Bra
 
26
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-12-15

av 587fridan Sverige

Finaste utsikten man kan önska sig

Rekommenderar starkt detta lägenhetshotellet i Pernera, Cypern. Stora och fräscha rum med fantastisk (!!) utsikt över havet. Bra frukostbuffé med stort utbud, hade dock önskat lite större variation. Hotellet har ett jättefint och lugnt poolområde med gratis solstolar och parasoll, även en poolbar med allt man kan önska sig. Underbar sandstrand precis nedanför hotellet för den som föredrar det, stolar och parasoll mot en avgift. Personalen på hotellet är jättetrevliga och hjälpsamma. Vi hade inga problem med att förlänga rummet vid vår sena hemresa, men tips: säg till i början av din semester! En sak vi saknade på hotellet var någon slags show/aktivitet på kvällarna. Vi återvänder mer än gärna hit! Vi är jättenöjda.

 
2019-09-12

av Karola R

Perfekt!

Finns inte något negativt att säga! Här för 9:e året/gången och kommer definitivt tillbaka så länge jag bara kan! Inget fancy pancy hotell, men såå trivsamt! Supertrevlig personal, rena och välplanerade rum (alla vetter mot havet), riklig frukost, fräsch pool och pool-bar med rimliga priser. Lugnt och skönt beläget med promenadavstånd, om man så önskar till Fig Tree Bay, annars finns gott om bra matställen nära tillhands. Hotellets Cypriotiska buffé kan starkt rekommenderas! Havet är lugnt och vågfritt - de största vågorna man stöter på är de som uppstår efter att en båt passerat! Mitt paradis på jorden!!

 
2019-07-03

av Julle L Helsingborg, Sverige

Myroandrou Beach Apartments,Fig Tree Bay

Ett helt underbart lgh.hotell 50 meter till pool och stranden.Mycket omtyckt med många återkommande gäster varje år.Alltid rent och snygg i och utanför hotellet ,trevlig o glad personal. Rekomenderas varmt.

 
2019-05-17

av Ler0che Karlstad, Sverige

Ingen rekommendation

Vart här 1 vecka med hemresa imorgon 18/5, rekommenderar inte detta hotell, inget vattentryck på hela veckan o dom skyllde på att det är så i hela protaras men det är inget fel på trycket i andra lägenheter, myror och silverfiskar i lägenheten, nej tack aldrig igen..

 
2019-05-11

av JennyS2450 Stockholm, Sverige

Ett litet hotell med härligt läge!

Hotellet ligger i Fig Tree bay, men en bit i utkanten. Om du önskar dig party och liv och rörelse är detta inte rätt plats, men om du värderar sköna lugna stunder vid poolen är detta helt rätt. Rummen var över förväntan och mycket fräscha och med fungerade AC. Frukosten på hotellet var god och enkel med fantastiskt utsikt över havet. Stranden var fin, iksom vattnet och det var aldrig för mycket folk. Det finns ställen att äta på runt hotellet, men bäst var det när vi via strandpromenaden gick in mot de livligare delarna, där det fanns ett större utbud. Vi gjorde ett par utflykter, en heldag med katamaran som var bästa dagen i min smak! Glasklart vatten och god lunch på båten. Den andra gick med lokalbuss till Ayia Napa. Det var mycket lätt att åka buss. I det stora hela en mycket bra resa och jag skulle kunna tänka mig att åka hit igen.