Kundomdömen om Eligonia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 90 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Eva,
SMEDSTORP

+
läget,slapp åka taxi,centralt
-
inte så högljudet

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Britt-Marie,
Söderhamn

+
Kanon bra personal rent o fint
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

Sonja,
Heby

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


7 av 10

Miranda,
Göteborg

+
Centralt läge, trevlig personal i bar och restaurang
-
Hade varit skönt med ett av de mer nyrenoverade rummen, istället för rummet vi hade med badkar.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


4 av 10

,

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-01


6 av 10

Sofia ,
Köping

+
Bra läge, trevlig personal
-
Acn kan ingå i priset, bättre städning för alla djur.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Carina,
Landvetter

+
Bra personal o bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


3 av 10

David,
Västerås

+
Den låg på en väldigt bra plats nära allt.
-
Servicen var inte bra enligt oss.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


4 av 10

Anila,
Falkenberg

+
Nära till stan
-
Städa oftare och bättre

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Ulla -Britt,
Göteborg

+
Lagom stort och läget i staden!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
15
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-06

Inlägg av Katarina A

Prisvärt hotell

Mysigt lägenhets hotell med närhet till allt. Trevlig och tillmötesgående personal. Kommer vi besöka Aiya Napa bokar vi in oss här igen. Ljud från nattklubbar var inget vi märkte trots det centrala läget.

 
2018-08-14

Inlägg av Sam K

Bara bra

Ac mot avgift Etra handduk mot avgift Högt musik omkring man kan inte sova Jag blivit av med en stjorta första dager. Poolområdet icke som på bilder. Trevligt Natt personal. Centralt hotell nära allt. Städ varje dag. Gott Drycka de har och fin cafeshop Chick ut kl. 12.00 även om din/er resa kl. 22.00. Bra köksutrustning TV. Kontroll mot avgift. 2 tjärnar hotell.

 
2018-08-10

Inlägg av Dave P Paphos, Cypern

A gem of a place

I went to Napa on business and stayed 2 nights at Eligonia. The first person I met was Ellie and we jelled immediately. What a lovely and helpful person she is. She showed me to my room and I was very pleasantly surprised at how clean and well-equipped it was. The bed was very comfortable, the aircon was superb and the shower worked well- (important for me ) The location is perfect and I am pleased to say that I did not hear any loud headbanging music which I was half expecting to do so. All restaurants and entertainment venues are easily accessible from here- so, I will stay there next season for sure

 
2018-06-11

Inlägg av sofsof1972

Great Hotel for a little price

The Location is great,the hotel is at a walking distance of the restaurants, pubs and the beach. Very close to grocery shops too. The staff is very friendly, rooms are clean, just perfect for a low budget !

 
2018-01-31

Inlägg av Brianngog Distriktet Famagusta, Cypern

Ideal Winter Stop

We were out in Ayia Napa for the afternoon and the tail end of January was showing it’s Colder side. We sat outside awhile in the Lobby Cafe Bar of the Eligonia. The Sun started to help warm the air and my old bones. We were presented with Menus and decided on Coffees - Frappe & Latte - from the ever polite waitress on watch. Nicely presented and came with an enjoyable mini brownie, a nice relaxing time was enjoyed whilst watching the Locals go about the day.