1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amora Beach Resort - Vinter 18/19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
5,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Annelie,
Stockholm

+
Stora breda sängar. Bra att litet kassaskåp ingick i priset så man slapp betala extra för det.
-
Ha hotell där personalen som jobbar pratar och kan förstå engelska. BEDRÖVLIGA var 99% av dem på detta. Ett expempel, mina barn fixade tårta till mig på hotellet men skrev fel namn lev till fel hotellrum. Har hotell där toan fungerar i alla hotellrum. Där de städar ordentligt på området och på stranden. I ena vårt rum blev det stopp i toan varje gång man gjorde nummer 2 och fick då kalla på hjälp. Till slut orkade de inte längre och det blir pinsamt utan de gick till mitt rum för att göra nummer 2. Ett exempel en chipspåse låg kvar i 3 dagar...även om personal gick förbi...men det var väl inte den personens uppgift att städa så då sket man i att plocka upp den. Hundar och grodor i poolen såg vi. Mer förvaringsutrymmen. Fanns typ 6 galgar och en låda att hänga och lägga kläder i. Lite om man är 2 vuxna och 1 barn. Är verkligen besviken på detta hotell, var inte alls vad jag hade förväntat mig av ett 4 stjärnigt hotell som det framgick att det var när vi bokade för ett år sedan. Jag skulle fira min 50 års dag här med min familj och är besviken på detta. Har rest mer flera gånger och har aldrig varit missnöjd tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


10 av 10

Ann-Theres ,
Nusnäs

+
Låg alldeles vid en underbar strand
-
En bar vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-04-14


7 av 10

Anneli,
Gällivare

+
Rummet var jättefint.
-
Hotellfrukosten skulle behöva hållas efter lite mer, fler alternativ till kallskuret, den varma maten var kall (bacon, korvar, bönor), det var fåglar överallt och personalen tog inte bort förrän fåglarna hunnit vara i tallrikarna, på borden etc.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


5 av 10

Tony,
Västerås

+
Ligger på stranden
-
Frukosten var en katastrof. Borde vara mer för västerlänningar också. Nu var den bara för Ryssar och Kineser. Där kan man verkligen göra förbättringar. Då kommer nog mera Svenskar bo på hotellet. nu var det nästan bara vi där från Sverige. Vi kommer aldrig boka detta hotell igen p.g.a. frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


8 av 10

Gunnar,
Åkarp

+
Närheten till stranden,gratis solstolar,stort fint rum.
-
Mer till förvaring,fler lådor o dörr till garderoben

Bekräftad gäst: 2019-03-15


9 av 10

Eva,
Sundsvall

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


8 av 10

Anita,
Norrtälje

+
Fina rum och trevlig park. Luftkonditionering tyst och välfungerande.
-
Dusch alldeles för lågt monterat. Solstolar alldeles för få samt dåliga och smutsiga dynor. Saknade pålägg till smörgåsarna. samt kokta ägg.

Bekräftad gäst: 2019-02-28


9 av 10

Emma,
Svenljunga

+
Fint och lungt.
-
Fler solstolar vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-02-21


8 av 10

Jeanette,
Fred

+
Strandläge, fräscht rum med stor säng, bra kundservice, bra AC.
-
Dölja reningsverket som vi hade på framsidan, restaurang personalen borde gå en kurs i bemötande och le ibland.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


8 av 10

Jan,
Visby

+
Läget var att det var lugnt
-
Försök att få bort alla avsatser på gångar och stigar på området

Bekräftad gäst: 2019-02-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

305 omdömen
Utmärkt
 
75
Väldigt bra
 
109
Bra
 
57
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-03-02

Inlägg av Vagabond7007 Alingsås, Sverige

Bra läge

Hotellet har perfekt läge vid stranden. Fint poolområde, fina rum. Det som drar ner betyget är den mycket dåliga maten. Vi hade boka halvpension, extremt små portioner och väldigt smaklöst! Kontaktade resebyrån efter dag två och fick tillbaka pengarna. Även frukosten var smaklös, det saknades pålägg som vi skandinaver är vana vid. Däremot mycket god frukt! Kan rekommendera att inte boka middag på hotellet utan gå till flertalet restauranger som ligger längs stranden. Städningen var tyvärr undermålig, fick be om påfyllnad av schampoo mm.

 
2019-02-14

Inlägg av Daphne8787

Hotell Amora Beach Resort Bangtao-Phuket

Ett mycket bra och prisvärt hotell med gott om solstolar vid stranden som har fina gräsytor i skuggan. Personalen mycket tillmötesgående som löser alla frågor på ett smidigt sätt. Nära till sköna restauranger. Några med svensk anknytning och mycket bra mat. Promenera på 10 min efter stranden eller ta en tuc-tuc på 5 minuter. På stranden finns förstås en hel del thairestauranger. Bangtao stranden som är runt 4-5 km lång är en lugn strand. Passar bra för barnfamiljer och par som bara vill ha lugnt och skönt. Vill man ha lite mer nattliv så tar man en taxi till Pattong runt 7 km. Kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
2018-03-09

Inlägg av linapet267 Gotland, Sverige

Mycket trevligt och prisvärt!!!!

Mycket trevligt och prisvärt hotell som vi varmt kan rekommendera. Var orolig efter ha läst alla betyg och omdömen men vi är så nöjda. Trevlig personal som hjälper snabbt vid trubbel. Fick tårta till rummet på dotterns födelsedag. Trevligt poolområden och god mat vid garden Café. Stranden var helt underbar och längs med den finns många trevliga restauranger och Reggaebar. Massage finns att tillgå på flera ställen runt stranden. Bananpannkakor och grillad majs som thailändare står i små stånd och tillverkar ( 60 bth) Lite tråkig frukost för oss svenskar - det serveras mycket för ryssar och kineser. ( nudlar, friterad kyckling, potatis mm) pannkaksmaskin som var lite långsam- Äggröra och omelett var jättegod, Saknar ost, korv och skinka. Mycket ryssar som tyvärr hade dåligt uppförande kring poolen med att skräpa ner. Fräscha rum som var praktiska med dörr emellan till ” nästa rum ” då ungdomarna bodde nära. Sååå glad att vi bodde på detta prisvärda och trevliga hotell.

 
2018-02-06

Inlägg av ciccij2017

Helt okej

Detta hotell är helt okej. Frukosten var bra och maten i restaurangen var god. Läget är lugnt i stort sett precis på stranden och ca 1.5 km från byn Bangtao. Det är dock två saker som drar ner betyget och det är för det första att rumsstädningen var väldigt dålig, särskilt badrummet städades jättedåligt och under sängen låg grejer kvar från andra hotellgäster. Och den andra som var dåligt var att vi aldrig såg att poolerna rengjordes och gatuhundar svalkade sig där i. Det fick bli havsbad för oss. För övrigt fanns det inget att klaga på. I den byggnaden vi bodde i fanns ingen hiss så det blev ett väldigt släpande på barnvagn upp och ner. Om det fanns hiss i de andra byggnaderna vet jag inte.

 
2012-02-16

Inlägg av Ola W Stockholm, Sverige

Aldrig igen!!!!

Detta hotell är det värsta vi någonsin varit med om!!!! Gatuhundar som badar i den redan smutsiga poolen. personal som struntar i sina gäster, myror överallt, lamporna på ett av rummen tändes och släcktes av sig själva mitt i natten, kackerlackor, vissa rum stinker av mögel och fukt, ödlor på rummet, dålig städning mm,mm Åker aldrig till detta hotell igen!