Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-13


8 av 10

+
Enkla rum med äldre standard. Perfekt läge om man vill ha liv och rörelse på kvällarna. Väldigt trevlig personal på frukosten och du kunde äta frukost när det passade dig. Air-condition ingick inte i priset men o andra sidan så stod den på dygnet runt så rummet var alltid svalt när du kom in. Prisvärt om du inte behöver bo exklusivt.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-13


9 av 10

+
Rena och stora rum
-

Bekräftad gäst: 2022-06-06


9 av 10

+
Personalen, servicen, läget
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


7 av 10

+
Två kvinnor i personalen bäst!
-
Managerns mottagande nollställt, ingen info alls på rummet. Inge skyltar om frukost etc. Trasig AC möttes av axelryckning.

Bekräftad gäst: 2022-05-30


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-30


7 av 10

+
Personalen och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


7 av 10

+
Läget, låg precis i stan som vi ville
-
De två enkel sängarna var inte sköna, dubbelsängen var bra men de två extra sängarna var inte alls sköna. Acn kan ingå i priset

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
PERSONALERNA!! speciellt natt vakten Jonny! Och i baren elena!! Så trevliga
-
Allt funkade suveränt tyckte jag, inget jag kan svara på nu!

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Så oerhört trevliga och så bra städat . Vilket dom gjorde VARJE DAG
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
18
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-10-03

av Belfrage76

Supertrevligt centralt hotell

Mycket bra och centralt läge , supertrevlig personal , rent och fräscht ( städat och nya handdukar varje dag ) bra mat och frukost på hotellet till bra priser. Väldigt mysig innergård och poolområde. Nära till allt, affärer, matställen och uteställen , några minuters promenad så är man nere i hamnområdet som är trevligt med både restauranger och strand . Vi är mycket nöjda och kan absolut tänka oss detta hotell igen.

 
2019-08-06

av Katarina A

Prisvärt hotell

Mysigt lägenhets hotell med närhet till allt. Trevlig och tillmötesgående personal. Kommer vi besöka Aiya Napa bokar vi in oss här igen. Ljud från nattklubbar var inget vi märkte trots det centrala läget.

 
2018-08-14

av Sam K

Bara bra

Ac mot avgift Etra handduk mot avgift Högt musik omkring man kan inte sova Jag blivit av med en stjorta första dager. Poolområdet icke som på bilder. Trevligt Natt personal. Centralt hotell nära allt. Städ varje dag. Gott Drycka de har och fin cafeshop Chick ut kl. 12.00 även om din/er resa kl. 22.00. Bra köksutrustning TV. Kontroll mot avgift. 2 tjärnar hotell.

 
2022-07-06

av Sophiamarconassif

Sarah and rami Nader and Dalia

A true sample of excellent hospitality! Without doubt not one of the favorite hotels -ELIGONIA IS OUR FAVORITE HOTEL AT OUR FAVORITE DESTINATION . We are warmly welcomed by the staff and general manager, our names mentioned on the board. Decent professional loving staff - have made this hotel pur second home.. Warm people ,with great personalities. he atmosphere is so special that it really felt like home to me. All respect for the general manager who does a great job here; a true sample of excellent hospitality! We have recommended this hotel to my sister and husband- newly weds - for their honey moon - sarah and Ramy ... they are super happy :)) Cant wait till we are back again for the 4th time this August ;))) Nader and Dalia

 
2022-06-12

av Nan H Kairo, Egypten

An unforgettable stay!

A great hotel with a second-to-none location: Spacious and comfortable room; delicious breakfast; staff are amazingly nice and helpful. We will definitely stay again there when visiting Ayia Napa in the future.