1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amora Beach Resort - Vinter 18/19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jeanette,
Fred

+
Strandläge, fräscht rum med stor säng, bra kundservice, bra AC.
-
Dölja reningsverket som vi hade på framsidan, restaurang personalen borde gå en kurs i bemötande och le ibland.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


8 av 10

Jan,
Visby

+
Läget var att det var lugnt
-
Försök att få bort alla avsatser på gångar och stigar på området

Bekräftad gäst: 2019-02-09


8 av 10

Sven-Erik ,
Stockholm

+
Personalen och det stora gräsytorna med skugga mot stranden.
-
Att personalen och då speciellt restaurangpersonalen är bättre på engelska.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


8 av 10

Sven,
Kungsbacka

+
Andra året i rad för oss, denna gång tog vi ingen all-inclusive, den är kass. Det bästa med hotellet är att det inte går ngn väg mellan hotell o strand.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


7 av 10

Tarja ,
Vallentuna

+
stort rum , strandnära, fint grön område, bra svimmingpool.
-
förvaring av kläder, saknas kläds skåp.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


3 av 10

Claes ,
Göteborg

+
-
Gör frukost med pålägg färskt bröd inte bara mat Sängar o kuddar var stenhårda

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

,

+
Den vacka trädgården
-
Mjukare sängar med bäddmadrass. Nu fick vi sova på resorbottnar och stenhårda kuddar.

Bekräftad gäst: 2019-01-03


7 av 10

Carola,
Stockholm

+
Personalen
-
Poolbar vid stora poolen. Lite mer variation på frukost.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


9 av 10

Bjørn ,
Vestby

+
Hotellet var veldig bra god service god frokost rommene var utmerkede Kunne vært litt flere solsenger rundt det nydelige bassenget
-
Når det gjelder Apollo så kunne servicen derfra vært noe bedre bla, annet med bestilling av seteplassering på flyet Spurte tidlig om dette og med antall Mail dette ble ikke fulgt opp ellers veldig bra

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

Vigdis,
Skien

+
-
Bedre frokost

Bekräftad gäst: 2019-02-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

294 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
105
Bra
 
54
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-02-14

Inlägg av Daphne8787

Hotell Amora Beach Resort Bangtao-Phuket

Ett mycket bra och prisvärt hotell med gott om solstolar vid stranden som har fina gräsytor i skuggan. Personalen mycket tillmötesgående som löser alla frågor på ett smidigt sätt. Nära till sköna restauranger. Några med svensk anknytning och mycket bra mat. Promenera på 10 min efter stranden eller ta en tuc-tuc på 5 minuter. På stranden finns förstås en hel del thairestauranger. Bangtao stranden som är runt 4-5 km lång är en lugn strand. Passar bra för barnfamiljer och par som bara vill ha lugnt och skönt. Vill man ha lite mer nattliv så tar man en taxi till Pattong runt 7 km. Kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
2018-03-09

Inlägg av linapet267 Gotland, Sverige

Mycket trevligt och prisvärt!!!!

Mycket trevligt och prisvärt hotell som vi varmt kan rekommendera. Var orolig efter ha läst alla betyg och omdömen men vi är så nöjda. Trevlig personal som hjälper snabbt vid trubbel. Fick tårta till rummet på dotterns födelsedag. Trevligt poolområden och god mat vid garden Café. Stranden var helt underbar och längs med den finns många trevliga restauranger och Reggaebar. Massage finns att tillgå på flera ställen runt stranden. Bananpannkakor och grillad majs som thailändare står i små stånd och tillverkar ( 60 bth) Lite tråkig frukost för oss svenskar - det serveras mycket för ryssar och kineser. ( nudlar, friterad kyckling, potatis mm) pannkaksmaskin som var lite långsam- Äggröra och omelett var jättegod, Saknar ost, korv och skinka. Mycket ryssar som tyvärr hade dåligt uppförande kring poolen med att skräpa ner. Fräscha rum som var praktiska med dörr emellan till ” nästa rum ” då ungdomarna bodde nära. Sååå glad att vi bodde på detta prisvärda och trevliga hotell.

 
2018-02-06

Inlägg av ciccij2017

Helt okej

Detta hotell är helt okej. Frukosten var bra och maten i restaurangen var god. Läget är lugnt i stort sett precis på stranden och ca 1.5 km från byn Bangtao. Det är dock två saker som drar ner betyget och det är för det första att rumsstädningen var väldigt dålig, särskilt badrummet städades jättedåligt och under sängen låg grejer kvar från andra hotellgäster. Och den andra som var dåligt var att vi aldrig såg att poolerna rengjordes och gatuhundar svalkade sig där i. Det fick bli havsbad för oss. För övrigt fanns det inget att klaga på. I den byggnaden vi bodde i fanns ingen hiss så det blev ett väldigt släpande på barnvagn upp och ner. Om det fanns hiss i de andra byggnaderna vet jag inte.

 
2012-02-16

Inlägg av Ola W Stockholm, Sverige

Aldrig igen!!!!

Detta hotell är det värsta vi någonsin varit med om!!!! Gatuhundar som badar i den redan smutsiga poolen. personal som struntar i sina gäster, myror överallt, lamporna på ett av rummen tändes och släcktes av sig själva mitt i natten, kackerlackor, vissa rum stinker av mögel och fukt, ödlor på rummet, dålig städning mm,mm Åker aldrig till detta hotell igen!

 
2018-05-10

Inlägg av nataliel162

Overall a great experience

Very good hotel, upon arriving the staff were friendly and helpful, place always looked clean. The room was good for what you pay for, had working A/C, had a handy control set next to the bed. The TV had some English movie channels which was good as entertainment wasn't the best on site. Breakfast had unusual options like rice, pasta etc but the fruit was always fresh. Plenty of choices to eat around the hotel but we found the best place to eat was a 5 minute walk down the beach. Plenty of tour options/brochures provided in the hotel reception and only a minute walk down to the gorgeous beach. Only problem was the wifi wasn't the best.