Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personalen och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


7 av 10

+
Läget, låg precis i stan som vi ville
-
De två enkel sängarna var inte sköna, dubbelsängen var bra men de två extra sängarna var inte alls sköna. Acn kan ingå i priset

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
PERSONALERNA!! speciellt natt vakten Jonny! Och i baren elena!! Så trevliga
-
Allt funkade suveränt tyckte jag, inget jag kan svara på nu!

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Så oerhört trevliga och så bra städat . Vilket dom gjorde VARJE DAG
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Personalen
-
Lämna rummet senare när man åker hem på kvällen skulle ha 500 kr annars

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Alltså eligonia. Så bra, personalen, läget, bussar nära, allt var helt toppen. Maten, lägenheten hade det man behövde. Mest var personalen och läget underbart!
-
Kanske att airlondition skall ingå i priser. Kom som en överraskning eller att det står hos er mot kostnad och vad det kostar. Ca 300 kr/v

Bekräftad gäst: 2021-09-27


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
Personalens service lyfte hotellet, centralt läge, trevlig pool.
-
Ljudnivån från bargatan och trafiken gjorde det omöjligt att sova utan öronproppar.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


8 av 10

+
Personalen!
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


6 av 10

+
Läget
-
Maten, solstolarna vid poolen skulle även kunna köpas nya

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
18
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-10-03

av Belfrage76

Supertrevligt centralt hotell

Mycket bra och centralt läge , supertrevlig personal , rent och fräscht ( städat och nya handdukar varje dag ) bra mat och frukost på hotellet till bra priser. Väldigt mysig innergård och poolområde. Nära till allt, affärer, matställen och uteställen , några minuters promenad så är man nere i hamnområdet som är trevligt med både restauranger och strand . Vi är mycket nöjda och kan absolut tänka oss detta hotell igen.

 
2019-08-06

av Katarina A

Prisvärt hotell

Mysigt lägenhets hotell med närhet till allt. Trevlig och tillmötesgående personal. Kommer vi besöka Aiya Napa bokar vi in oss här igen. Ljud från nattklubbar var inget vi märkte trots det centrala läget.

 
2018-08-14

av Sam K

Bara bra

Ac mot avgift Etra handduk mot avgift Högt musik omkring man kan inte sova Jag blivit av med en stjorta första dager. Poolområdet icke som på bilder. Trevligt Natt personal. Centralt hotell nära allt. Städ varje dag. Gott Drycka de har och fin cafeshop Chick ut kl. 12.00 även om din/er resa kl. 22.00. Bra köksutrustning TV. Kontroll mot avgift. 2 tjärnar hotell.

 
2020-06-12

av Kris_Paf

Great Location

The location is excellent - right in the heart of Ayia Napa. We had a problem with the cockroaches in the room which we communicated to the hotel manager and he was very understanding and apologetic. Other than that good communication with the hotel staff and centrally located.

 
2019-10-06

av vic c Hazel Grove, Storbritannien

Eligonia

Great ,Hotel, Fantastic staff, In the centre of Shops, Bars, Restaurants and Nightlife. Rooms are better than the average for what you pay for, pool good but not heated, lots of sunbeds. "Downside" No lifts to 1st and 2nd floors so if you have a problem walking ask for a ground floor room. If you like to go to bed early and a light sleeper you may struggle as there is a night club almost opposite (probably 400 metres) which is open to around 3am. Other than that a great hotel to spend your holidays