Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 448 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget
-
Fick betala 40 eur extra för att ha rummet till 17.50 när flygbussen skulle komma och de skulle ändå stänga för säsongen och vi fick betala kontant, så känns som det var svarta pengar.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


8 av 10

+
Närheten till havet! Stora rum, stora balkonger med havsutsikt, supermarket i byggnaden. Mycket trevlig personal i restaurangen och i supermarket samt trevlig ägare som gjorde det lilla extra för vår vistelse.
-
Poolområdet behöver en deep clean och en uppfräschning. Smutsigt längs poolkanten vid vattenytan, kakel och fogat som behöver lagas och fogas om. Poolbaren var endast öppen en dag, sen stängde den, vilket var synd. Generellt sett behöver hotellet en uppfräschning och lite mindre renoveringar, både utemiljö och inomhusmiljö. Inget lyxhotell och det ska det heller inte vara, men behövs vissa förbättringar för att helhetsintrycket ska lyfta.

Bekräftad gäst: 2023-11-06


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


10 av 10

+
Närheten till vattnet
-
Lite mer aktiviteter för barnen. Ex ett pingisbord en bollplan

Bekräftad gäst: 2023-11-06


6 av 10

+
-
Slitet, oengagerad personal

Bekräftad gäst: 2023-11-05


9 av 10

+
Storleken på lägenheten och närheten till poolen och havet. Extra plus för den stora balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
Närheten till pool & stranden. Goda & varierade matbuffeer på kvällarna.
-
Hårda sängar. Hade gärna haft våningssängen i sovrummet ihop med dubbelsängen. Hade gärna haft en sopkvast på uteplatsen så man själv hade kunnat hålla rent från sand etc efter utflykter o strandbesök.

Bekräftad gäst: 2023-10-30


6 av 10

+
Poolen o. läget vid havet.
-
Stopp i avlopp. Fick köpa egna el adapter. Reseledarna pratade enbart danska o. norska. Svårt att höra i bussen. All inf.om utflykter gick om intet.

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
Läget , lagom stort. Trevlig personal. Fantastiskt utsikt från balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-30


7 av 10

+
Läget nära stranden och utsikten
-
Småkryp i köket som kröp in bla i brödpåsen. Receptionen var inte så intresserade när jag berättade om det

Bekräftad gäst: 2023-10-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

338 omdömen
Utmärkt
 
216
Väldigt bra
 
90
Bra
 
26
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-09-10

av Sandra L

Kackerlackor i sängen

Vi hade kackerlackor och myror på rummet. Kackerlackor i sovrummet, på sängen och nattduksbordet, vilket kändes otroligt äckligt. Myror på köksbänken och i brödpåsar vi hade. Sängen va skön men dosan till ac’n i vardagsrummet försvann efter en städning vilket gjorde att vi inte kunde ställa den. Rummet va spartanskt. De va väldigt dåligt tryck i duschen och den va omöjlig att ställa värmen på. Poolområdet är helt okej, man behövde inte springa ut när man vakna för att få solstolar. Ett stort minus va att de inte finns duschar man kan använda när man checkat ut, vi checkade ut 12 och våran buss gick 20.00. De va omöjligt att få sen utcheckning. Bagagerummet hade inget lås, och låg så vem som helst hade kunnat gå dit och ta eller rota i väskor. Maten på hotellet va inte den bästa men rekommenderar restauranger utanför hotellområdet, Java, sushi samt mexikanska va dom bästa vi provade.

 
2023-09-10

av Dilen R Sandviken, Sverige

Inte va man förväntade sig.

Allmänt slitet hotell, ingen bra standard på renhållningen. Frukosten va faktiskt det sämsta vi någonsin haft. Mycket små vassa saker som sticker upp här och där. Inget bra alternativ alls för oss som har sen hemresa på kvällen. Finns inte ens möjlighet att duscha av sig. Det bästa var nog stranden som hade ett relativt ok marint liv. Och en hel del vatten aktiviteter att göra.

 
2023-08-27

av Rebecka F

Överlag bra

Bra plats överlag. Bra pool, man behövde aldrig stå utan solstol samt en trappa från poolen så var man nere i havet som var ljuvligt. Rummen var stora och bra, kanon med två AC, en i sovrummet och en i vardagsrummet. Minus var att det utlovades en hårfön men den fanns ingenstans. Duschtrycket var något av det sämsta, men det funkade. Bra och kall kyl med ett litet frysfack. Sängen var stor och förvånansvärt skön. Maten och buffén på hotellet var lite beige, men några hundra meter bort fanns ett stråk av bra restauranger och pubar. Ett tips: Knights

 
2022-08-03

av 90andersw Varberg, Sverige

Kanonhotell, bra rum, bra område!

Fenomenal vistelse, bra etablissemang. Supermarket, restaurang och poolbar inkluderat (i området) och personalen väldig trevlig och hjälpsam. Perfekt för lunch. Fantastiskt utsikt. Poolen mycket bra, grund, mellan och djupare del. Bra anslutning till stranden.

 
2022-08-03

av carinaw8 Varberg, Sverige

Mycket bra hotell!

Underbart hotell! Dubbelsäng med mycket bra madrasser och riktiga täcken. Aircondition i sovrum och allrum. Bra städat. Stor balkong till fyra personer. Gott om garderober. Maten i restaurangen är kanon och bra priser. Stora portioner så man kan gott dela på en rätt till lunch.